Kosho Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 zdravo, mene zanima, ce kdo ve s cim in kako se spaja skupaj tuljave v dimniku, namrec se mi je zgodilo, da mi "majstri" niso namontiralni na koncu se ene tuljave in jo bi zdaj sam rad namontiral oz spojil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 šamot in steklena voda..tako se vsaj reče, ne vem če je pravi naziv. Probaj vprašat v kakšni gradbeni trgovini . To dvoje zmešaš skupaj in dobiš ene vrste malto z katero pol to spojiš skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Je neko posebno lepilo,ki ga dobiš v vsaki gradbeni trgovini. Mislim,da je celo v taki kartuši,kot naprimer silikonski kit.Okrog tuljave se pa da steklena volna,namenski tervol.... Lej,en link za pomoč! http://www.schiedel.si/dimniski-sistemi/dimniki-z-dimno-cevjo-iz-tehnicne-keramike/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Pa še nekaj; zadnja tuljava mora bit toliko krajša,kot je raztezanje tuljav ob segretju le teh. Zato zraven dobiš kovinsko rozeto (mislim,da se tako reče). ki jo daš čist na vrh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se