Kawl Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Ne morm vrjet,,, ko sem gledal poročila pred parimi urami sem ostal brez besed. Tale slika pove veliko Počiva v miru Marco!!
_luke_ Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) Ta rojstni dan si bom dolgo zapolnil Res velika izguba za Gp Po pravici sem imel namen it en krog danes odpeljat, na en tak lep da...vse me je minilo Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil _luke_
MARE 65 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Ni kaj komentirat, žalostno. RIP
Be wild Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 R.I.P. SuperSic... Užitek ga je blo gledat, hudimana da res! casper7 1
Port Folio Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 IMO: Daje me misel, ob tem trenutku, da bi lahko VR pomislil o menjavi znamke konja :closedeyes:
Robertjur Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 IMO: Daje me misel, ob tem trenutku, da bi lahko VR pomislil o menjavi znamke konja :closedeyes: Mene pa bolj da bo nehal s tem cirkusom!
Roky Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Marco Simoncelli R.I.P. - danes žal nisem gledal dirke in pri kosilu izvem tole novico. Tudi sam sem bil nekaj časa kar tiho....
Butnglavc Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Marco R.I.P. Bil si prava faca.
matej22 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Katastrofa tole danes. Me je vse skp minil. Se mau zamisliš tut nad svojo vožnjo.. RIP SIMONCELLI ali morda obstaja posnetek nesreče iz drugega zornega kota ali res vse brišejo?
payback Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o4-Ght1eYwQ&feature=player_embedded tle prikazuje zdrs sica...se dobr vidi da ni bil prov na tleh in je verjetno misnal da ga se bo lahko ulovil in dvignil zto se je verjetno še držal motorja ...ne kaže pa potem trka...
gandi Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Tole je blo res grdo za pogledat... Naj mu bo lahka zemljica!
Robertjur Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o4-Ght1eYwQ&feature=player_embedded tle prikazuje zdrs sica...se dobr vidi da ni bil prov na tleh in je verjetno misnal da ga se bo lahko ulovil in dvignil zto se je verjetno še držal motorja ...ne kaže pa potem trka... Take manevre je večkat izvajal samo do danes je imel srečo božec.
a79 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Na forumih, oz. pod novicami o smrti Simoncelli - ja je brat vse sorte. Nekateri menijo, da je bilo z njim nekaj narobe ze pred usodnim trkom, da naj bi motor nekaj zatajil... Vem, da bo to vse znano naknadno, ampak ve mogoce kdo kaj vec? Sicer pa, skoda talenta, naj pociva v miru!!
orcus Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Na forumih, oz. pod novicami o smrti Simoncelli - ja je brat vse sorte. Nekateri menijo, da je bilo z njim nekaj narobe ze pred usodnim trkom, da naj bi motor nekaj zatajil... Vem, da bo to vse znano naknadno, ampak ve mogoce kdo kaj vec? Sicer pa, skoda talenta, naj pociva v miru!! Ne. Situacija je dokaj jasna. Simoncelli je zdrsnil. In ker je bil take sorte dirkač, motorja ni spustil, saj je upal da ga pobere še med zdrsom. Ko sta kolesi ponovno zagrabili asfalt, ga je cuknilo nazaj na idealno linijo. V tistem trenutku sta se tam znašla Edwards In Rossi še v nagibu in v fazi pospeševanja.
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Poročanje Matta Robertsa iz Sepanga za BBC; http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motogp/15420069.stm
MilanAndonovski Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Članek na dnevnik.si : http://www.dnevnik.si/sport/avtomoto/1042482504 :cry:
HyperJack Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Tako mlad, tako vihrav in poln energije, z tako nesrečno usodo :unsure: , naj le počiva v miru.
Robertjur Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Članek na dnevnik.si : http://www.dnevnik.s...moto/1042482504 :cry: Pišuka sej u slabšo situacijo revež sploh ni mogu past. Medtem ko se je motor že pobral je bil pilot še čisto na tleh! Le kako si je zamislil splezat nazaj gor? Itak ga je doletelo preden je imel čas kaj narest
semering Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) Hotel sem nekaj reči, a mi je zmanjkalo besed............. Marco Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil semering
giro Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Dotaknil se nas je, zato je zdej tko hudo. Tko kot živijo, tko je umru; u borbi.
Dejanx Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Počivaj v miru Simoncelli.Žalostno pa tako dober dirkač si bil
Samuell Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Super Sic ... Rest in peace....
