Mutika Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 :cry: Pa ne, noooo ... !!! Takšna tragedija, ki se zgodi v enem samem trenutku, ti povzroči boleč občutek v želodcu. Pred očmi očeta, partnerke, ... kako se bo s tem spopadel Edwards, nič kriv, ... Rossi, ki se mu je dobesedno pred očmi ubil prijatelj? Travme, ki si jih je težko predstavljat. Zato je zdaj na svetlo vleči besede, ki jih je kdorkoli kdajkoli prej izrekel na njegov račun, totalno brez pomena in neokusno. Globoko obžalujem. Počivaj v miru, Marco Simoncelli - izjemen športnik! mixxx, LRR, trebor in 5 others 8
Port Folio Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 r.i.p. MS res žalostno, sem čist brez besed :cry:
dobravec Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 dirkač k je mel " jajca", da se je spustu z vsakmu v boj! pogrešal te bomo rip casper7, hilton, Mutika in 1 other 4
Robertjur Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Mislim ta človeška pamet!!?? Dokler te nekaj ne doleti si vsi mislimo da se ne more zgodit glih nam, al pa vsaj upamo da se ne bo. A ko se zgodi je prevečkat prepozno. Letos sem enkrat zletel s ceste pa se mi danes zdi kot neke sanje. Apak itak...žuivljenje je ruleta ki te zadane tu ali pa tam.
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 RIP SuperSIc :cry: Posnetek je grozljiv. Kako je možno, da se mu je tko snela čelada?
DINAMIK Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Bil si velik borec....,počivaj v miru MS @svobodnaptica kolikor sem jst videl počasni posnetek ga je žal ravno Valentino Rossi zadel v čelado ali predel vratu!!!
DRVOWP Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Enostavno ne najdem druge besede ko ŠOK.....največji up motociklizma...... R.I.P. SS
Shinobi70 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Premalo časa ti je bilo dano, da bi osvojiil naslov v kraljevem razredu - pa vendar dovolj, da si s svojo borbenostjo, neizpodbitno karizmo ter skoraj čarobnim odnosom do dirkanja in življenja osvojil srca in spoštovanje nas navijačev ter vseh ostalih moto navdušencev širom sveta. Tvojo smrt sem objokal ob 11:00 uri, tvoja slava pa bo žarela večno. Hvala za vse, GRANDE MARCO! Mutika, hilton, Kras in 3 others 6
motofrik Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Naj počiva v miru... Elektronika je v tem primeru naredila medvedjo uslugo. Če bi zdrsnil takoj, bi se oddrsal v travo...
baucek Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) Zelo čudna in žal tragična nesreča. Moje sožalje vsem svojcem! Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil baucek
casper7 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 R.I.P. Super SIC manjkal boš "divjak" :( _luke_ 1
nowfak Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Danes je svet izgubil velikega dirkača....Počivaj v miru Marco! _luke_ 1
BenX Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 preden sem povedal novico ostalim doma sem bil nekaj minut kar tiho, ker se mi zdi, da bi se mi glas preveč tresel.
bladzo Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Za veselje in denar smo pripravljeni tvegati tudi življenje... res smo posebna vrsta! Marco je rad hodil po robu... Kaj čmo... :cry: casper7 in T 2
Shinobi70 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 preden sem povedal novico ostalim doma sem bil nekaj minut kar tiho, ker se mi zdi, da bi se mi glas preveč tresel. Enako...in se mi tudi je...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://www.motogp.com/en/videos/2011/Race+Direction+press+conference+Marco+Simoncelli
Mavti Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Za veselje in denar smo pripravljeni tvegati tudi življenje... res smo posebna vrsta! Marco je rad hodil po robu... Kaj čmo... :cry: res je ----------- žal ------ sožalje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se