yorga Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Kje v sloveniji, bi lahko dobil dele za motor Daelim vt 125...A je pri nas v sloveniji kak servis za daelima...Rabim kuplengo-nosilec lamel.
DXR16 Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Mislim,da je že nekaj temi o Daelim motorjih provi malo po iskalniku... L.P.
yorga Objavljeno September 14, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2010 Mislim,da je že nekaj temi o Daelim motorjih provi malo po iskalniku... L.P. sem že iskal...pa nisem našel...ko je tovarišica mela pouk v iskanju...sem manku...sem pač zabit klošar...a mi lahko poveš, kako prided do te teme...že v naprej se ti zahvaljujem... yorga suhi in kaya 1 1
yorga Objavljeno September 14, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2010 je to res... kolega mi zdej pravi...da ni servisa in delov v celi sloveniji... daelima vt 125...prodam po delih in kupim yamaho :notworthy:navali narode na daelimove dele...da bom zbral za yamaho...chooparja... ........ pozdrav vsem motoristom...in dobro vožnjo želim...yorga
yorga Objavljeno Oktober 7, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 Katera mašina bi pasala na daelima vt 125...orginal...to vem...mene zanima od katerega drugega motorja...da nebi bila potrebna prevelika predelava....pri nosilcih in podobno...
yorga Objavljeno Oktober 7, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 (popravljeno) je to res... kolega mi zdej pravi...da ni servisa in delov v celi sloveniji... daelima vt 125...prodam po delih Popravljeno Oktober 7, 2010. Popravil yorga
mare1411 Objavljeno Oktober 7, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 mislim da je na netu kar nekaj tujih forumov, tako da je med njimi sigurno tudi za daelim. in tam ti sigurno tudi piše kateri "neoriginalni" deli pašejo na motor lpm
nec86 Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Ko sem js še mel vt-ja, sem ga servisiru pri Moto Mario v Velenju (približno 5 let nazaj). Vem da je rezervne dele naročeval iz Avstrije. Poklič ga pa vpraši, če lahka še kej zrihta. Včasih je bil pooblaščen serviser za Daelim.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se