Skoči na vsebino

Kdo so oni, da lahko gospodarijo nad našimi življenji in našimi usodam


Kramp

Priporočene objave

Kekec the third je podal lepo izhodišče za debato o ljudeh, katerim je cilj, da si na tak ali drugačen način pridobijo oblast nad ostalimi. Pravzaprav strankarske pripadnosti tu nimajo kakšnih posebnih pomenov. Bolj gre za nagnjenost teh šakalov, da na trudu drugih sebi grabijo bonitete, materialne, finančne in moralne kapitale.

Kdo so pravzaprav ti ljudje in zakaj jim uspeva, ter kako se na njihovo napihovanje in izkoriščanje odzivajo izrabljeni?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

[Pa lepo bi blo da jih imenujete s priimkom pa imenom da se zna za te majmune!!

PA bom kr začel,dejmo na začetek seznama našga kalimerota Kučanovga Milana,pol pa lahko kr dodajate naprej!!! :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že nekaj časa nam vladajo LOPOVSKI politiki, ki delajo zase in svoje prijatelje, da se to konča je treba naredit kakšen konkreten preobrat in ne na volitvah zamenjati vladujočo LOPOVSKO stranko, za LOPOVE, ki so v opoziciji, itak so vsi isti, po stopinjah jim pa že sledijo nekateri študenti ki se ukvarjajo s politiko :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letališče, ja... Ne rečem Edvard Rusjan, kaj pa ima Pučnik veze z aviacijo, pa tudi ne vem. Pač butli so se odločili, da pa moramo letališče imenovati po njem. Le kako bodo poimenovali Portoroškega...?

Da pa ne bom off topic, bom imenoval zvezdo stalnico v politiki: Gregor Golobič.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letališče, ja... Le kako bodo poimenovali Portoroškega...?

Joško Joras - Štuka. Po legendarnem strmoglavcu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz Sobotne priloge Dela:

Vinko Möderndorfer, pisatelj, režiser; Moji lubi Slovenci!*

Živimo v drekastih časih.

Baje tudi zaradi takšnih kot je Vinko Möderndorfer živimo v drekastih časi. Poznavalci znajo povedati, da bi bilo dobro, če bi najprej pometel pred svojim pragom, ne pa da se javno repenči in kritizira takšne kot je on sam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok billy, pa nadaljujmo v tvojem stilu: Jože Pučnik.. :unsure:

Ja glih prejšen teden sem ga vidu k je tvoje možgane luftu

  • Ni mi všeč 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..........................

Kdo so pravzaprav ti ljudje in zakaj jim uspeva, ter kako se na njihovo napihovanje in izkoriščanje odzivajo izrabljeni?

Pravosodni sistem v kompletu, razen v delu kaznovanja za prekrške "malih ljudi." Imam občutek, da ima PRAVICA zavezane oči, da ne vidi pokvarjenosti :xx: i!!! Najbolj preprosta stvar (izvršba!!!) se s pritožbo raztegne na letaaaaa :evilgrin: ... Iz lastnih izkušenj: po vloženi tožbi čakal 7 let na razpis prve obravnavo. Sodnica ni niti prebrala spisa....., na naslednji pravdi čez nekaj mesecev sodi v mojo korist. Sledi pritožba tožene stranke z namenom nadaljnega zavlačevanja.... Prognoza? Tožena firma je bila pred leti sorazmerno dobro stoječa in do poštenega poplačila opravljenega dela bi prišli b.p. Sedaj so si pridobili dooolg zamik in bodo firmo odpeljali v maloro. Takih nekajletnih reševanj sem imel in jih imam celo kopico .... In to sodstvo še ima obraz govoriti o štrajkih? Pa non-stop štrajkajo!!!

Če pogledamo 10 let Satexa in zastaranje lopovščine ..... :SS

Psi bodo lajali, karavane bodo šle dalje.... Riba smrdi pri glavi...

