Bremzer Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Fajn bi blo, če bi šel lahko delat že z O točk, tako da bi imel -4 in mi nebi mogli izpita vzet pri tahudem prekršku 18 pik !!! condor, Ervin93, rebel in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bubbles1 Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 so spremenili, do sedaj je blo obvezno in si dobil napotnico, ko si zbral 13 pik ali več, sedaj pa je po želji, če jih maš 4 ali več Od kdaj so pa sremenili in kje to piše? Namreč sam sem jih zbral ravno 13- vključno z včerajšnimi 5 +250 polovička za naselje 76km/h v vasi izven Bovca. -Pizda pa to je res noro! BenX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Od kdaj so pa sremenili in kje to piše? Namreč sam sem jih zbral ravno 13- vključno z včerajšnimi 5 +250 polovička za naselje 76km/h v vasi izven Bovca. -Pizda pa to je res noro! Nor si ti ! ! po naselju 76 Km/h + ca 5 Km/h odbitka = 81 Km/h Po števcu sigurno 90 Km/h ! :headbang: Ps; tebodo že naučili !! Kramp, brembo, maco47 in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2010 Od kdaj so pa sremenili in kje to piše? Namreč sam sem jih zbral ravno 13- vključno z včerajšnimi 5 +250 polovička za naselje 76km/h v vasi izven Bovca. -Pizda pa to je res noro! Ah, noru si ti, k si za 50% prekoracu hitrost... Res, kje to pise, o tej spremembi mislm?? Bremzer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stasky Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 tudi js morm potrkat... 0.0 zaenkrat... Upam da tako ostane... nxyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Šest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 bolš da ne povem DAMI34 in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 NUUUUUUUUla,že 18 let logarr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 Nor si ti ! ! po naselju 76 Km/h + ca 5 Km/h odbitka = 81 Km/h Po števcu sigurno 90 Km/h ! :headbang: Ps; tebodo že naučili !! ja, ker to pa je res neverjetna hitrost... mi kaj. sploh ko ni kilometer naprej in nazaj žive duše ali pa ravno 2 metra pred tablo za konec naselja. Stasky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 (popravljeno) ja, ker to pa je res neverjetna hitrost... mi kaj. sploh ko ni kilometer naprej in nazaj žive duše ali pa ravno 2 metra pred tablo za konec naselja. ampak če ni žive duše, kdo ga je pa pol nameril, ustavil in kaznoval? Pismo, fantje, mal je treba oči met odprte ... sej jih nimate sam zato, da škilite z njimi med orgazmom Popravljeno September 18, 2010. Popravil mashina simonsi, brembo, BenX in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Od kdaj so pa sremenili in kje to piše? Namreč sam sem jih zbral ravno 13- vključno z včerajšnimi 5 +250 polovička za naselje 76km/h v vasi izven Bovca. -Pizda pa to je res noro! Enako tud jst dubu...sam da sm meu namerjeno 77km/h... pa 5 kazenskih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 (popravljeno) 9 z motorjem in 3 z avtom A kdo ve kako in kdaj se točke brišejo? Vsak ma neko svojo teorijo Popravljeno September 20, 2010. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 9 z motorjem in 3 z avtom A kdo ve kako in kdaj se točke brišejo? Vsak ma neko svojo teorijo Men je policaj reku da se mi zbrišejo po treh letih. Zdej ali se samo ena zbriše ali pa vse pa ne vem . