alesleva Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Pred časom sem kupil rabljen skuter PEDA SPEED FIRE 50, letnik 2009 4 taktni. V priponki slika. Vse Ok če vrli lastnik ne bi izgubil navodila za uporabo/vzdrževanje (v slovenskem jeziku). Probal sem tudi pri trgovcu kjer je bil kupljen pa je interes tak kot na tržnici: kupiš pol pa te ne poznajo več... Če bi kdo vedel kako priti do teh navodil ga PROSIM za pomoč. Hvala. LP Aleš ninjaxx in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leocek Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 sam mam pedo...samo ne ta model pa 2t mam...tak da če ti kaj pomaga skopiram pa pošljem...saj nič ne piše takšnega..piše pri kolikih kilometrih bi naj menjo kakšen del pa takše brezvezne...tak da po mojem ne potrebuješ tega bajkr88 in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alesleva Objavljeno September 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2010 sam mam pedo...samo ne ta model pa 2t mam...tak da če ti kaj pomaga skopiram pa pošljem...saj nič ne piše takšnega..piše pri kolikih kilometrih bi naj menjo kakšen del pa takše brezvezne...tak da po mojem ne potrebuješ tega Hvala! ! ! Sem mislil da so kaj bolj obširna. Če pa ti ni preveč v breme te prosim zanje. Al pa jih skeniraš pa jih pripni zraven... Mogoče pa vseeno kaj novega zvem. Hvala revival, ninjaxx in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se