DAMI34 Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 Zdaj bi bilo potrebno statistiko nesreč primerjat,ko policaji štrajkajo in niso v vlogi inkasantov.Po moji presoji je nesreč manj! Čeprav so vozniki že na vhodu v državo sprovociran !!! Če ne drugega, je bežečih motoristov manj, ker jih noben ne lovi. anja37, Alla, Fritz in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 recimo da je tabla za 60 (izven naselja) in te mazne za brezveze oz. za proračun, kot to pač počnejo. če jaz ponoči grem s fleksom, tablo bek odrežem in v jarek zabrišem, se lahko pol pritožim, da nisem videl označbe, oz. da je dejansko sploh ni?! brembo, DAMI34, MihaJ in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 recimo da je tabla za 60 (izven naselja) in te mazne za brezveze oz. za proračun, kot to pač počnejo. če jaz ponoči grem s fleksom, tablo bek odrežem in v jarek zabrišem, se lahko pol pritožim, da nisem videl označbe, oz. da je dejansko sploh ni?! da nebom čisto . (se mi zdi da sem malo zgrešil temo) moje kazenske točke: 0 na cesti sem vsakodnevno približno 8 let. po predpisih (omejitvah) skoraj nikoli... po pameti vedno. dotem, Fritz, DAMI34 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 mojih prvih 5 točk letos julija v Banja Loki. Preklet peder je avto spustil naprej mene pa opizdil 250€. Podrobnosti se mi ne da opisovati ker večjega pederčine kot tega policista(na motorju) še nisem srečal. Ervin93, malakai in roko 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 mojih prvih 5 točk letos julija v Banja Loki. Preklet peder je avto spustil naprej mene pa opizdil 250€. Podrobnosti se mi ne da opisovati ker večjega pederčine kot tega policista(na motorju) še nisem srečal. In ti trdiš, da si vozil po omejitvah? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 In ti trdiš, da si vozil po omejitvah? :closedeyes: Ja OMGZTFO. Sami angeli tuki! BenX, Maja333, Fritz in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 mojih prvih 5 točk letos julija v Banja Loki. Preklet peder je avto spustil naprej mene pa opizdil 250€. Podrobnosti se mi ne da opisovati ker večjega pederčine kot tega policista(na motorju) še nisem srečal. A zdej že u bosni talajo pike? Al si to sam pregovorno napisal 1 točka=50€? suhi, anja37 in thumper 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Banja Loka je v Sloveniji Banja Luka je v BiH DAMI34 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Banja Loka je v Sloveniji Banja Luka je v BiH V obeh krajih je akcija . anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Raje plačam v Banja Luki kot v Banja Loki. :naughty: Fritz, Frips, pajkica in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Raje plačam v Banja Luki kot v Banja Loki. :naughty: Če ne druga, je cenejš DAMI34, trebor in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 mojih prvih 5 točk letos julija v Banja Loki. Preklet peder je avto spustil naprej mene pa opizdil 250€. Podrobnosti se mi ne da opisovati ker večjega pederčine kot tega policista(na motorju) še nisem srečal. Mene so par let nazaj tudi tako ustavili (stara cesta, pred Kozino) in ko sem mu omenil, da tisti pred mano tudi ni šel po predpisih, mi je rekel, da tisti ki vozi zadaj ponavadi pelje hitreje in da itak lahko ustavi le enega hkrati... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 In ti trdiš, da si vozil po omejitvah? :closedeyes: nisem imel namen odgovarjati na takšno bedasto brezsmiselno vprašanje ampak: A RES VSE BABE VIDITE IN SLIŠITE SAMO TISTO KAR VAM PAŠE??? Kje sem trdil da sem vozil po omejitvah? DAMI34, BenX in Maja333 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 A zdej že u bosni talajo pike? Al si to sam pregovorno napisal 1 točka=50€? Jašta bolan. A neznaš to? brembo, anja37 in Maja333 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 nisem imel namen odgovarjati na takšno bedasto brezsmiselno vprašanje ampak: A RES VSE BABE VIDITE IN SLIŠITE SAMO TISTO KAR VAM PAŠE??? Kje sem trdil da sem vozil po omejitvah? Tečne babe. Rajš 20km manj kot kolikor je dovoljeno in pred vstopom v krožišče pogledati levo in desno. Za vsak slučaj.:naughty: anja37, BenX in brembo 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 Banja Loka je v Sloveniji Banja Luka je v BiH Morava je v??