Andrej.d Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Letošnja barva vinjet me spominja na star angleški vic. Na železniški postaji se srečata kolega. "Kam pa potuješ ?" "Emigriral bom ! Pod prejšnjim kraljem so pedre kaznovali , pod sedanjim jim dovolijo vse , bojim se da bo pod naslednjim to že obvezno ." " ? " Bremzer, daneb, anja37 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Res krasna barva, ujema se s situacijo. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Ne sodi človeka po barvi kože, ne po barvi vinjete :lol: ... vseeno kakšne barve je, važno da je veljavna ... tisti, ki ne marate te barve, pridem osebno prevzet, 500 € bankovce, tudi na dom in vas rešim težkega bremena Ice, DAMI34, Alla in 7 others 7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 ampak vseeno............ SPLJOH ne gre z barvo avtomobila. kaj sele z barvo motorja! :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 ampak vseeno............ SPLJOH ne gre z barvo avtomobila. kaj sele z barvo motorja! :blink: :wacko: vozi se brez... vsaj kaj se tice motorja aja ej jodlarska pa ni tak slaba :closedeyes: daneb in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Če je komu tako grda, da jo ne bo dal na avtomobil ali motor se prijazno priporočam za obe - prevzamem gratis ;-) bajkr88, anja37, daneb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 vozi se brez... vsaj kaj se tice motorja aja ej jodlarska pa ni tak slaba :closedeyes: ne gre. vcasih treba tudi "na brzino" nazaj domov. Če je komu tako grda, da jo ne bo dal na avtomobil ali motor se prijazno priporočam za obe - prevzamem gratis ;-) ni blema........... proti EUR 100.- ti jo posljem CPT na dom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Ja - a ni fajn da je "roza"? Men bo prov popestrila "plavo" barvo. Pa varen bom tut bol - a veš kako roza iz plave "ven tolče". :naughty: Sicer pa - ja, "kakršna ablast / taka vinjetka. damjanus, Kor13, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Vseeno je kakšne barve je; je pač roza- MODA! Saj tudi Radenska ima neko novo ebalažo v roza barvi z roza zamaškom. Hčerki je to všeč in jo je takoj poimenovala Hello Kity. Ne se sekirat, je pač vse bolj Hello Kity od vlade pa navzdol,Glavno, da ne bom začel piti še kakšne roza pijače in da ne bom prebarval svojega mozorja v roza. Pa lep dan; Regi daneb in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Moji je pa Rozika ime Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Res krasna barva, ujema se s situacijo. a si odstopil parkirno mesto med tvojima ritnicama ! :evilgrin: anja37, Kramp in daneb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 (popravljeno) mene so dost bol motle ultra drage in hitech nalepke za tehnični pegled, ker je mel moj hrošč majhno šipo, nalepke pa smo kupovali dvakat letno. taprvi gpz jih je bil tud poln. Še pomnete tovariši ta teror Ropovega ThinkTanka? : do barve vinjete sem indiferenten, prav tako do velikosti registrske tablice. vinjete se menjajo, tablice pa bomo kad tad meli vsi enake. Letos je pač roza. Če bi vozil xt letnik 1993. bi pasala u nulo!!! Popravljeno Januar 6, 2011. Popravil Cartman tomkruz, daneb, hilton in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 (popravljeno) Ja - a ni fajn da je "roza"? Men bo prov popestrila "plavo" barvo. Pa varen bom tut bol - a veš kako roza iz plave "ven tolče". :naughty: Sicer pa - ja, "kakršna ablast / taka vinjetka. potem bi bila lahko komot bela..v barvi kokosa Popravljeno Januar 6, 2011. Popravil thumper halls, maus, daneb in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 potem bi bila lahko komot bela..v barvi kokosa Če bi bla bela ...... bi me kdo lohk za "pandurja" zamenjal! :naughty: Pa "dacarji" bi lohka mislili, da "služben moped" uporabljam v privatne namene! Pol bi pa zraven vinjetke mogu še "boniteto" obračunat! Kr roza nej je. Sej bo sam en let! Alla, daneb in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 potem bi bila lahko komot bela..v barvi kokosa al pa rumena, v barvi banana republike anja37, daneb in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 (popravljeno) al pa rumena, v barvi banana republike to rumeno naj prihranijo za po volitvah... bo barva urina..... :evilgrin: Popravljeno Januar 7, 2011. Popravil thumper daneb, anja37, maus in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Moji je pa Rozika ime Zanimivo! Kako je pa ime fantu, ki ji je nadel takšno ime? daneb, anja37, riderrgirl in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Vinjeti! Le kaj si mel ti v mislih?! (pacek) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Zanimivo! Kako je pa ime fantu, ki ji je nadel takšno ime? pepi ... Vinjeti! Le kaj si mel ti v mislih?! (pacek) mudela ... oba ... DAMI34, anja37 in daneb 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Vinjeti! Le kaj si mel ti v mislih?! (pacek) Vinjeto seveda. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Če je tale rozika nalepljena nekje kjer se ravno z aviona ne vidi, recimo na spodnji strani kjuna pri GS-u, a maš pol lahko kakšne probleme s temi našimi čebelarji?? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Jebemtirozabarvo... Nekam na notranjo stran vilic, pa nekaj čez poknit, kakega Pink panterja... thumper, anja37, daneb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) Če je tale rozika nalepljena nekje kjer se ravno z aviona ne vidi, recimo na spodnji strani kjuna pri GS-u, a maš pol lahko kakšne probleme s temi našimi čebelarji?? Jaz jo imam na spodnji strani žarometa, pa niso nič težili. Kar se gayev tiče, če se ne motim oni imajo mavrično zastavo, roza je sicer iz 2.sv vojne - roza zvezda oznaka iz taborišč, kakor rumena za Židje..... Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil baddad boych, daneb in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Jaz sem jih že nalepu ... saj niso tok grde ... je pa res, da sem jih mal skril... pa na avtu mal postran nalepljena... bi jo najraj dol dau pa novo nalepu :glare: thumper, daneb, damjanus in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Chuck Nerris je edini ki bo letos imel črno vinjeto! anja37, bajkr88, damjanus in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se