skopusnik Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Ve kdo zakaj mi skuter fuuul cvili zjutraj oz. ko je mrzel ko speljem? po nekaj metrih se to neha, ampak mi je res nadležno :surrender: Skorej 100% mi cvili nekje v prenosu, ampak nimam pojma kaj bi to blo Gre se pa za Aprilio SR 50 R (2007). Če je kdo mel tak problem al pa bi vedel kdo kaj bi lahko bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Ve kdo zakaj mi skuter fuuul cvili zjutraj oz. ko je mrzel ko speljem? po nekaj metrih se to neha, ampak mi je res nadležno :surrender: Skorej 100% mi cvili nekje v prenosu, ampak nimam pojma kaj bi to blo Gre se pa za Aprilio SR 50 R (2007). Če je kdo mel tak problem al pa bi vedel kdo kaj bi lahko bilo... Kdaj si pa jermen menjal? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mikey Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 (popravljeno) če cvili je jermen ki malenkost zdrsava. če tulii..... pa imam enako težavo in nevem točno kaj je razlog vendar tiči v zadnji jermenici, mogoče sklopka, kaj jas vem Poročam ko ga peljem na servis, čez 200km ampak doma nemorem porihtat ker nimam kompresorske pištole, prejšnji serivser je pa tako močno zategnil da nimam šans Popravljeno September 26, 2010. Popravil Mikey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skopusnik Objavljeno Oktober 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 cvili mi ful nagraužno. sam ko speljem iz mesta, potem pa takoj neha. je to jermen? katerega priporočate? :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 cvili mi ful nagraužno. sam ko speljem iz mesta, potem pa takoj neha. je to jermen? katerega priporočate? :surrender: Kewlerski jermen pa boš imel mir in tudi več zdrži od navadnega in tudi ni veliko dražji od navadnega. Poglej pa še lamele na sklopki v kakšnem so stanu, če so še vredo jih malo pobrusi z fino brusno gobico(v primeru da imajo mm še obloge jih pa raje zamenjaj) ter pisto sklpke kjer delujejo lamele in vse dobro očisti (nitro), priporočam pa ti da še menjaš valčke za gram manj in ti bo motor veliko lepše tekel. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skopusnik Objavljeno Oktober 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 dej mi sam še povej, a veš kok dolg mora bit jermen za aprilio? oz če kdo drug ve. širino sm zmeru, 17,5mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 dej mi sam še povej, a veš kok dolg mora bit jermen za aprilio? oz če kdo drug ve. širino sm zmeru, 17,5mm Če nameravaš motor imeti še kakšno sezono je najbolje to da narediš postopek ki sem ti ga navedel, jermen pa valčke pa naročiš nove na cilindru.si ali skuterist.si in boš se vozil brezkrbi in brez težav. Točne mere jermena pa ne vem ker si ne moreš vse zapomnit. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skopusnik Objavljeno November 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2010 Jermen je bil menjan, cvili pa glih tolk k prej :surrender: mogoče še kdo kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe oz. vzrok temu? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno November 23, 2010 Deli Objavljeno November 23, 2010 To je čisto normalno za vse piaggio mašine, bratranec ma tudi NRG-ja, pa vsakič ko je hladn cvili ker pač jermen zdrsava malo. ni pa to nič takega in sploh ne cvili tako glasno da bi bilo moteče. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno November 23, 2010 Deli Objavljeno November 23, 2010 (popravljeno) Jermen je bil menjan, cvili pa glih tolk k prej :surrender: mogoče še kdo kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe oz. vzrok temu? :closedeyes: V takšnem premeru rada cvili sklopka ali pa sprednja puša na varjatorju (pušo namaži od znotraj med semenringi malo z ležajno mastjo, ter spihaj ter rahlo pošmirkjlaj lamele na sklopki ter pisto ) in nima več kaj cvilit. Kakšen je jermen: kevler ali navaden ? Lp. Popravljeno November 23, 2010. Popravil x raider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skopusnik Objavljeno Januar 9, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2011 fico182 ne vem kok cvili pri tvojm bratrancu, pr men cvili da se pr šoli vsi za mano obračajo :naughty: xraider, bom naredu še to, pa da vidm kaj bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se