Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Žal nisem gledal, se nisem uspel zbuditi... Na katerem programu so bili prenosi? Eurosport?

Evo, dve fotki borcev v klasi supersport in superbike :yea1:

post-6668-0-48356100-1298839246_thumb.jpg

post-6668-0-00247100-1298839266_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Žal nisem gledal, se nisem uspel zbuditi... Na katerem programu so bili prenosi? Eurosport?

Ja na Eurosportu so bli prenosi... :)

Objavljeno

A je že gdo našel kak torrent tekem??

Objavljeno

A je že gdo našel kak torrent tekem??

Na racing undergroundu so že od včeraj popoldne :grim

Objavljeno

A mi lahko kdo povabilo za underground šenka?

Bi bil zlo hvaležen. :D

Objavljeno

Na racing undergroundu so že od včeraj popoldne :grim

Ja sam je pa Invitation Code problem :surrender:

Če mi gdo da Invitation Code dam za :beer1:

Objavljeno (popravljeno)

Evo še moj zadnji Invitation code.

Tist k ga bo ponucu da za kavo na OMV Postojna ali pa pr Vikiju na Črnem Kalu :P

code:

2tw1y53auml24y5po21K

Popravljeno . Popravil BIZIXXX
Objavljeno

Dobiš :D

Objavljeno

Dobiš :D

Dobro si me prehitu :evilgrin: Pa sem že mislu, da bom lahko za kavico dal :unsure:

Objavljeno

Časovni zamik je ena najboljših funkcij, ki jo omogočajo IPTV ponudniki. :yea1:

Zanimivo, da se je BMW prebudil tudi v SBK (v stock so bili lani itak razred zase). Očitno so potrebovali le enega pametnega voznika... :hmm:

Drugače se mi je zdelo pa zelo zanimivo, kako so "starci", ki so že pred desetimi leti vozili v MotoGP, povozili mlade nadobudne dirkače... To očitno kaže, da so v MotoGP res samo top vozniki (res je tudi, da sta bila tako Biaggi kot Melandri podprvaka v MotoGP).

In nato se mi je porodilo hipotetično vprašanje, kakšna bi bila situacija, če bi top6 (vključno s Haydnom in Rossijem ki trenutno nista v top 6) iz MotoGP posadili na SBK dirkalnike istih proizvajalcev kot jih vozijo v MotoGP in bi jih dali dirkat skupaj z aktualnimi vozniki. To bi bila po mojem dirka vseh dirk...

Objavljeno

Kako pa je z temi invitationi? Ko si enkrat noter jih imaš omejeno št. al kako? :BUA:

čist iz radovednosti...

Objavljeno (popravljeno)

Kva sem zvisu, fehtam po pa drug pokasira.Sej vem, kdor prej pride prej ....

Če se bo še kdo usmilil mi naj prosim pošlje na mail.

Popravljeno . Popravil musaschi64
Objavljeno

Hehe.. Ko pogruntam kako prideš do kakšnega invajta, dobiš kodo na pm :)

Objavljeno

Še ena moja: 75ivt7x33saf3n86vc13

Objavljeno

Časovni zamik je ena najboljših funkcij, ki jo omogočajo IPTV ponudniki. :yea1:

Zanimivo, da se je BMW prebudil tudi v SBK (v stock so bili lani itak razred zase). Očitno so potrebovali le enega pametnega voznika... :hmm:

Drugače se mi je zdelo pa zelo zanimivo, kako so "starci", ki so že pred desetimi leti vozili v MotoGP, povozili mlade nadobudne dirkače... To očitno kaže, da so v MotoGP res samo top vozniki (res je tudi, da sta bila tako Biaggi kot Melandri podprvaka v MotoGP).

In nato se mi je porodilo hipotetično vprašanje, kakšna bi bila situacija, če bi top6 (vključno s Haydnom in Rossijem ki trenutno nista v top 6) iz MotoGP posadili na SBK dirkalnike istih proizvajalcev kot jih vozijo v MotoGP in bi jih dali dirkat skupaj z aktualnimi vozniki. To bi bila po mojem dirka vseh dirk...

če pomislimo na Checo in njegov lanski debakl z pramac ducatijem, pa kako simpl in hitro se je prilagodil Melandri, kako je rossi na testih v brnu odpela hitrej kot crutchlow in spotoma še naštelal R1, ne nazadnje Simoncellijev wild card v Imoli ko je v zadnjem krogu nabil biaggija in končal tretji. . . jaz osebno mislim, da to nebi bla nobena dirka. Lahko pa da se motim.

Objavljeno

Jure maš še kakšnega? :blush:

Nimam sploh še nobenega če prav vem.. Tam sem videl, da si jih lahko "kupiš" z doniranjem, pa najbrž si jih prislužiš tudi s prometom.. Al kako gre to? Naj pove kakšen od bolj izkušenih, jaz sem čist frišen :)

Objavljeno

Še ena moja: 75ivt7x33saf3n86vc13

Pa to ni res :cry: spet me je en prehitel... :SS

Objavljeno

Pa saj ne morem vrjet js sem ponujal pir invitation pa je šel za kafe :slap: Če je še kaka dobra duša naj mi prosim pošlje na PM :worship:

Objavljeno

Še ena koda od mene: fr51qho3xzt3h7bq16Z9

Objavljeno

Jo ma še kdo? :boobies:

Nekak mi ne rata pridt do nje, je vedno eden hitrejši :cry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!