DESIM Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 No še dan poprej se lahko dobimo (2.4.2011-sobota) v Domžalah pri Vaških boysih na sejmu kjer bo MASS prisoten tako kot zadnji dve leti!! OKigor 1
motofil Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 -zakaj imam rad MASS -zato DAMI34 in OKigor 2
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 ima prav kolega: zakaj imamo radi MASS!!! ČLANEK NA MOTOSVETU anja37 in OKigor 1 1
AnZo666 Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Hey še z moje strani. Evo pa imate še enega "glasnega" člana. Danes po čiščenju motorja sem moral naredit par posnetkov in jih združit v video. Igor upam, da se vidimo čimprej v Mariboru. DESIM, DAMI34 in BenX 3
gretzky Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Hey še z moje strani. Evo pa imate še enega "glasnega" člana. Danes po čiščenju motorja sem moral naredit par posnetkov in jih združit v video. Igor upam, da se vidimo čimprej v Mariboru. Tole pa res lepo paše na tvoj motor. Kako pa dB killer ven vzameš? Gre tudi karbonska kapa dol?
AnZo666 Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 DB killer enostavno vstaviš v odprtino in priviješ z vijakom. Cca. 30 sekund dela. In potem obratno. Karbon kapa ne gre dol. Je pa vsaj za moja očesa in ušesa res čisto druga zadeva. Aja pa tud kolegi so imeli odprta usta. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 DB killer enostavno vstaviš v odprtino in priviješ z vijakom. Cca. 30 sekund dela. In potem obratno. Karbon kapa ne gre dol. Je pa vsaj za moja očesa in ušesa res čisto druga zadeva. Aja pa tud kolegi so imeli odprta usta. Hehehe, kar je dobru nej slabu.
motofil Objavljeno April 28, 2011 Opozori Objavljeno April 28, 2011 -kdaj bo otvoritev delavnice in udeležba MASS-ovcev v MB? -sem kaj zamudil?
snoopek Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Pozdrav! A se da dobit Mass izpuh za yamaho YZF 600R Thundercat? Homologiran seveda, ker akrapoviča nikakor ne morem homologiran hvala za odgovore
MilanAndonovski Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 (popravljeno) Pozdrav! A se da dobit Mass izpuh za yamaho YZF 600R Thundercat? Homologiran seveda, ker akrapoviča nikakor ne morem homologiran hvala za odgovore Se da Sem že jaz z Igorjem kontaktiral in se da. Mi je tudi slike ene mačke z massom poslal. Samo €€ je treba našparat pa nabavit Popravljeno Maj 4, 2011. Popravil MilanAndonovski Dr_Jakob 1
OKigor Objavljeno Maj 7, 2011 Opozori Objavljeno Maj 7, 2011 (popravljeno) Po dolgem času spet en pozdrav z moje strani . Zadeva z novo delavnico v Mariboru je začasno prestavljena , tako da ne bo prvo srečanje na Štajerkem , kot sem predvideval , ampak vas lepo vabim , da se mi pridružite na KAMERAD WEEKENDU v Mirni na Dolenjskem , kjer smo lani fantom pokazali , kdo ima najboljši glas v dolini Šentflorjanski . Ker so MK Kamerad izrazili željo , da se jim pridružimo na njihovi fešti , vas že sedaj pozivam , da si uredite vse potrebno , da boste 21.maj 2011 - FRAJ ! Lani smo se meli super , Kameradi so poskrbeli za nas , kot da smo njihovi , tako da bo letos še večja žurka . Slike z lanskega Kamerad weekenda lahko vidite na moji spletni strani. V kratkem uradno povabilo, l.p. Igor ( MASSMAN) Popravljeno Maj 7, 2011. Popravil OKigor malakai in DAMI34 2
SLEPEC Objavljeno Maj 9, 2011 Opozori Objavljeno Maj 9, 2011 igor ti si car še sedaj se mi smeji,bulldog trga gate še enkrat hvala,bom dal kakšno sliko gor OKigor 1
OKigor Objavljeno Maj 9, 2011 Opozori Objavljeno Maj 9, 2011 igor ti si car še sedaj se mi smeji,bulldog trga gate še enkrat hvala,bom dal kakšno sliko gor tole ti bo sigurno všeč . l.p. Igor
OKigor Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 (popravljeno) Rnr Heartpub 4.6. prvi MOTO ROCK KONCERT na goriškem!!!! veliko rock bendov med drugimi tudi POMARANČA,CHATEAU,DEEP PURPLE tribute in veliko drugih,LESBO SHOW,WELCOME DRINK,ROCK DJ,KAMP,ITD! motoristi: vstop prost + brezplačno kampiranje!!! za ostale vstopnina 5 eur!!! Popravljeno Maj 14, 2011. Popravil OKigor
