anancica Objavljeno Avgust 3, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2010 Nagibam se k temu, da bi imela otroski sedez za kolo raje spredaj kot pa zadaj, pa bi rada vprasala tiste, ki imate to prakso, da podelite svoje izkusnje, kako ste s tem zadovoljni.
anancica Objavljeno Julij 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 No, smo potem kupili za spredaj in po letu dni voznje mi je zal, mogoce je pa krivo tudi moje kolo, ker ima premalo prostora. Moj sedez si moram spustiti cisto nizko, ker je med otroskim sedezem in mojim tako malo prostora, da se komaj zbasem gor, sem sicer bolj stor, ne pa debela. :-) Tudi zato, da ko kolo ustavim, lahko varno dam nogo na tla, ker ni prostora, da stopim dol s sedeza na hitro. Potem ima mali glavo tako visoko pred mojo, da lahko s svojo glavo pocivam na njegovi celadi, pa sem povprecno visoka. Najbolj pa me v bistvu moti, da tezko vozim, ker zaradi nizkega mojega sedeza glede na pedala precej trpijo moja kolena, pa se navzven moram poganjati. Je pa res, da mali uziva, ker vse vidi, ampak verjetno bi uzival tudi zadaj. Vsekakor se na dolge razdalje sploh ne bi spravila.
Pervy Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 no zanimivo, ko sem jaz iskal so mi rekli da jih sploh ni mogoče več dobit ker niso varni in smo kupili tistega zadaj. očitno še dobro ker bi sedaj sigurno imel ta problem. ti mali rastejo ko konoplja
DAN Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Tudi jaz sem imel idejo o family biciklu,pa ga tudi ni bilo več v prodaji.Sem ga pa imel nekaj časa sposojenega in je iz otrokoveka vidika res super.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se