Jodlar Objavljeno Oktober 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2010 A vam še sedaj ni jasno, da doma ne kradejo? Črnogorci, bosanci, hrvati, srbi in ostali kradejo pr nas in pol dol vozijo. Ja 10 let stare ratkape od Twingota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Ma, ziher so bli črnogorci , al pa kakšni drugi balkanci (saj smo v temi o balkanu, a ne :evilgrin: ). lp Franc ne vem no. če bi bili črnogorci bi jih ujel. :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Mater ste eni paničarji! Prej vam bodo ukradli motor v Slo kot bilo kje drugje v nekdanji Yugi. To je dejstvo. Fazer03 pišeš gluposti. Ta rek ni nikoli veljal za Č.G. ampak za Polsko.(Kommen Sie nach Poland, Ihre Wagen ist schoen da). V Črni gori je motor skozi stal zunaj in nezaklenjen. Pa naj si bo to v Titogradu, Budvi, Petrovcu, Žabljaku, Nikšiču. Niso vsi taki lopovi kot so slovenci! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Večkrat prevozil bivše republike in nikjer nobenih težav. Tudi za Albanijo, konkretno za Tirano brez potrebe strašijo in potencirajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Electric Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Nevem zakaj se sekirate, saj so napisali da jejo male otroke, pa babe kuhajo za žajfo, torej greš sam in problem rešen :naughty: Al pa voziš taki moped ko mam jaz, pa še kake delel kupiš ko je proizvodnja linija od doL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) Bravo, zelo dober potopis! :notworthy: Me pa nekaj zanima, tisto o izganjanju hudiča!! Je tvoja bla zraven, je bilo kaj drugače pol. :lol1: Jaz bi to obvezno rad vidu in moja mora zraven!!:evilgrin: Drugače pa upam, da bom drugo leto tudi sam odvozil to pot!! Lp! Iztok Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil kotzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Odličen potopis sam planiram podobno furo za drugo leto sam da bi js spustu Črno goro pa šel malo bolj po Srbiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Odličen potopis sam planiram podobno furo za drugo leto sam da bi js spustu Črno goro pa šel malo bolj po Srbiji Črna gora je veliko bol zanimiva kot pa Srbija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Oktober 22, 2010 Deli Objavljeno Oktober 22, 2010 vem...ma bi mogu narest res ogromen krog da bi šeu še skozi črno goro bomo vidli do druzga leta je še dosti cajta:closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 Črna gora je veliko bol zanimiva kot pa Srbija. Moj ata je pa močnejši od tvojega Neki podobnega kot tvoja trditev. Naj ljudje sami ocenijo kaj jim je bolj zanimivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 vem...ma bi mogu narest res ogromen krog da bi šeu še skozi črno goro bomo vidli do druzga leta je še dosti cajta:closedeyes: če si že bil ene osemkrat v MNE pol je že bolje v srbijo odriniti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 Moj ata je pa močnejši od tvojega Neki podobnega kot tvoja trditev. Naj ljudje sami ocenijo kaj jim je bolj zanimivo. Imaš prav . Jest sem povedal svoje mnenje , odločil se bo pa sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 če si že bil ene osemkrat v MNE pol je že bolje v srbijo odriniti z motorjem še nism biu kot sm reku je do druzga leta še dosti cajta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erpo Objavljeno Junij 4, 2011 Deli Objavljeno Junij 4, 2011 Odličen povzetek potovanja. :OK: Naju z ženo je tako navdušil, da se bova odpravila po vajinih sledeh 23.7.2011 LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Junij 5, 2011 Deli Objavljeno Junij 5, 2011 Če ti kaj pride prav še moja verzija izpred 14 dni: KLIK DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 Če ti kaj pride prav še moja verzija izpred 14 dni: pregledal sem slike in sem navdušen kako sta uživala :beer1: . pogrešam edino komentarje oziroma opise slik , ker ne poznam vseh krajev. zanim me kako je pritrjena navigacija , ki se vidi na nekaterih slikah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 Kar se tiče komentarjev k slikam... morda jeseni, ko bo čas... planirava pa itak potopisno predavanje - tudi jeseni... Nuvi 765, je pritrjen na klasičen priložen svtonosilec, ki pa sem ga mslo predelal... Itak je za vetrom in podstreho... in prav fajn služi: doma izdelan nosilec garmina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Junij 11, 2011 Deli Objavljeno Junij 11, 2011 Super in poceni prenočišče V Čifliku med Nišem in Pirotom :naughty: Sem se že večkrat ustavil in bil vedno zadovoljen Gazdarica Rada je zakon,baka pa zelo dobro kuha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se