jst123 Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Pravkar sem naredil izpit za skuterja in zdaj nevem katerega bi zbral. Razmišljal sem med temi: - Aprillia sr - Gilera runner - Piaggio NRG - Yamaha aerox Zanima me kakovost, vzdržjivost, možnost predelave, hitrost, pospeški, s skuterjem nameravam na mesec naredit 500 km zato je važna vzdržjivost, da ne bo vsak teden na servisih. Zanima me tudi ali se splača kupit novega ali rabljenega. Hvala za odgovore ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 s skuterjem nameravam na mesec naredit 500 km zato je važna vzdržjivost, da ne bo vsak teden na servisih. Hvala za odgovore ! jst123 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jst123 Objavljeno September 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2010 tudi pozimi se nameravam vozit ubistvu sem narobe računal 1000km na mesec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jst123 Objavljeno September 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2010 Prosim za kakršnokoli svetovanje . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 kerga koli boš kupil neboš zgrešil bajkr88 in jst123 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 kaj če bi kupil supermoto/sport ali drugo in te skuterja? :evilgrin::evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 mah kupi aeroxa! :notworthy: nizka poraba, lepo se da spredelat,fajn leti (odprt seveda),lepše zvoziš ovinke,... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jst123 Objavljeno September 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2010 Ja sej aerox je uredi , samo eni pravijo da je premajhen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 Ja sej aerox je uredi , samo eni pravijo da je premajhen če že gledaš tako med firmami...vzemi aprilio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jst123 Objavljeno September 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2010 kej pa končne in pospeški kšn ma najbujš ? odprt seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 če že gledaš tako med firmami...vzemi aprilio lol! ti pa si res pravi pristaš aprilij! Ništa druga ko samo aprilia! mah vsi skuteri majo koncno tam okrog 80 mogoce malo vec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jst123 Objavljeno September 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2010 In s kšnim boš upu tko največ po zadnjem kolu, sprednje in tako.. Da se ne uniči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 (popravljeno) lol! ti pa si res pravi pristaš aprilij! Ništa druga ko samo aprilia! mah vsi skuteri majo koncno tam okrog 80 mogoce malo vec ja čemu pa naj bom? ja pa aprilia v 2t rula pa naj reče gdo kar hoče. Popravljeno Oktober 2, 2010. Popravil rs125black Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se