slodecko Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 S svojim Skuterjem SYM jet x Euro 50ccm Sem zadnjič padel na asfaltu Zlomljena je desna zgornja stranica Popraskana (Hudo) pa je dejasnko cela desna stran Zlomljeno zgornje ogledalo Zvinjena ročica za zadnjo bremzo Zanima me kje bi se vse to dalo kupiti novo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slodecko Objavljeno Oktober 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 (popravljeno) Evo tukaj je z rdečin označeno kaj je zlomljeno !: http://www.shrani.si/f/1x/il/422dCiZT/sym-jet-euro-x-50-2-prvi.jpg Tukaj pa so vse označene poškodovane točke Popravljeno Oktober 9, 2010. Popravil slodecko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radecan Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 Evo tukaj je z rdečin označeno kaj je zlomljeno !: http://www.shrani.si...x-50-2-prvi.jpg Tukaj pa so vse označene poškodovane točke hm...kit, za žmigavce pa drobnarije pa skoči v louisa, ko boš blizu aut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slodecko Objavljeno Oktober 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 hm...kit, za žmigavce pa drobnarije pa skoči v louisa, ko boš blizu aut. Ja kaj pa stranica ? To me bolj skrbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Ja kaj pa stranica ? To me bolj skrbi to ni noben problem. Najdi enga ki švasa plastike, potem pa še nekoga ki jih barva pa ti bojo tko nardil da neboš vidu! Lahko pa na trgoavto preverš če majo kšne dele... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slodecko Objavljeno Oktober 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 V pondeljek grem pogledat na trgoavto Koliko bi pa stalo to z švasanjem plastike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 V pondeljek grem pogledat na trgoavto Koliko bi pa stalo to z švasanjem plastike? švasanje je MAXXXX 50€, odvisn kako je razbit ane... Dražje je barvanje, sam tale barva je precej obična, tko da nebo problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se