Fritz Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 ... Mislim da je resnica nekje vmes. ... Počasi prihajaš do pomembnih spoznanj Še vedno pa se zapletenih zgodovinskih in mednarodno-političnih dogodkov lotevaš preveč površno (recimo pogromi nad Judi ali pa razvoj Cionizma). Eno je prebrati veliko količino informacij, nekaj popolnoma drugega pa te informacije razumeti, analizirati in narediti smiselno sintezo. Da ne boš razumel vse kot kritiko - napreduješ, manj je pavšalnih ocen in več argumentov in to je vsekakor pohvalno. Predlagam ti študij zgodovine ali politologije, ker te ta področja očitno zelo zanimajo in boš z veseljem študiral. Ampak to je samo moje mnenje. maus in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 Da ne boš razumel vse kot kritiko - napreduješ, manj je pavšalnih ocen in več argumentov in to je vsekakor pohvalno. Predlagam ti študij zgodovine ali politologije, ker te ta področja očitno zelo zanimajo in boš z veseljem študiral. Ampak to je samo moje mnenje. Schumy je punčka, tko, mimgrede. ImenitnaPriložnost in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 Schumy je punčka, tko, mimgrede. Ja, a je to zdaj definitivno ali ne, ker nazadnje so bili še dvomi okrog tega maus, ImenitnaPriložnost, Port Folio in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schumy Objavljeno September 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2010 Schumy je punčka, tko, mimgrede. ja res je sam preprosto se mi ne da več tukaj folku skoz isto govort ker očitno nekateri tega res ne dojamejo se zna zgodit,da kakšno črko pozabim čist do kraja napisat,ker pač hitr tipkam vendar 100-krat sem že povedala,da sem bejba ampak mi tukaj folk še vedno odgovarja k da sm dec eh saj je brezveze tko,da dost je glede tega no vsaj z moje strani... dotem, klimbra, Alla in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 ja res je sam preprosto se mi ne da več tukaj folku skoz isto govort ker očitno nekateri tega res ne dojamejo se zna zgodit,da kakšno črko pozabim čist do kraja napisat,ker pač hitr tipkam vendar 100-krat sem že povedala,da sem bejba ampak mi tukaj folk še vedno odgovarja k da sm dec eh saj je brezveze tko,da dost je glede tega no vsaj z moje strani... ma mačka,....boli te kurac..... maus, Fritz, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno September 2, 2010 Deli Objavljeno September 2, 2010 Ma ja,boli te kurac za te smrdljive Žide!!!! dotem, Alla, Fritz in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno September 2, 2010 Deli Objavljeno September 2, 2010 Ma ja,boli te kurac za te smrdljive Žide!!!! kdo kle omenja žide?.....mišljeno je bilo glede na to, da jo imajo vsi za moškega..... Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 2, 2010 Deli Objavljeno September 2, 2010 kdo kle omenja žide?.....mišljeno je bilo glede na to, da jo imajo vsi za moškega..... Ne bo dojel..škoda besed... nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 2, 2010 Deli Objavljeno September 2, 2010 saj moski tud smrdimo. obcasno. poleti. na motorju. recimo. kaj pa jaz vem......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) Ehm kere flance. Itak bo kmalu 3WW in nas bo ostalo samo še kakšnih 15%. Pol bo pa vseen kurc (ne Šumijev/in) a si židov ali ne židov. Bemtiš, moram u Lidl po paleto sardin u piksnah. saj moski tud smrdimo. obcasno. poleti. na motorju. recimo. kaj pa jaz vem......... Jaz menda takrat, ko "golobčka spustim". Si ne predstavljam jutranjega prebujanja brez tega. Je pa to super pomagalo, da se lady hitreje spoka u kopalnico. :evilgrin: Popravljeno September 7, 2010. Popravil Kramp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Bemtiš, moram u Lidl po paleto sardin u piksnah. Pa veliko streliva na zalogo...veliko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Pa veliko streliva na zalogo...veliko... Bemtiš, a veš, da sploh ni več poceni Bo treba kakšne stare vojaške zaloge kje poiskati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Ehm kere flance. Itak bo kmalu 3WW . . . kej več veš?... ali je pač trenutek izražanja . . . :music3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 ...Itak bo kmalu 3WW in nas bo ostalo samo še kakšnih 15%... . . . kej več veš?... Kje pa. Kramp je še relativno mlad in se naivno vdaja optimizmu. Fritz, Alla in Kramp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) ... Kramp je še relativno mlad ... Gracias matori! Kwa žlevš? Pelinkovc? Popravljeno September 8, 2010. Popravil Kramp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Gracias matori! Kwa žlevš? Pelinkovc? Eno veliko srnino stegno al pa štikl divjega prašiča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Eno veliko srnino stegno al pa štikl divjega prašiča Glede na slikco, je bolj na tekoče prešaltal. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Izrael vs Palestina ... igrajo košarko ... kdo bo zmagu ... ja valda naši :lol: Alla, lasagna, Kramp in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 (popravljeno) Ker se preveč obirate se moram sam basati s čevapi, kajmakom, urnebesom itn. in pivom. Še dobro, da je druga ekipa priskočila na pomoč Popravljeno September 9, 2010. Popravil Fritz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Ker se preveč obirate se moram sam basati s čevapi, kajmakom, urnebesom itn. in pivom. Še dobro, da je druga ekipa priskočila na pomoč Drug teden, ombre, drug teden ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Ker se preveč obirate se moram sam basati s čevapi, kajmakom, urnebesom itn. in pivom. Še dobro, da je druga ekipa priskočila na pomoč Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Ker se preveč obirate se moram sam basati s čevapi, kajmakom, urnebesom itn. in pivom. Še dobro, da je druga ekipa priskočila na pomoč Drug teden, ombre, drug teden ... Hrana?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se