CVIČKAR1 Objavljeno November 10, 2010 Deli Objavljeno November 10, 2010 (popravljeno) Jaz bi pa lepo vprašal kam se splača po Evropi potovat?k od moje tete mož vozi avtobus in je rekel da drugo leto ko bo sezona da me bo vzel kam bom hotu.No mene pa zanima kam bi se splačalo it?Ima pa fure po celi Evropi. Popravljeno November 10, 2010. Popravil CVIČKAR1 Lowrenc in DXR16 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 10, 2010 Deli Objavljeno November 10, 2010 Jaz bi pa lepo vprašal kam se splača po Evropi potovat?k od moje tete mož vozi avtobus in je rekel da drugo leto ko bo sezona da me bo vzel kam bom hotu.No mene pa zanima kam bi se splačalo it?Ima pa fure po celi Evropi. placov je mali milijon, definitivno pa barcelona + pri katerikoli drugi evropski prestolnici ne boš falil. poglej si čimveč mesta. z avtobusom si svoboden za pohajkovanja po mestu, ko boš z motorjem pa boš spoznaval okolico. have fun! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2010 (popravljeno) Ja tut z motorjem bom obiskoval,sploh Nemčijo zard dobre tekočine piva.Ok se bom pa po celi evropi "sprehaju" Popravljeno November 11, 2010. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se