gandi Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 http://www.mojvideo....96a8af3ede8f6de :music3: Tole te moram pa popravit, tole ni Barbara Streisand, ampak Boney M - Gotta Go Home http://www.youtube.com/watch?v=0EjLWh2150I :music3: bajkr88 in carmagedon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Tole te moram pa popravit, tole ni Barbara Streisand, ampak Boney M - Gotta Go Home ja to pa unmu reč k je to napisu.. js sm sam link prlimu carmagedon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 priredba znana kot barbra streisand bajkr88, carmagedon in Nataly 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nataly Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Vredi, da je Činč dobo, glavno da to nista Sandra in Ines Duck Sauce - tota muzika je tabolša carmagedon in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 16, 2010 Deli Objavljeno December 16, 2010 VELIKI BRAT pridruži se nam na zabavi povabljeni smo vsi pingvini nam bodo točili pijačo natakraji metali pesek v oči zbrani smo dobri in slabi fantje ob polnoči sledi spopad obseden s hudičem stojim v vrsti slabiče čaka propad prostitutka me je varala še klovnu se je zabruhnilo desperadosi so se mi smejali da bi vsaj dobili mastno kolero a ta noč bo moja ustvaril bom nadčloveka vsadil mu bom mišje možgane in imel bo postavo arijca mahatma fritz mahamtma fritz bodo vzklikali in se priklanjali mahatma fritz mahatma fritz rojen je novi vodja veselite se ljudje klimbra, DAMI34, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se