Popularna objava 5lamca Objavljeno Oktober 23, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Marco Simoncelli! Pa tako lep dan je bil, preveč lep za smrt… Mar ni pravzaprav vsak dan tak? Vsak, prelep za smrt. Dan nima kaj preveč veze s tem… Ko ugasne mlado življenje, je to tragedija pa naj bo dan ali noč. In danes je dan, ko je svet motociklizma izgubil mladega, včasih nepremišljenega a vendar dobrega dirkača. Dirkača, ki je obetal. Dirkača s pravo osebnostjo. Dirkača z veliko začetnico. Za ljudi, ki nimajo prav veliko stika z motociklizmom in jim ta strast, ki veje med motoristi, ne pomeni prav veliko, je danes le še ena Nedelja. Vsi, ki pa smo kadarkoli okusili ali pa okušamo svobodo dveh koles, pa smo, od grozljivega padca na dirki v Maleziji do trenutka oznanila, da je Marco Simoncelli podlegel poškodbam, vsako minuto pritisnili gumb »refresh« na najbolj ažurnih internetnih straneh z novicami o motošportu. Občutek, ki je prevzel motociklistično javnost ob tragični novici, je preprost…žalost. Beseda na moto-forumih teče le še o tem. R.I.P. na dvajsetih straneh, od, še mnogo več, ljubiteljev Super Sic-a. Pa ne samo od ljubiteljev. Od vseh, ki spremljajo dirke kraljevega razreda. Četudi jim je začasa dirkanja povzročil kakšen sivi las, ko je s proge zbil »njihovega« dirkača. Lorenzo in Pedrosa sta dva izmed teh, ki jih je Simoncelli zaradi svoje nemirne krvi, v želji po stopničkah zbil s proge. Nekateri zaradi teh manevrov niso šparali jezika na njegov račun. Nekateri so imeli prav, nekateri pa se, za moje pojme, imajo le za nedotakljive in otresajo jezik nad vsakim, ki se jim pripelje preblizu. Dejstvo pa je, da je Super Sic v karavani motociklizma veljal za zelo priljubljenega dirkača. Zaradi hitrosti, zaradi dirkanja na nož, a najbolj ravno zaradi čiste osebnosti. Tudi sam, do lanske pomladi, nisem spremljal dirk. – Verjetno predvsem zato, ker sem ob komentiranju znanega komentatorja na RTV-slo, vedno zaspal. Ko pa se je lansko pomlad v garaži zasvetila lepotica na dveh kolesih, sem podrobneje začel spremljati tudi motogp. A kaj? Za koga naj navijam? Milijoni oboževalcev Rossija so »the doctorja« povzdigovali v nebo, čeprav je z menjavo motorja vozil precej slabše kot prejšnja leta. Seveda mi je bila všeč njegova pojava. Vedno nasmejan. Človek res vidi, da dr. dirka z užitkom in ne za slavo in denar. Ampak…ni več bogve kaj. In kdo uživa, če »njegov« dirkač bledi? Pa poglejmo še Lorenza, Stonerja, Pedroso. Ti so na dobrih motociklih in dobro peljejo. Pedrosa? V redu dirkač, nekako neopazen na tiskovkah, vsaj zame. Sploh pa ima neverjetno smolo s poškodbami. Stoner? Fant se pelje. Nimaš kej. Zameril se mi je, ko je z Rossijem pral umazano perilo s še bolj umazano vodo. Kako naj bo potem kdaj čisto? Kot sem že omenil – nekateri se imajo za nedotakljive in ko smo že pri tem - Lorenzo pri nedotakljivosti še naskakuje Stonerja. Vedno neka špikanja in grde besede na tiskovkah. »Bom jst kr lepo za doktorja naviju, drug so same pi…« In potem naenkrat, niti ne vem na kateri dirki je bilo to, lani – letos? Nimam pojma. No – Naenkrat mojo pozornost pritegne dirkač s številko 58. Mislim, da je bilo to le kakšno dirko pred tem, ko je zbil Lorenza. Fant ma jajca. Pelje, kot da mu je vseeno za vse. Na nož. Včasih mogoče res preveč. Ampak všeč mi je bil. Tudi obtoževanja je prenašal kot gentleman in se le nasmihal žuganjem nekaterih. Mogoče mi je bil všeč tudi zato, ker se ni pustil nedotakljivim. Užival sem, ko so bentili. Bil je preprosto: preprost, dober, drzen in s potencialom. To kar odlikuje vse dobre dirkače že od samega začetka moto-športov. Ja, v drugi sezoni spremljanja motogp-ja sem brezpogojno navijal za Marca Simoncellija. Kadar je vozil četrti, kadar je brusil asfalt (še s čim drugim kot kolenom), kadar je kegljal. Vedno. Žal mi je le, da nisem bil na češkem, ko se je prvič povzpel na stopničke. Verjetno ni potrebno poudarjati, da se ta dogodek ne more primerjati z izgubo koga od bližnjih. Pa vendar sem ob vesti o njegovi smrti postal žalosten. Žalosten, ker je karavano najhitrejših zapustil dober, obetaven dirkač in ker je z njegovim slovesom odšel tudi nekdo, za katerega sem bil prepričan, da bom lahko še večkrat na forum napisal: »Bravo, Super Sic!«… Na žalost, ne bom L… Za koga pa bom od sedaj naprej navijal pa sploh ne vem… Omenjeni odpadejo… :/ a, Cufa, mixxx in 41 others 44
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se