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Mene so par let nazaj tudi tako ustavili (stara cesta, pred Kozino) in ko sem mu omenil, da tisti pred mano tudi ni šel po predpisih, mi je rekel, da tisti ki vozi zadaj ponavadi pelje hitreje in da itak lahko ustavi le enega hkrati... lp samo... če z motorom voziš za avtom ja ne more tvoje hitrosti izmerit... kak se s tem? policaj kaznuje tistega ko se mu zdi da je hitro (hitreje) vozil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Kaj pa, če te je avto ravno prehitel, ko sta prišla izza ovinka -pa laser pištoljeros...? Bo tudi kaznoval tebe, pač njegova presoja, da je zadnji hitrejši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 samo... če z motorom voziš za avtom ja ne more tvoje hitrosti izmerit... kak se s tem? policaj kaznuje tistega ko se mu zdi da je hitro (hitreje) vozil? Pri motoristih z laserjem ponavadi lovijo odsev na celadi, ki se ponavadi vidi, tudi ce vozis za avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Pri motoristih z laserjem ponavadi lovijo odsev na celadi, ki se ponavadi vidi, tudi ce vozis za avtom. Vem, da je mimo teme in vem, da je bilo že govora o tem ampak nekaj znancem mi je zatrdilo, da so jim prijatelji policaji povedali, da motorista ne morejo izmeriti z radarjem in da v glavnem blefirajo, ker po občutku vedo, da si pripeljal prehitro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Letos na moto tocki pred Bovcem so imeli policaji tam tudi radarsko "pistolo", ki smo jo lahko preiskusili. Pri vseh motoristih, ki sem jih poskusil pomeriti, mi je to uspelo. brembo, DAMI34, ZdenkoK in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Da se še jaz navežem na laserske pištole. Iz lastnih izkušenj vem, da te lahko ustreli. Lahko v žaromet ali pa med oči, to ne vem :evilgrin: . Da pa ne bom , to sem doživel v Sežani lepega nedeljskega popoldneva, ko sva se z ženo vračala s kave v Portorožu. Izmeril mi je 36 km/h na 50 podlage. Sodnica za preskrbo v Sežani pa mi je poslala pošto v kateri je razložila kako smo si razdelili posledice moje vožnje skozi naselje: 3 točke pripadajo meni, takratnih 48000 SIT proračunu, povprečnina v vrednosti 4000SIT pa sodišču. Na žalost je šel ves tisti denar iz mojega žepa, mamico jim presvetlo. No vsaj točke so se že izbrisale , se pa trudim na več načinov, da ne bi pridelal novih, hehe. LP Robert dotem, mig72, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Oktober 7, 2010 Deli Objavljeno Oktober 7, 2010 Kje pa to lahko preverim, k ne vem, kolk jih mam? Ministrstvo za pravosodje, Sektor za izvrševanje kazenskih sankcij, Kazenska evidenca, Župančičeva ulica 3, 1000 Ljubljana Sprejemajo samo pisne vloge. V odgovoru ti pošljejo seznam prekrškov opremljen s številom točk in od kdaj so pravnomočne. Pri doseženih 13 točkah bi morali poslati napotilo na izobraževanje in usposabljanje za varno vožnjo. Na priloženem spisku si izbereš primernega koncesionarja, plačaš okoli 250 €, opraviš tečaj in si pobrišeš 4 kt. To vajo lahko ponavljaš samo na 2 leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 Dvigam temo... Smo res sami angelčki na tem forumu? Stanje po osmih letih? So nesrečne dobitnike kazenske točke kaj izučile? Xebec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 od svojga 18 leta do dons: 3 pike cca 8 let nazaj enga mal bucnu u rit na AC, ta pol še enga pred sabo, ta tretji pa še ta četrtga. to tudi edina kazen sploh. še za napačno parkiranje nikol Je bla pa komedija pr sodnic za prekrške. Bla ena stara mama, pridem not, tm neki kaže zapisnik, slike, pol pa zapisnikarci narekuje "mojo" izjavo: Obžalujem nesrečo in se bom trudil da se ne bo ponovilo, pove kazn pa čao. manj kot v minuti sm biu fertik Grut in XTR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se