404notfound Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Zivjo! sem dokaj nov na forumu in me zanima kateri motor mi priporocate, izbiram med aprillia rs50 in yamaha tzr50.Kateri izpit in katere starosti moras biti da lahko vozis tak motor?Zanima me tudi kako je okoli predelav(in ce moram to narediti doma ali mi lahko to naredijo kje drugje)?Zanima me tudi kaksna je koncna hitrost in poraba? Hvala vam za vse odgovore. lp 404notfound radecan in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gmatjaz Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 (popravljeno) Zivjo! sem dokaj nov na forumu in me zanima kateri motor mi priporocate, izbiram med aprillia rs50 in yamaha tzr50.Kateri izpit in katere starosti moras biti da lahko vozis tak motor?Zanima me tudi kako je okoli predelav(in ce moram to narediti doma ali mi lahko to naredijo kje drugje)?Zanima me tudi kaksna je koncna hitrost in poraba? Hvala vam za vse odgovore. lp 404notfound Nečak ima Yamaho tzr, za katero pravi, da je zelo vredu moped. Popravljeno Oktober 4, 2010. Popravil gmatjaz radecan in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Zivjo! sem dokaj nov na forumu in me zanima kateri motor mi priporocate, izbiram med aprillia rs50 in yamaha tzr50.Kateri izpit in katere starosti moras biti da lahko vozis tak motor?Zanima me tudi kako je okoli predelav(in ce moram to narediti doma ali mi lahko to naredijo kje drugje)?Zanima me tudi kaksna je koncna hitrost in poraba? Hvala vam za vse odgovore. lp 404notfound najboljše da si malo prebereš temi aprilia rs 50, yamaha tzr 50, lahko ti pa povem da majo aprilie stari model iste mašine ko tzr-ka ( minareli am6), najnovejši model aprilie se pravi nad 2006 oz. 2007 dalje pa ma derbijovo mašino ki je vzdržlivejša od am6... kar se pa predelav tiče maš pa vse cene na cilinder si, če znaš lahko sam predelaš, čene pa maš servise za to... glede končne grejo vsi približno enako, voziš pa lahko z 15 leti... skratka če ti ni denar ovira kupi tistega ki ti je najlepši radecan, zziga in bajkr88 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 moj nasvet!!! počakaj eno leto pa idi pri 16 delat za 125! pa kupi neko pošteno aprilio rs 125 ali pa kaj drugega.... če pa boš že kupoval 50ccm pa izberi aprilio novi model, ka z tzr boš meu same probleme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 najboljše da si malo prebereš temi aprilia rs 50, yamaha tzr 50, lahko ti pa povem da majo aprilie stari model iste mašine ko tzr-ka ( minareli am6), najnovejši model aprilie se pravi nad 2006 oz. 2007 dalje pa ma derbijovo mašino ki je vzdržlivejša od am6... kar se pa predelav tiče maš pa vse cene na cilinder si, če znaš lahko sam predelaš, čene pa maš servise za to... glede končne grejo vsi približno enako, voziš pa lahko z 15 leti... skratka če ti ni denar ovira kupi tistega ki ti je najlepši am6 so bolše.. prej boš tanovo zjebu kt pa tastaro! Roky994 in gmatjaz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
404notfound Objavljeno Oktober 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ali se da katerikoli motor voziti z 14 leti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ali se da katerikoli motor voziti z 14 leti? 15 je zdej po tanovm zakonu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ja tomos flexer! ninjaxx in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
404notfound Objavljeno Oktober 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 uff jst bom cez 1 mesec star 14 sepravi da se nemorm imeti ničesar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 uff jst bom cez 1 mesec star 14 sepravi da se nemorm imeti ničesar? kotalke bicikl rolka... sej maš dost stvari ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
404notfound Objavljeno Oktober 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 kotalke bicikl rolka... sej maš dost stvari ! haha lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
404notfound Objavljeno Oktober 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 a tega tomos flexer a se ga da tut kej predelat...no mislm tm sm vidu 25km/h ni glih največ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radecan Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 a tega tomos flexer a se ga da tut kej predelat...no mislm tm sm vidu 25km/h ni glih največ... Itak je ista mašina kokr na onem, ki gre 45...mal po forumu pobrskaj...ni da ni, da nebi kej našel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se