moto rider Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 (popravljeno) Kokokokokokodak kokodak kokodak...!!! Z violinskim ključem spredaj... Ej družba. Tele blondinke... Ampak tale Auerca, me je pa čisto stolkla... Pa sam' gledat' sem hotu... :yes: . Popravljeno November 30, 2010. Popravil moto rider pajkica, bajkr88, sayo in 3 others 3 3
bajkr88 Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 murko pride jutr notr haha DAMI34 in anja37 1 1
motofrik Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Zdaj bom pa jaz tudi gledal. Al' bo smeha.... Ga že vidim, kako se bosta z Auerco ''ujela''. bajkr88 1
moto rider Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 (popravljeno) SLAVNI!!(?) Razen Roka Kosmača, ki je bil od začetka še nejbolj "čuden", nisem nikogar prej poznal, a sem ugotovil, da je bil po eni strani še najbolj normalen". To so bolj podobni ladji norcev, s kapitanom na čelu - s famozno Auerco... Ampak je v začetku izgledala čist' normalna! Malo gledam tale shov... Pa še takrat ko ga, mi je nerodno! :yes: . Popravljeno December 1, 2010. Popravil moto rider sayo, Alla, bajkr88 in 1 other 2 2
njofra Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 SLAVNI!!(?) Razen Roka Kosmača, ki je bil od začetka še nejbolj "čuden", nisem nikogar prej poznal, a sem ugotovil, da je bil po eni strani še najbolj normalen". To so bolj podobni ladji norcev, s kapitanom na čelu - s famozno Auerco... Ampak je v začetku izgledala čist' normalna! Malo gledam tale shov... Pa še takrat ko ga, mi je nerodno! :yes: . Činč je legenda bajkr88 in anja37 2
njofra Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 SLAVNI!!(?) Razen Roka Kosmača, ki je bil od začetka še nejbolj "čuden", nisem nikogar prej poznal, a sem ugotovil, da je bil po eni strani še najbolj normalen". To so bolj podobni ladji norcev, s kapitanom na čelu - s famozno Auerco... Ampak je v začetku izgledala čist' normalna! Malo gledam tale shov... Pa še takrat ko ga, mi je nerodno! :yes: .
klimbra Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Pa dobr.....KDO JE JEDU SIR???????????????????????? pajkica, DAMI34 in anja37 2 1
Jure Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Pa dobr.....KDO JE JEDU SIR???????????????????????? :yea2: DAMI34, anja37 in sayo 2 1
Furioso Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=S2NmKkwMCXU bajkr88, DAMI34 in sayo 2 1
Jure Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Njavečja zmaga bo, če bodo to zavrtil v kakšnemu diskaču, v kateraga bo zašla Sandra po koncu šova bajkr88 1
LooLekSLO Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Njavečja zmaga bo, če bodo to zavrtil v kakšnemu diskaču, v kateraga bo zašla Sandra po koncu šova Ja vendar bo potem kakšen živčni zlom in tožba od njenega očka. bajkr88 in DAMI34 1 1
bajkr88 Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Ja vendar bo potem kakšen živčni zlom in tožba od njenega očka. ja sam bo meu pa veliko dela s tožbami, k jo bo vsaj pol slovenije zajebaval u glavo mopedist5 1
bajkr88 Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 http://bigbrother.si/clanek/novice/10-teden/vroci-striptiz-v-hisi-big-brother.html kako bi pa tale striptiz komentiral? glede na to da večina gledalcev ki gleda take oddaje je pod 15 let al pa gledajo familije skup... lool
soncy Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 http://bigbrother.si/clanek/novice/10-teden/vroci-striptiz-v-hisi-big-brother.html kako bi pa tale striptiz komentiral? glede na to da večina gledalcev ki gleda take oddaje je pod 15 let al pa gledajo familije skup... lool kdo je odgovoren kaj gledajo otroci? ustvarjalci programa ali starši? :wacko: bajkr88 1
Pervy Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Njavečja zmaga bo, če bodo to zavrtil v kakšnemu diskaču, v kateraga bo zašla Sandra po koncu šova če se bo vrnila na staro delovno mesto kot kelnarca v kafiču pri nas bo verjetno dostikrat fasala to muziko ampak pomoje bo zdaj toliko dvignila ceno, da si je šef ne bo mogel več privoščit :beer1:
Kramp Objavljeno December 10, 2010 Opozori Objavljeno December 10, 2010 Menda so eno Ursulo Ceplin iz Save rešili: Dadi, ataIBA, bajkr88 in 3 others 4 2
Frips Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 pa ti so popizdli totalno carmagedon in bajkr88 2
bajkr88 Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 tečna sandra + cigan mišo ... madonca kaj bo ata stojan veseu kao poroka hahha .. ta je še bl bedna kt una z šternom in latoyo . carmagedon 1
Frips Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 se vid da mi je tečn pa gluposti gledam heh bajkr88 in carmagedon 2
motofrik Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 Nekaj že mora biti, babn'ca se smeji na ves glas v dnevni. Aja, BB gleda... A Auerca je šla ven? Sem mislil, da ima ata še kaj vpliva, pa bo ostala do konca in predzadnja šla ven... carmagedon, casper7 in bajkr88 1 2
Bmflar Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 A je že konec največjega poneumljanja v Sloveniji ??? carmagedon, TOMTECH, DAN in 3 others 5 1
Pervy Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 A je že konec največjega poneumljanja v Sloveniji ??? ne, niso POP TV razstrelili. pa rtv še tudi stoji. carmagedon, anja37, Rude Boy in 3 others 3 3
Senna Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 A je že konec največjega poneumljanja v Sloveniji ??? Močno upam,ker tut ne pogledam,da nebi imel zaj... večera!!! :angry: bajkr88, carmagedon, TOMTECH in 1 other 2 2
maus Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 (popravljeno) sama vsebina tega šova me niti ne moti, ker ne gledam takih stvari .... moti pa me, zakaj sploh dovolijo naziv Big Brother, kje so vsi tisti slovničarji, ki se za vsak jajc oglašajo in pluvajo, če kdo v časopisu ali v oddaji, uporablja tujke ... tukaj to ni pomembno ... zgleda, ker tudi oni pomoje tega ne gledajo ... me pa moti naslov ... mogoče je brezveze, ampak naj imajo merila za vse, čeprav je to komercialna televija, katera se spušča v vse kar je le malo odmevno in jim bo prineslo gledanost. Svoje umazano perilo ne vidijo ... slej ko prej sj je brezveze, ampak sem moral napisat Popravljeno December 13, 2010. Popravil maus bajkr88, Dadi, Rude Boy in 1 other 2 2
bajkr88 Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 http://www.mojvideo.com/video-si-jedla-sir-barbara-streisand/b911096a8af3ede8f6de :music3: carmagedon 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se