Vanhelsing Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Živjo, Imam tomosa Fun sport'r, letnik 2009, ki sam dodaja olje, me pa zanima, če je možno namesto samo bencina in samo olja že kar z bencinom dodati olje, ker imam doma cca. 30L mešanice, pa me zanima ali bo tako tudi deloval? LP, Vanhelsing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Lahko daš kar mešanico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 ja sm če mislš dat mešanco pol ne nalivaj olja ... morš met prazno posodo za olje, drgač ti ga bo zalival Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanhelsing Objavljeno September 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2010 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Živjo, Imam tomosa Fun sport'r, letnik 2009, ki sam dodaja olje, me pa zanima, če je možno namesto samo bencina in samo olja že kar z bencinom dodati olje, ker imam doma cca. 30L mešanice, pa me zanima ali bo tako tudi deloval? LP, Vanhelsing Po malo dodajej na recimo 2l benzina 1 l mešanice in boš počasi skuril, pa čeprav bo malo kadil bo pa navzdol, ko voziš z manj gasa bolje podmazan.Dokler sem jaz vozi dvotaktno Yamaho 50 ccm (Chappi) sem vedno v benzin dodajal tudi malo olja čeprav je sama dodajala(mešala) olje z njo semm prevozil 40K kil.nikoli mašine popravljal menjal samo gume in bremze,po vsej verjetnosti še danes laufa nekje v Samoboru !!! FaultyUnknown, Cartman, dotem in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se