sayo Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Jaz se vozim pa s ponarejeno pa kva :naughty: damjanus, bajkr88, thumper in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Jaz se vozim pa s ponarejeno pa kva :naughty: Pa si si naredu črno ko Chuck ... :naughty: thumper, anja37 in daneb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Pa si si naredu črno ko Chuck ... :naughty: Ne PROZORNO, da je neopazna :naughty: daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 Jaz jo na mopedu ne rabim, ker moj moped vozi po cestah kjer vinjeta ni potrebna in mi je vseeno kakšne barve je. anja37 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 V glavo morš bit pošteno pokjen, da odpreš temo v Politiziranju o barvi letošnej vinjete.... daneb, ImenitnaPriložnost, anja37 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 V glavo morš bit pošteno pokjen, da odpreš temo v Politiziranju o barvi letošnej vinjete.... Pa da o tej temi daješ mnenja tudi Bmflar, thumper, daneb in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 sayo .) sayo, daneb, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 Pa da o tej temi daješ mnenja tudi Anja in sayo....skočila sta na voz....drvimo skupaj.....:naughty: sayo, Kramp in daneb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 se jst se jst.............. se solidiram s pregovorniki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 sj js te tut daneb in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 do barve vinjete sem indiferenten, prav tako do velikosti registrske tablice. vinjete se menjajo, tablice pa bomo kad tad meli vsi enake. Letos je pač roza. Če bi vozil xt letnik 1993. bi pasala u nulo!!! Evo daneb, krava, Kramp in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Oktober 7, 2012 Deli Objavljeno Oktober 7, 2012 Če kdo rabi vinjeto za Avstrijo Še ne uporabljeno veljavno za nasledni teden naj me pokliče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se