rdanilo Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Hoj, zanima me ali je mogoče kdo potoval na jug Italije tako, da je vozil po "naši" Jadranski magistrali, nato pa s trajektom prečkal morje. Pomladi nameravam na nekajdnevno potovanje v Reggio di Calabria, pa se mi zdi da bi bila taka fura bolj zanimiva kot vožnja po italijanski avtocesti. Če ima kdo kaj izkušenj prosim za mnenje. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Hoj, zanima me ali je mogoče kdo potoval na jug Italije tako, da je vozil po "naši" Jadranski magistrali, nato pa s trajektom prečkal morje. Pomladi nameravam na nekajdnevno potovanje v Reggio di Calabria, pa se mi zdi da bi bila taka fura bolj zanimiva kot vožnja po italijanski avtocesti. Če ima kdo kaj izkušenj prosim za mnenje. lp Zakaj bi se pa vozil po avtocesti? Lepše je po nacionalki. Dalj traja, je pa mnooogo lepše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Hoj, zanima me ali je mogoče kdo potoval na jug Italije tako, da je vozil po "naši" Jadranski magistrali, nato pa s trajektom prečkal morje. Pomladi nameravam na nekajdnevno potovanje v Reggio di Calabria, pa se mi zdi da bi bila taka fura bolj zanimiva kot vožnja po italijanski avtocesti. Če ima kdo kaj izkušenj prosim za mnenje. lp Do Dubrovnika ali Bara in čez do Barija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Hoj, zanima me ali je mogoče kdo potoval na jug Italije tako, da je vozil po "naši" Jadranski magistrali, nato pa s trajektom prečkal morje. Pomladi nameravam na nekajdnevno potovanje v Reggio di Calabria, pa se mi zdi da bi bila taka fura bolj zanimiva kot vožnja po italijanski avtocesti. Če ima kdo kaj izkušenj prosim za mnenje. lp lp tako kot je predlagal Lawson;Do Dubrovnika ali Bara in čez do Barija letos smo se vračali v nasprotni smeri: Bari-Dubrovnik(konec junija,cena trajekta 134,00 2 osebi+motor-pilotski sedeži),trajekt vozi cca 8-9h. nočna varianta od 22h-7h Cene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Po mojem dobra izbira poti, kajti italijanska obala (vsaj na jadranski strani) je živo dolgočasje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdanilo Objavljeno December 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2010 U hvala, to varianto Dubrovnik - Bari moram malo preučit, tud cena je ta prava. Hvala, zaenkrat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mamkabozja Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Dobro furico si izbral. Če si izbral končno destinacijo Reggio di calabrija si vzami vsaj dva ali tri dni in skoči na Sicilijo. Recimo jug Sicilije z Agrigentom in dolino templjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 (popravljeno) Hola mojster, če boš skočil še na Sicilijo, nujno prevozi ovinke okoli Novare in Francaville, pa seveda ne pozabi na Etno Popravljeno December 13, 2010. Popravil suzuki blu, Krejzi, Milunka in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdanilo Objavljeno December 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2010 Par let nazaj se pomagal prijateljem ki so hodili na dopust v Reggio Calabria, tako, da sem se po telefonu dogovarjal z lastnikom apartmajev, ker solidno govorim italijansko, o ceni, času prihoda in druge informacije, tako da sva se po telefonu večkrat pogovarjala tudi kar tako, pa me je vsakič vabil naj še jaz pridem na dopust. Pa sem stalno odlašal. No, zdaj pa sem se odločil, da bom verjetno v mesecu maju ali začetku junija izkoristil to možnost im bom par dni pri njemu, tako si bom vzel čas in prevozil kar se bo dalo in kot berem iz vaših izkušenj dobrih voženj ne manjka. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Hola mojster, če boš skočil še na Sicilijo, nujno prevozi ovinke okoli Novare in Francaville, pa seveda ne pozabi na Etno a tole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdanilo Objavljeno December 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2010 Dobre fotke, še bolj pa potovanje po tej pokrajini. Cene,ti ki že bil na tem trajektu, glede na to da so pilotski sedeži polovico ceneje od kabine, ampak ali se da na tem kaj spat. Če je bolj "muka" bom raje vzel kabino, pa pridem zjutraj v Bari spočit. Kaj se ti zdi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 a tole? Hola mojster, ekzektli tole, hvala blu, BIZIXXX, Cupo in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Moje izkušnje z trajekti so ali kabina ali nič. Ti pilotski sedeži so muka. Ali ima kdo izkušnje z directferries Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Pardon pod nič mislim paluba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Pardon pod nič mislim paluba. direct ferris je neka angleška (draga) posredovalnica. čim išem trajkektno karto mi vrže vn to stran. jaz raje najdem ladjarja, ki vozi zaželjeno linijo. dubrovnik-bari vozi jadrolinija in azzuriline Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Kar se tiče Calabrie je dobro pogledat TROPEO in tudi PARKO NAZINOLE DELL CALABRIE kjer se nahaja LAGO DE CECITA je zalo zanimivo in odlične ceste vsekakor boljša izbira kot SICILIJA . DRVOWP, urssa in regi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 CALABRIJO se bom ogledal še enkrat :naughty: DRVOWP, Tiger, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdanilo Objavljeno December 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2010 Dobro je videt, v glavnem dol bom šel Dubrovnik - Bari, pregledoval sem še druge forume, najbolje vzet kabino, ko pa prevozim Calabrio, po Italiji proti domu. Hvala za nasvete. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 22, 2010 Deli Objavljeno December 22, 2010 Za sicilijo se splača kupit tale vodnik ,,mladinska knjiga 16e,, ima 150 strani ,ne morš falit nič zanimivega na tem otoku ..LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
assasoga Objavljeno December 22, 2010 Deli Objavljeno December 22, 2010 Dobro je videt, v glavnem dol bom šel Dubrovnik - Bari, pregledoval sem še druge forume, najbolje vzet kabino, ko pa prevozim Calabrio, po Italiji proti domu. Hvala za nasvete. Nujno odpelji relacijo Napoli- Rim po lokalni obalni cesti usekani v skale s pogledom na Capri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdanilo Objavljeno December 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2010 Nujno odpelji relacijo Napoli- Rim po lokalni obalni cesti usekani v skale s pogledom na Capri Zanimiva varianta, samo potem bi moral Napoli - Rim po stari cesti, kar precej podaljša vožnjo domov. Odvisno koliko bova prevozila po Calabrii, pa če pade še Sicilja, kake volje bova, ker bo to že proti koncu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Oktober 3, 2011 Deli Objavljeno Oktober 3, 2011 Mene pa zanima, če je kakšen trajekt iz Trsta ali Benetk do Barija ali do Brindisi. Nisem glih vešč iskat informacije pri teh ladjarjih. Hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 imaš tudi avtovlak dunaj-rim. ne vem sicer kje točno lahko naložiš motor. v beljaku zagotovo. vlak vozi ponoči in zjutraj si že v rimu. g. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se