Ja, ja! Komunisti niso bili rdeči ampak zlati!? :?

Popravljeno . Popravil ataIBA
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje tudi zaradi takšnih kot je Vinko Möderndorfer živimo v drekastih časi......

Ne zdaj mešat Vinka in Janija....

Ravno včeraj sem se spraševal, čemu ni več literatov, ki bi v stilu Cankarja kakšno radikalno povedali o trenutnem stanju, da ne rečem "paradigmi", katero so B'Stardu izbrskali iz slovarja tujk. In Vinko me je danes razveselil kot Zaro in Zil.

Družbena kritika je očitno poniknila tja kot naš standard in terjatve.

Dlje kot traja izčrpavanje, bolj se ga bomo navadili in pridno hodili po volitvah ter referendumih. Lahko ugibamo, kako bodo imenovali to obdobje čez določen čas, ko bodo humanoidni prebivalci planeta debatirali o medčloveških odnosih, medtem ko bodo na najetih mini-balonih lebdeli meter do dva nad zemljo, katero ima kompletno v izključni lasti in posesti 1% drugih humanoidov.

Verjamem tudi, da manifestacije kakršne so volitve, ne morejo izboljšati situacije, le druga nadaljevanka bo na sporedu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trenutno stanje Slovenske družbe je prikaz popolnega razpada mentalnega in moralnega stanja vladajočih struktur.......pozicije, opozicije, prisklednikov in skritih struktur......od prvega do zadnjega.

Lahko bi mirne vesti rekel.......da njihovo stanje spominja na retardiranost......če to nebi bila žalitev osebam, ki se s tem bolezenskim stanjem spopadajo, saj je njihovo dojemanje okolice in zavedanje trenutka......bistveno bolj prizemljeno in realno......kot je stanje teh mentalnih omejencev. Njihova skorumpiranost, pokvarjenost, abotnost in samozadostnost......sta dosegla meje prebavljivosti tistih, ki vsaj za trenutek še lahko pogledajo iz črede ovac, ki jih s prevarami, montiranimi sodnimi procesi ( v želji, da se njihovi še večje grehi s tem zakrijejo ) vodi v klavnico.......potop in utopitev v gnojnici, ki so jo sproducirali s svojim degeneriranim umom.

VSI.......od prvega do zadnjega.......niso vredni centa, ki jim ga namanjamo davoplačevalci.......VSI....od prvega do zadnjega......niso vredni niti sodnega pregona........vredni so razkroja pri živem telesu......razkroja, ki jim bo očistil um, da bodo.......morda........nekoč davno v prihodnosti........sposobni treznega razmišlanja.

Pripeljati Slovenijo in slovence do točke, kjer oblastnika lahko pozivaš samo še na njegovo mentalno katarzo......zavedanja grehov in pokesanja ter sprejetja posledic zanje........je skrajno........skrajno dejanje.

Nerazumljive odločitve v parlamentu.......kupčkanje in trgovanje.......pozicija zaslužek tukaj, opozicija spet drugje........zlizanost in sparjenost vseh navideznih polov.......skrivaštvo, ......

DOST MAM !!!!!

SE OPRAVIČUJEM, to bi moralo biti v tej temi.......a me je malček zanesla jeza. Prosim moderatorje, da brišejo iz prejšnje teme. Hvala :notworthy:

Popravljeno . Popravil klimbra
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

s temi našimi " gosposkimi onemi " je tako , kot da bi se meni na boljše poslabšalo .... vsaka runda je slabše pa vseeno s kakšnimi barvami nas farbajo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da tega ne pozabimo!!!

Kramberger je bil JASNOVIDEC. Tem LOPOVOM, ki jih imamo treba samo SILA in sicer ZAPOR, ZAPLEMBA VSEGA PREMOŽENJA, DA SI NE MOREJO PLAČAT MAFIJSKIH ADVOKATOV . . .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz zgoraj navedenega sledi, da ni pametno biti janovidec :P

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!