Furioso Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 http://www.netikka.net/riku.hautamaki/kuva...02/escopeta.swf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 :shock: Kdo je zdaj najebal, jagri ali pedri ??????? :D :D :D :lol: :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 Tm pa ni dobr bit lovc :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Val46ossi Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 fegethunter I :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Jutr na šihtu ne bom mogu sedet :shock: :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Matr vola, premal municije, Auuuuuuuuuuaaaa! Grdo, boliiiii! :evil: :cry: :oops: :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krimi Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 men je tut municije zmankal! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 men je tut municije zmankal! :evil: Sej zato je pa perverznežem ni :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 ... grdooooooooooooooo... :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 To sem pa že videl............ :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 To sem pa že videl............ :roll: ....... jjjjjjjjjaaaaaaa... saj res.... kolk smo mi ostali tupi, k smo to vidl sele zdej......... :roll: :roll: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Res sem dobr pobijam kot zmešan. Dost treninga zdej grem pa še zares na ulico! :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Res sem dobr pobijam kot zmešan. Dost treninga zdej grem pa še zares na ulico! :twisted: :wink: Pa de ti nav municije zmankal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 2000 :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 .."naslednji???........torej si TI že bil na vrsti??? :lol: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 30, 2002 Deli Objavljeno November 30, 2002 Dons sem postavu rekord 18170 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se