jrakus Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Revija ESC,letnik 1 številka 3. December, Na strani 58 v članku VRUUUUUM!!!!! Imate omenjen "naš" motoristični portal. Priložena je tudi slika strani...same lepe besede. Kar tako naprej!!! Pohvalno
marijan Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Revija ESC,letnik 1 številka 3. December, razsvetli nevedneže, kaj je to zaena revija
manjak Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 To je ena nova revija, če se ne motem. Ampak jst je še nisem brau :oops:
jrakus Objavljeno November 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2002 se opravičujem. Revija ESC je naslednik revije PC&Mediji, dotika se akustike,računalništva,telefonije,medmrežja, ipd..... Motosvet portal je objavljen kot ena izmed slovenskig strani vrednih obiska...
Manu Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 se opravičujem. Revija ESC je naslednik revije PC&Mediji, dotika se akustike,računalništva,telefonije,medmrežja, ipd..... Motosvet portal je objavljen kot ena izmed slovenskig strani vrednih obiska... Res je :!: :D
Ice Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 se opravičujem. Revija ESC je naslednik revije PC&Mediji, dotika se akustike,računalništva,telefonije,medmrežja, ipd..... Motosvet portal je objavljen kot ena izmed slovenskig strani vrednih obiska... matr....spet nakladajo v tri dni :twisted: .....jajajaja...... ok saj se strinjam :lol: 8)
Noise Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 jrakus, hvala za info!!! bomo poskenirali v kratkem stvari, v katerih smo bili omenjeni in dali na eno stran znotraj motosveta... jipiiiiii :):):):) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Dream_er Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 Tud jaz sem videl. Same pohvale. :D :D :D :D :D
Sanda7 Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 jST tud ne,bomo pa poiskal na motosvetu,poskenirano verzijo.
rozi Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 Tud jaz sem videl. Same pohvale. :D :D :D :D :D Kaj bi pa sploh lahko grajali?!
Noise Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Eto, članek. Dream_er, hvala za scan!
Pervy Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 lepo, lepo, forum pa chat so pa raje izpustili :twisted: :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se