matolife10 Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 pred 1 tednom sm dobu js yamahco z popravila (šla je činšpula) in seveda ta serviser je biu na viču (takrat so ble pa glih poplave in je tam poplavlo tud njegovo delavnico) tako da je biu moj motor (mašina) mal pod vodo :S sicer vem da naj nebi bilo to nič narobe ampak ko sem ga prvič pelou... sem naredil 2 kilometra, kr naenkrat mi motor crkne in začne blokirat zadnje kolo, pol sm prtisnu kuplengo pa zapelou ob robu cestišča in počakou 10 minut... nato sm ga užgau in ola, motor mi je normaln delou... in zdej nimam probleme. zdej moje uprašanje je (KAR MI NI ČIST NČ JASN) zkaj se je to zgodilu? brau sm že ene teme in sm zaslediu da bi v tem primeru lahko tudi zaribau, sam ni... a mogoč ni zaribou zarad kvalitete? Lp special749, Izprijenec, runner12 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Junij 25, 2011 Deli Objavljeno Junij 25, 2011 To se je meni že 3x zgodilo in v vseh primerih sem mogel menjat bat... bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lostid Objavljeno Junij 25, 2011 Deli Objavljeno Junij 25, 2011 (popravljeno) Skoraj sigurno je zaribal. Možno, da je bila mešanica prerevna in se je motor pregreval. treba bo brusiti cilinder in menjati bat če hočeš orng zrihtati. lahko pa pač delaš 2km fure, voziš se lahko tudi z zaribanim, samo slabše gre to da je bil po vodo sigurno ni dobro za motor, moral bi ga takoj potem vžgati da se voda ven spravi, če se to ni naredilo se je lahko pojavila rja Popravljeno Junij 25, 2011. Popravil lostid mopedist5 in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno December 28, 2011 Deli Objavljeno December 28, 2011 (popravljeno) Se je že komu zgodilo, da je pri menjavi cilindra odtrgal iz bloka palčko?? Popravljeno December 28, 2011. Popravil ninjaxx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno December 29, 2011 Deli Objavljeno December 29, 2011 (popravljeno) Misliš stojni vijak? Če je to nikakor nisi prvi -starega vn (levi sveder oz. previdno z izvlekačem/levim vijakom/repom) pa drug vijak not. Popravljeno December 29, 2011. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se