Whiskey Objavljeno December 19, 2010 Deli Objavljeno December 19, 2010 Tokrat DSLR-ja nisem sfolgal stlačit pod bundo. Ker ta malega ruzaka tud ni blo pr roki, sem si podnevi pomagal s telefonom. Ne preostane mi drugega, kot da vajo ponovim drugo leto še enkrat. Nekaj fotk ambienta ... trebor in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno December 20, 2010 Deli Objavljeno December 20, 2010 Mmmmmmmm ne luštov delat .... Lepe slike...z dobrim fotoaparatom ti telefoniraš :naughty:, in kje je to ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2010 Tiste dnevne so narejene z Nokio, nočne pa s Canonom. Prva je slikana s passo Sella proti val Gardeni, na drugi je sasso Pordoi slikan iza ovinka prelaza Pordoi, tretja je slikana iz Belvedera iznad Canazeia proti prelazu Sella in četrta z 2.478 m visokega Porta Vescovo proti piz Boe. Ja, Selle Ronda, skratka Dolomiti tale konec tedna Žal mi je, da nisem vzel sabo kompakta. V četrtek in soboto je bilo vreme fenomenalno. Še v četrtek bi se dalo z motorinom na letne gume odpeljat cel krog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se