SlashSpeed Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Živjo, sem nov na tem forumu, prišel pa sem po par nasvetom, če bi jih z mano lahko delili. Mogoče poznate kakšno trgovino/podjetje, pri katerem bi lahko dobil rezervne dele, plastike, itd. za Kawasaki KX 85? Edina trgovina, ki sem jo zasledil je Elisa, ki ima sedež v Domžalah. Sem jo že obiskal, vendar nekaterih delov niso imeli. Če kdo pozna še kakšno drugo trgovino oz. podjetje in bi delil z mano te informacije, bi mu bil zelo hvaležen. Lep pozdrav, Miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 v mariboru na ptujski cesti je menda neka trgovina s kawasakiji. zdaj mogoče malo butasta ideja ampak lahko pokličeš na Aprilio v MB in vljudno vprašaš, če ti povejo, kje majo kawasakije, katera avtohiša. včeraj sem ravno bil tam in je en tip spraševal isto zadevo. 024600120 drugače pa e-bay marsikdaj prav pride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se