ImenitnaPriložnost Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Kam naj drugo leto posadim solato, da bo obrodila kot lansko leto ? Jaz ti lahk povem samo to, da korenja ne več dati na A1 ... benny0104 in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Jaz ti lahk povem samo to, da korenja ne več dati na A1 ... Vedu sem, vedu sem - ta korenje je v čudni povezavi z zajci in polno luno kar vpliva na cvetenje marjetic v Tasmaniji, posledično ni bilo solate. V vsemu je neka logika ;-) Bremzer, ImenitnaPriložnost in benny0104 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Joj tale tema je pa sramotna za tale forum. Ni edina. Ni čudno, da me je včas skor sram povedat, da sem na MS. revival 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Vedu sem, vedu sem - ta korenje je v čudni povezavi z zajci in polno luno kar vpliva na cvetenje marjetic v Tasmaniji, posledično ni bilo solate. V vsemu je neka logika ;-) Itak. To bi ti še najboljše povedali na zelenjadarskem forumu Al pa na lovskem thumper in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 (popravljeno) Je kdo gledal Bruce Willisa v filmu ''9 opic''? Popravljeno December 13, 2010. Popravil motofrik Bremzer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Je kdo gledal Bruce Willisa v filmu ''9 opic''? Eto nas ;-) Bremzer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Je kdo gledal Bruce Willisa v filmu ''9 opic''? Eto nas ;-) tak post lahko pa citiramo samo najhujš majmuni Bmflar in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 naslednjič, ko bo kaj iskal po tem foromu, se bom ziher spolno na to temo. dajmo še mal smetit, da bom drugič še težje najdu, kaj pametnega :yes: Bremzer in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 naslednjič, ko bo kaj iskal po tem foromu, se bom ziher spolno na to temo. dajmo še mal smetit, da bom drugič še težje najdu, kaj pametnega :yes: a z zaščito al brez ? :P ......... jst ne morm več temu sledit :surrender: Bremzer in aleksandergabriel 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 dotem in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se