jupiter Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Žal nisem gledal, se nisem uspel zbuditi... Na katerem programu so bili prenosi? Eurosport? Evo, dve fotki borcev v klasi supersport in superbike casper7 in DXR16 2
casper7 Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Žal nisem gledal, se nisem uspel zbuditi... Na katerem programu so bili prenosi? Eurosport? Ja na Eurosportu so bli prenosi...
djfelix Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 A je že gdo našel kak torrent tekem??
BIZIXXX Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 A je že gdo našel kak torrent tekem?? Na racing undergroundu so že od včeraj popoldne :grim JP77 1
musaschi64 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 A mi lahko kdo povabilo za underground šenka? Bi bil zlo hvaležen.
Sharko Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Tud jaz bi bil zelo hvaležen za povabilo...
MetodT Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Vabila na RU se tud jaz nebi branil, drgac pa za nas smrtnike k nimamo RU accounta mamo na voljo http://www.shiftkontrol.com/forum/wsbk/wsbk-round-01-2011/ LP
djfelix Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Na racing undergroundu so že od včeraj popoldne :grim Ja sam je pa Invitation Code problem :surrender: Če mi gdo da Invitation Code dam za :beer1:
BIZIXXX Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 (popravljeno) Evo še moj zadnji Invitation code. Tist k ga bo ponucu da za kavo na OMV Postojna ali pa pr Vikiju na Črnem Kalu code: 2tw1y53auml24y5po21K Popravljeno Februar 28, 2011. Popravil BIZIXXX JP77 1
jupiter Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Dobiš Dobro si me prehitu :evilgrin: Pa sem že mislu, da bom lahko za kavico dal :unsure:
marko55 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Žal nisem gledal, se nisem uspel zbuditi... Na katerem programu so bili prenosi? Eurosport? Časovni zamik je ena najboljših funkcij, ki jo omogočajo IPTV ponudniki. Zanimivo, da se je BMW prebudil tudi v SBK (v stock so bili lani itak razred zase). Očitno so potrebovali le enega pametnega voznika... Drugače se mi je zdelo pa zelo zanimivo, kako so "starci", ki so že pred desetimi leti vozili v MotoGP, povozili mlade nadobudne dirkače... To očitno kaže, da so v MotoGP res samo top vozniki (res je tudi, da sta bila tako Biaggi kot Melandri podprvaka v MotoGP). In nato se mi je porodilo hipotetično vprašanje, kakšna bi bila situacija, če bi top6 (vključno s Haydnom in Rossijem ki trenutno nista v top 6) iz MotoGP posadili na SBK dirkalnike istih proizvajalcev kot jih vozijo v MotoGP in bi jih dali dirkat skupaj z aktualnimi vozniki. To bi bila po mojem dirka vseh dirk... casper7 1
Sharko Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Kako pa je z temi invitationi? Ko si enkrat noter jih imaš omejeno št. al kako? čist iz radovednosti...
musaschi64 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 (popravljeno) Kva sem zvisu, fehtam po pa drug pokasira.Sej vem, kdor prej pride prej .... Če se bo še kdo usmilil mi naj prosim pošlje na mail. Popravljeno Februar 28, 2011. Popravil musaschi64
Jure Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Hehe.. Ko pogruntam kako prideš do kakšnega invajta, dobiš kodo na pm casper7, jupiter, musaschi64 in 1 other 2 2
Urban K. Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Še ena moja: 75ivt7x33saf3n86vc13
Cartman Objavljeno Februar 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Časovni zamik je ena najboljših funkcij, ki jo omogočajo IPTV ponudniki. Zanimivo, da se je BMW prebudil tudi v SBK (v stock so bili lani itak razred zase). Očitno so potrebovali le enega pametnega voznika... Drugače se mi je zdelo pa zelo zanimivo, kako so "starci", ki so že pred desetimi leti vozili v MotoGP, povozili mlade nadobudne dirkače... To očitno kaže, da so v MotoGP res samo top vozniki (res je tudi, da sta bila tako Biaggi kot Melandri podprvaka v MotoGP). In nato se mi je porodilo hipotetično vprašanje, kakšna bi bila situacija, če bi top6 (vključno s Haydnom in Rossijem ki trenutno nista v top 6) iz MotoGP posadili na SBK dirkalnike istih proizvajalcev kot jih vozijo v MotoGP in bi jih dali dirkat skupaj z aktualnimi vozniki. To bi bila po mojem dirka vseh dirk... če pomislimo na Checo in njegov lanski debakl z pramac ducatijem, pa kako simpl in hitro se je prilagodil Melandri, kako je rossi na testih v brnu odpela hitrej kot crutchlow in spotoma še naštelal R1, ne nazadnje Simoncellijev wild card v Imoli ko je v zadnjem krogu nabil biaggija in končal tretji. . . jaz osebno mislim, da to nebi bla nobena dirka. Lahko pa da se motim. maxxim in nekdo 1 1
Jure Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Jure maš še kakšnega? Nimam sploh še nobenega če prav vem.. Tam sem videl, da si jih lahko "kupiš" z doniranjem, pa najbrž si jih prislužiš tudi s prometom.. Al kako gre to? Naj pove kakšen od bolj izkušenih, jaz sem čist frišen
Sharko Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Še ena moja: 75ivt7x33saf3n86vc13 Pa to ni res spet me je en prehitel... DXR16 1
musaschi64 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Samo stran pogledam pa mi ga že kdo spele.
djfelix Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Pa saj ne morem vrjet js sem ponujal pir invitation pa je šel za kafe Če je še kaka dobra duša naj mi prosim pošlje na PM
aleksandergabriel Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Še ena koda od mene: fr51qho3xzt3h7bq16Z9 DXR16 1
Sharko Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Jo ma še kdo? Nekak mi ne rata pridt do nje, je vedno eden hitrejši DXR16 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se