Tedybear Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 nula nula. Delam na tem, da tko ostane. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 10 naenkrat! Ponoči izsilil prednost...kapsom! :grim ali si bil prepočasen ali pa prepozen ... sam ta je res huda... zaenkrat ( tok,tok,tok ) nula .... sem pa razmišljal , da bi bilo mogoče dobro iti v avstrijo eno kazen plačat ..tako tamalo ... da se duhovi pomirijo za nekaj let naprej... krucymucy, brembo, trebor in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2010 Vidm, d so v vsem drugem bil problemi, v radarjih in alkoholu pa vecinoma ne.. S slednjim sem mel ocitn sam jst probleme, prekleta Dolenjska.. aero, thumper, Prevtzer in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Vidm, d so v vsem drugem bil problemi, v radarjih in alkoholu pa vecinoma ne.. S slednjim sem mel ocitn sam jst probleme, prekleta Dolenjska.. Jaz sem imel z radarjem problem. 110 km/h po avtocesti, s prikolico (z motorji) in provida. Rezultat: 5kt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Zaenkrat 0 je pa možnost pridobitve jutri 7kt. :closedeyes: No pa smo ostal pr 0. Je bil ukor. Prevtzer in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 ali si bil prepočasen ali pa prepozen ... sam ta je res huda... Nop...gospod policaj je bil prehiter.Ful prehiter!Nasankal pa... :naughty: anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiKi17 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 6-7 pik mel. nevem točno. pobeg na konc ko smo še alkotest opravl je pa 0,27 pokazal, pa 0,05 tolerance pa sem bil pod mejo trenutno 0 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Pred nekaj leti sem izven naselja naletel na radar. Kazen 30.000 SIT in 3 kazenske točke (mogoče sta bile samo dve, se ne spomnim dobro). Trenutno sem brez, tako da je še nekaj fore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 3 kt, 175km/h z avtom hc vipava podnanos. 200€ /2. Mi je pogledal skoz prste. Pride več ksno, stacionarni radar vedno na istem mestu, pa se mi ni dalo zmanjšat, k sm mislu, da u nedeljo jih pa že ne bo. Ervin93 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Mi je pogledal skoz prste O tem govorim! :grim DAMI34 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Ta trenutek 0 (avto), sicer pa sem se pred leti dal posneti policajem z Alfo na AC Lj.-Kp.: 3 KT + pripadajoči tolarji ... Na motorinu pa prav tako 0. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Jaz sem imel z radarjem problem. 110 km/h po avtocesti, s prikolico (z motorji) in provida. Rezultat: 5kt. Likewise :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Likewise :angry: Ups, to je pa nekaj novega... Na katerem odseeku so te pa dobili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Ups, to je pa nekaj novega... Na katerem odseeku so te pa dobili? Celea. Dobr da vem, da če se že peljem 110, je čist vseen če se peljem 200+ kazen je ista :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Hotli so dat 11 pik za ride na planin, bojda sem vozil čez polno črto in v škarice :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Celea. Dobr da vem, da če se že peljem 110, je čist vseen če se peljem 200+ kazen je ista :naughty: Aha, sigurno so stali na pumpi OMV na Lopati in šli za tabo ter te ustavili na počivališču teharje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Zaenkrat še nobene (tok, tok). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 ene 9, vse z motorjem. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Z avtom 0 Z motorjem 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Kje pa to lahko preverim, k ne vem, kolk jih mam? brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 ene 9, vse z motorjem. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Kje pa to lahko preverim, k ne vem, kolk jih mam? Brez skrbi...te bodo že obvestili ko bo jih 13. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Brez skrbi...te bodo že obvestili ko bo jih 13. ne, te kr sproti obveščajo, ko jih imaš 3, 5, 9, 14, 18 .....:evilgrin: A se komu sanja, kako je s tisto varno vožnjo, ki jo dobiš po pošti iz ministrstva za pravosodje, a je nujna udeležba (ko imaš tm nekje cc 14 pik) ali je pač od posameznika odvisno, ali hoče, da se mu 4 pike brišejo ali ne? K neki tud to "košta"! :glare: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Ni vabilo,ampak je kar napotnica. Torej,da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 so spremenili, do sedaj je blo obvezno in si dobil napotnico, ko si zbral 13 pik ali več, sedaj pa je po želji, če jih maš 4 ali več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se