Alla Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Zbiram informacije kje dobiti čim ceneje avtoradio s CD, ki predvaja tudi mp3. Hvaležna bom za kakeršenkoli pameten namig....... Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Od mene bi kupla takrat ko sn prodajal pa bi blo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dane Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Zbiram informacije kje dobiti čim ceneje avtoradio s CD, ki predvaja tudi mp3. Hvaležna bom za kakeršenkoli pameten namig....... Alla Probi večkrat pogledat v trgovini z carinsko robo v Šiški nimajo zmeri dobrih stvari. Mimo Twina ob progi do Tehnouniona imajo tablo mislim da piše gor Prodaja carinskega blaga ali nekaj takega. Nekje sem videl da obstaja ena taka trgovina tudi v IOC Trzin sam ne vem točn kje. velik sreče pr iskanju dane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Hmm Kenwood to dela, zastopnik je pa IPS, stacuno imajo nasproti ljubljanske avtobusne postaje. V BOF bi tudi kazalo pogledat, kaksne so pa trenutne cene pa ne vem :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Jest mam Kenwoodovga v avtu, ampak je stvar draga, tako da ne vem, ali bi Alla to kupovala. Mislim, da je mene prisel cca 70 ksit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Hmm Kenwood to dela, zastopnik je pa IPS, stacuno imajo nasproti ljubljanske avtobusne postaje. V BOF bi tudi kazalo pogledat, kaksne so pa trenutne cene pa ne vem :wink: Ja vsi drazji Kenwoodovi modeli berejo mp3. Ko sem kupoval moj avtoradio sem pretaknil vse trgovine in v B**B***u v BTC-ju odkril akcijo Kenwoodovih avtoradiov.... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Nekaj ima v proizvodnem programu tudi AIWA, ki je med prvimi predstavila takšno napravo --> poglej v Mediasvetu mogoče. Aja - podrobnoti o predvajalnikih in cene na meriškem trgu boš videla tudi na spletni strani www.mp3.com - v rubriki Players... Sicer pa ima nekaj genialnih rešitev za avtomobile (z dobrimi zvočnimi atributi) v programu Blaupunkt : takega hudiča, ki sprejme do 5 pomnilniških kartic z datotekami MP3, ali pa takega z vgrajenim diskom (nekaj gigabajtov zadostuje za vse primere? ) :)... Lahko pa mogoče razmisliš tudi o kombinirani zadevi - kupiš avtoradio z vhodom (banana, 3,5-mm), potem pa gor priheftaš namenski predvajalnik MP3-jev.... ali prenosni CD-player z možnostjo predvajanjem MP3... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Jaz sem mel Sonyjevega pa je super delal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2002 Jest bi rada vedla, kje lahk to čim ceneje kupim....... Je pa lepo, da se pohvelite kaj mate v avtu.... :wink: :D :D :D Alla PS: Hvala za vse dosedanje prispevke. Le tako naprej, še nisem izbrala..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Alla do kolk dnarja pa? Mogoče lahko jaz zrihtam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Poleti mi je avtoelektričar Zalaznik (Pot čez gmajno 91, LJ, tel. 4230-500) nekja rihtal alarm na avtu in takrat sem izvedel, da bo/je menda septembra dobil ene ugodne kitajske avtoradie, ki špilajo tudi mp3 musko in to celo na CD-RWjih. Cena naj bi bila 45 kSIT, kar je res ugodno. Kasneje se nisem več zanimal za to (je blo treba komplet gum za Suziko :oops: ), tako da pokliči in vprašaj kaj je s tem - pa napiši še semle, da bomo izvedeli tudi ostali... freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Kolikor vem, imajo že vsi večji proizvajalci v programu vsaj en model mp3 avtoradia. Precej poceni (dobrih 200€ skupaj z davkom) je bil v tujini "Lenco". Pred kakim mesecem se je eden prodajal na Bolhi za 40kSIT. V tujini se dobijo tudi razne "čudne" znamke po samo 150€: http://www.pearl.de/p/PE2033-MP3_Autoradio...DS_Q_Sonic.html Sicer pa bi bil pri nakupu pozoren predvsem na: - branje CD-R/CD-RW - podpora ID3 tag-om in mapam - hitrost branja kazala medija in prehoda med posameznimi datotekami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 jest mam kenwood mislm daje 4090MP3, pa sem full zadovoljen, je pa sicer eden prvih modelov, mogoce ima malo dolg odzivni cas ko das cd notr, poleg tega pa nimam drugih pripomb. Cena je bila pred pol leta mislim da nekej cez 60.000sit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Lani oktobra sem kupil v trstu model 6090 MP3 - cena po vračilu ive malo več kot 50 prešernov. Dela BP, preskočil ni še nikoli, pa tudi navadne cdje poslušam noter. Drugače se pa hung-čang in čunga-lunga firme dobijo za 25 ksit. Samo nebi jaz tega v svoj avto dajal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Drugače se pa hung-čang in čunga-lunga firme dobijo za 25 ksit. Samo nebi jaz tega v svoj avto dajal... Ne boš verjel - "Hung Chang" je precej znana korejska znamka elektronske merilne in telekomunikacijske opreme :shock: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 5 prešernov Cankarjev pa res! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 50 prešernov Cankarjev pa res! Tadej Tadeje, če si ti to kupil za 50 cankarjev, si pa orenk preplačal :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 Jst mam SOUNDMAX MP3, pa mi precej bol igra kot mi je prej KENWOOD na cd-je. Res da ni ne vem kašna firma sam špila super sm zadovoln. Cena je pa okrog 50-60 jurjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Drugače se pa hung-čang in čunga-lunga firme dobijo za 25 ksit. Samo nebi jaz tega v svoj avto dajal... Ne boš verjel - "Hung Chang" je precej znana korejska znamka elektronske merilne in telekomunikacijske opreme :shock: :lol: Vem, sem sam imel...krah da ni večjega...res da so zelo znani, ker delajo multimetre na tone, ne na kile...pa sila poceni so...(vsaj moj je bil) ko sem primu za sondo, pa mi je samo kabel v roki ostal..pa frenda ki tudi dosti zadeve uporabljata imata isto mnenje kot jaz sam...zato se je krah robe v naši družbi prijelo poimenovanje za hung-chang kvaliteta....od tod mi to moje pisanje... Upam, da tebe ni kdaj pustil multimer na cedilu, ko si ga rabil in je bil najbližji drugi predstavnik te sorte 30 km do najbližje obale... LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Elbarto, enkrat sem se zanimal za prenosni digitalni LCD osciloskop (Fluke), pa sem dobil tudi ponudbo in katalog znamke "Hung Chang". :? Kupil nisem nobenega - "Fluke" je bil predrag zame, "Hung Chang-u" pa nikakor nisem zaupal. Glede na tvoje slabe izkušnje sem se očitno kar prav odločil... Zdaj imam pa namizni dvokanalni "Tektronix", ki sem ga kupil na neki dražbi odpisane opreme zelo poceni (5000SIT) v pokvarjenem stanju. Notranjost osciloskopa je bila še povsem nedotaknjena - vse originalno. Zanič je bila pa samo ena "fast switching" dioda v stikalnem napajalniku. :D Multimetre imam pa (zaenkrat) štiri. Najraje uporabljam star Iskrin "Digimer", ki sem ga nekoč dobil "skurjenega" v dar. Če se že kaj zgodi, se ga da zelo hitro popraviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 allica, greš v trgovino, pogledaš kaj ti je všeč, pogledaš ceno, kupiš salomonca, pogledaš oglase, kjer kdo prodaja nove, zapakirane radije "z garancijo", vprašaš prodajalca za tebi všečen model radia, vprašaš za ceno, prišparaš med 15-25 franceti - odvisno od višine izhodiščne cene jaz sem tako kupil večino električno akustičnih naprav in še zmeri vse dela :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 Trenutno je v eni od (verig) trgovin, ki med drugim prodaja tudi avdio/video opremo baje 13% popust na vse, kar imajo v trgovini, če kupiš za več kot 13.000 SIT. Danes grem pogledat, če je to res... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se