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Men je policaj reku da se mi zbrišejo po treh letih. Zdej ali se samo ena zbriše ali pa vse pa ne vem . Ali po treh letih od zadnjega prekrška? Ali po treh letih od prvega prekrška? Po mojih informacijah naj bi se zbrisalo 4 ali 5 točk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Ne vem ti povedat, ker sem ga samo vprašal kdaj se zbrišejo ne pa od kdaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 (popravljeno) Ali po treh letih od zadnjega prekrška? Ali po treh letih od prvega prekrška? Po mojih informacijah naj bi se zbrisalo 4 ali 5 točk Po treh letih od prekrška. Če si 1.1.2007 naredil prekršek in dobil 3 točke, se bodo 1.1.2010 te 3 točke brisale. Ostale pa bodo vse ostale točke, ki si jih zbral kasneje... Torej kazenske točke se izbrišejo po treh letih, ko ste jih pridobili. Ne izbrišejo se vam vse, ampak samo tiste, ki jih je zapadel rok 3 let. D. Popravljeno September 21, 2010. Popravil danci1973 brembo, condor, KUK679 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Po treh letih od prekrška. Če si 1.1.2007 naredil prekršek in dobil 3 točke, se bodo 1.1.2010 te 3 točke brisale. Ostale pa bodo vse ostale točke, ki si jih zbral kasneje... D. Ali si v svojo trditev siguren? Meni je bilo rečeno da se brišejo tri leta od izreka kazni in ne od datuma dejansko storjenega prekrška. lp Jest SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Ali si v svojo trditev siguren? Meni je bilo rečeno da se brišejo tri leta od izreka kazni in ne od datuma dejansko storjenega prekrška. lp Jest brišejo tri leta po pravnomočnosti..... to pomeni če si 1.1.2010 naredil prekrške, je ta 9.1. pravnomočen (ker se nisi pritožil) in takrat so ti tudi vpisali kazenske pike aja, da naum off topic... ne povem kok mam pik :lol: Bremzer, TOMTECH in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 brišejo tri leta po pravnomočnosti..... to pomeni če si 1.1.2010 naredil prekrške, je ta 9.1. pravnomočen (ker se nisi pritožil) in takrat so ti tudi vpisali kazenske pike aja, da naum off topic... ne povem kok mam pik :lol: Če prekršek seveda ni za :surrender: sodnika za prekrške. To pa zadevo kar malce zavleče. Kar se pa pik tiče, pa pravijo, da je vse kar je preko 100 kar OK SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 U ponedeljek bodo baje popusti brembo, KUK679, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 popusti bodo ja, ampak za nepripet varnostni pas, uporabo telefona med vožnjo, neprižgane luči,... da se ne bo kdo spomnil peljat 120 čez naselje ali spiti platoja pira in potem sesti za volan, tisti bo še vedno kasiral svoje :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Kolikor vem, in kakor poudarjajo, bodo v času štrajka opravljali svoje delo vestno in odgovorno, ter v okviru svojih pristojnosti. Me pa res zanima, kako ga opravljajo sedaj? anja37 in Fritz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 (popravljeno) Če prekršek seveda ni za :surrender: sodnika za prekrške. To pa zadevo kar malce zavleče. Kar se pa pik tiče, pa pravijo, da je vse kar je preko 100 kar OK Ja in vse do sodnika ti točk itak še nimaš. Sodnika moraš percipirat kot blagajno v Mercatorju ... Plačaš šele na blagajni, čeprav imaš robo že prej v vozičku .... in čeprav ti niti ni blo treba iti v ta Mercator, ker so druge štrcune cenejše. :-) Popravljeno September 25, 2010. Popravil mashina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 9 bivših z mopedom (že zbrisane) 5 aktualnih z avtom. Mam glih pod hišo ku** cesto k je ravna ko po ameriki... 300km naprej in 200km za tabo, tam pa en vikend od enih švicarjev, ko prijejo 2x na leto za 3 dni pogledat. Omejitev pa 60. Inkasanti, se pa lih tja spravjo... Ma sm jih pogruntal. Med 18. in 28. v mesecu se jih je za pazit. Takoj po plačah, pa tja proti koncu mesca, ko vidi al bo dosegu mesečno "normo" kasiranja al ne, se infiltrirajo po cestah nekam. dotem, anja37, Fritz in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 Zdaj bi bilo potrebno statistiko nesreč primerjat,ko policaji štrajkajo in niso v vlogi inkasantov.Po moji presoji je nesreč manj! Čeprav so vozniki že na vhodu v državo sprovociran !!! dotem, anja37, Cartman in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se