tomo2 Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 mene za zanima kater izpuh priporočate za aprilio sr 50r? (originalen cilinder) lp ninjaxx, zupijano in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShAArK Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Kakega ZX-a,Stage 6 Pro Replica, Yasuni Z...če pa boš še kdaj imel namen kaki drugi cilinder gor dat(kakega sporta do 9 konjev) pa je najboljše kaki Yasuni R...lahko ga maš na org cilindru in odvzameš samo blokado na kolenu avspuha...če pa boš cilinder mejo pa še pobereš blokado iz dušilca in more fajn špilat.Edino kaj bo na original cilindru bo rabo malo večje obrate(sam sem ga imel na Aprilii SR 50 R in original cilinder in vem kako se obnaša) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 za sporteka 70, če misliš gor dat kasnej vzam rajš stage6 sport pro, če ne misliš gor devat, sem pa vidu, slišu, sprobu, da se gianelli dobr odnese(v mislih mam vse razn modela SHOT, ki je za sport, MR predelave) če boš pa dau kaki tak izpuh gor kot je Yasuni R, Gianelli Shot, boš pa pač dau mau lažje valce u vario, da boš meu obrate, pol ga pa piči motor. če pa maš minarelli agregat, mam pa js za prodat LaserXpro chrom,kateri se najbolje odnese na minarelli(bolš od ZX-a ipd.), če te zanima PM. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomo2 Objavljeno November 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2010 kako bi se pa kaj odnesel leovince zx-r? zupijano 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShAArK Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 To bi blo na original cilinder najboljša rešitev...samo ZX-a ma vsaki drugi...drugače pa ZX ga trga na original cilindru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomo2 Objavljeno November 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2010 To bi blo na original cilinder najboljša rešitev...samo ZX-a ma vsaki drugi...drugače pa ZX ga trga na original cilindru. kako bi se pa potem obnesel yasuni z? zupijano 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomo2 Objavljeno November 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2010 odloćil sem se, da bom nabavil leovince zx-r ali yasuni z. pa me zanima katerega mi bolj priporočate? zupijano 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShAArK Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 Yasuni Z pa ZX to je isti rang...pač Yasuni je bolj znan pa malenkost dražji je...keri ti je lepši...z nobenim neboš zgrešo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se