OKigor Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Pozdravljeni MASS-ovci ! Neslednji teden se loti sonce in prav je, da se ve kam za konec tedna . MK Kamerad vabi Mass-ovce , da se jim pridružimo na njihovem pikniku , ki ga bodo imeli 21. maja 2011 ( naslednjo soboto ) v lovski koči v Mirni pri Trebnjah . Jaz bom skupaj z ženo tudi tam , pa nekaj mojih prijateljev bom pripeljal s seboj , lahko se dogovorimo da tisti ki so ob poti Renče - Ajdovščina - Postojna - Cerknica - Ribnica - Kočevje - Žužemberk - Trebnje - Mirna , počakajo in pridemo na prireditveni prostor skupaj . Mislim , da bi štartali takoj po kosilu , tako da bi bili nekje okrog 14.30 že na dolenjskem , vendar sem odprt za vaše predloge . Mi bomo seveda tam kampirali , saj bo v kombiju tudi nekaj za prigriznit , pa tudi za popit . Naslednji dan pa kar po avtocesti domov , če bomo preveč slabi . Kdor se nagiba k sobotnemu snidenju , mi lahko da povratno informacijo , lahko kar na mail , da se temu primerno pripravim . l.p. Igor
AnZo666 Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Zdravo Mass-ovci. Kako je kaj s srečanjem na MB koncu? Je padlo v vodo al sem kaj zamudil?
OKigor Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Zdravo Mass-ovci. Kako je kaj s srečanjem na MB koncu? Je padlo v vodo al sem kaj zamudil? Na žalost je v tem terminu padlo v vodo . Nekako se niso mogli zmenit okrog cene , zato je preloženo na ne vem kdaj . Smo pa bili v Mirni prejšnji teden , pa je tudi marsikdo manjkal , ha,ha Slike so pa v moji fotogaleriji na spletni strani MASS-a
OKigor Objavljeno Junij 20, 2011 Opozori Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) V sodelovanju z MK Soča , bomo na njihovem motozboru , ki ga bodo imeli 22.in 23. julija v Tominu , izmerili glasnost izpušnih loncev vseh prijavljenih za nagrado MK SOČA Tolmin , obenem pa bomo vzporedno imeli tudi meritve naših izpušnih loncev za pokal MASS-A . Obetajo se nam tudi presenečenja , kot so body painting , hot girls , pa vse kar sodi na motozbor. Vabljeni vsi MASS-ovci , kakor tudi ostali . Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil OKigor Ervin93 in DAMI34 2
OKigor Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 V sodelovanju z MK Soča , bomo na njihovem motozboru , ki ga bodo imeli 22.in 23. julija v Tominu , izmerili glasnost izpušnih loncev vseh prijavljenih za nagrado MK SOČA Tolmin , obenem pa bomo vzporedno imeli tudi meritve naših izpušnih loncev za pokal MASS-A . Obetajo se nam tudi presenečenja , kot so body painting , hot girls , pa vse kar sodi na motozbor. Vabljeni vsi MASS-ovci , kakor tudi ostali . V soboto bo pa glasno !!!
AnZo666 Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 V soboto bo pa glasno !!! Da bi le vreme blo... Mam cel vikend planiran za fure po tistih koncih.
aselak Objavljeno Julij 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 tudi jaz, če bo lepo vreme pridem s svojim masskawlnom pogledat zadevo :naughty:
gasperX Objavljeno Oktober 8, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2011 Od torka dalje tudi jaz in moja Fazerka v pričakovanjih na nov izpuh oval inox top carbon, vsak dan se mi bol vleče komi čakam da dobim. Se mi že mal meša sem k otrok k liziko dobi lp,Gašper trebor in dobravec 2
gasperX Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 No pa ga imam, pot do kranja je bila z velikim nasmeškom Še enkrat hvala za tole... OKigor 1
gasperX Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 (popravljeno) še slikca nevem kaj sm narobe naredu ampak je ni v prejšnem postu Popravljeno Oktober 11, 2011. Popravil gasperX OKigor in RobiRoberto 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se