biker77 Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 (popravljeno) Nismo se čist razumel.. Alli sem rekel naj raje kavo s sabo prinese..ker če računa na denar od prodaje potem bo žejna in zaspana.. kdo pa še kupi štirko in aprilio? Popravljeno November 15, 2011. Popravil biker77
pajkica Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 Ma, od kave se ne bom pogrela. Bova nekaj konkretnega in jasno, smrdljive palčke. za smrdljive palčke ne rabta dost, descom duma rečeta nej se dva dni ne umivata...... :grim MoTo G_P, k team green, trebor in 1 other 4
thumper Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 Nismo se čist razumel.. Alli sem rekel naj raje kavo s sabo prinese..ker če računa na denar od prodaje potem bo žejna in zaspana.. kdo pa še kupi štirko in aprilio? za aprilio ne vem... štirke so pa zelo iskana roba zadnje čase ... mogoče je ne kupi tisti , ki nima denarja...
umetnica51 Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 mene ne bo...ker me maus ne jebe več :lol: Zihr se je zalubu.... Frips, She in anja37 3
Zivnorc Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 ...jebenti... jest sem pa upal na eno blontno spremljevalko... Zgleda da bom moral res za črnimi začeti gledati.....
stuhec Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 ...jebenti... jest sem pa upal na eno blontno spremljevalko... Zgleda da bom moral res za črnimi začeti gledati..... in moraš jih v temi iskat
maus Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 mene ne bo...ker me maus ne jebe več :lol: Zihr se je zalubu.... sm se en mau zalubu, ampak jo ne bom s sabo prpelu, ker se bo vselila k men tam nekje marca
Rude Boy Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 a je to sedaj zabava za štirinožne frende z neomejenimi sadnimi briketi al kaj ? uh brez Bladzota težko nam se piše ! je vsaj objavil datum ki pa mi žal ne "paše" ! škoda ! več sreče prihodnjič ! :grim
thumper Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 sm se en mau zalubu, ampak jo ne bom s sabo prpelu, ker se bo vselila k men tam nekje marca a si upaš napisat kolk kil ima prazna ? anja37, maus in GangY 3
Rude Boy Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 kaj ga gnajviš , saj itak veš kaj so idelane mere za pušenje (1,2m) in površina- ploščatost poličke za odstaviti kakšen kozarec ali steklenico ! maus 1
bladzo Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 Tistim, ki ne ustreza letos datum..... Brez skrbi, drugo leto bo spet! Frips, Alla, anja37 in 2 others 5
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Ok, k ni noben napisu, bom pa jst - OK je blo. trebor in maus 2
maus Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Nokautiran si biu Men je blo tut kul
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se