sloxultras Objavljeno September 3, 2010 Deli Objavljeno September 3, 2010 Zdravo! Jaz sem menjal cilinder 50cc za 50cc pa so nastali problemi. Prej mi je moped šel 93km/h, zdaj pa ko sem menjal pa mi gre max 65km/h nima pospeškov in ne vleče tako kot bi mogel. Bi mi znal kdo pomagati? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 3, 2010 Deli Objavljeno September 3, 2010 Zdravo! Jaz sem menjal cilinder 50cc za 50cc pa so nastali problemi. Prej mi je moped šel 93km/h, zdaj pa ko sem menjal pa mi gre max 65km/h nima pospeškov in ne vleče tako kot bi mogel. Bi mi znal kdo pomagati? prvo lahko poveš kak cilinder si dal gor pa kje si kupil... mogoče hodiš v šolo na vičavo pa maš tisto rs letnik 99 modro spodaj pa črno prebarvano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sloxultras Objavljeno September 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2010 Firma je minareli, kupo sn pa v avstriji. Ne ne jas mam rdečo-črne barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 3, 2010 Deli Objavljeno September 3, 2010 Firma je minareli, kupo sn pa v avstriji. Ne ne jas mam rdečo-črne barve kam hodiš v šolo? če je original minareli bi moglo iti...samo poznam pa tudi nekaj primerov ko so neke enduroje pripeljali iz avstrije pa ni blo blokade v aspuhu pa je šel 60kmh:eek: wtf??pa smo ugotovili da je zablokiran na ta način da majo manši izspušni kanal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno September 3, 2010 Deli Objavljeno September 3, 2010 ja, to bo problem. kupil si avstrijski cilinder ki je zablokiran do amena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 3, 2010 Deli Objavljeno September 3, 2010 zdaj pomaga še samo stružnica:lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sloxultras Objavljeno September 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2010 Ahaa, nič bomo pa novega nabavli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se