drjanez Objavljeno November 1, 2010 Deli Objavljeno November 1, 2010 dober dan. če pogledam skuter od zadaj, je guma malo postrani oziroma cel motor. malo sem pokukal spodaj in me sedaj zanima ali so gumice na vijakih zanič (lufta nima nič), ali je zvita tista vilica oz. nekakšna nihajka, ki povezuje motor in karoserijo? motor je peugeot hvala fico182 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 dober dan. če pogledam skuter od zadaj, je guma malo postrani oziroma cel motor. malo sem pokukal spodaj in me sedaj zanima ali so gumice na vijakih zanič (lufta nima nič), ali je zvita tista vilica oz. nekakšna nihajka, ki povezuje motor in karoserijo? motor je peugeot hvala najdi eno ravno "lajšto" (dilo), najbol bo aluminij in jo postav najprej na desno stran zadnje gume. Tko nared da se bo, če se le da dotikala obeh gum, pol pa postopek ponovi na levi strani. Boš vidu če je kej lufta, razlike... fico182 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 jaz sem imel isti problem pa je bil nosilec na katerega je pritrjen blok motorja zvit, pa sem zamenjal in je bilo reseno, lahko pa da imas zvit okvir motorja... lp fico182 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se