2409 Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Živjo Napisan imam potopis poletnega potepanja, pa nikjer ne vidim opcije, kako ga lahko objavim, kot sta bila recimo Iran in zdaj Rusija, Kazah/Uzbeki/Turkmenistan, Iran.. Ali je to omogočeno samo nekaterim? lp
Nagaya Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Da, objava potopisa je omogočena samo nekaterim - izključno tistim, ki svoj potopis s fotografijami pošljejo na naslov urednice - mateja.pivk@motosvet.com in se strinjajo z lekturo. simonsi, Alla, anja37 in 1 other 2 2
2409 Objavljeno Januar 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Da, objava potopisa je omogočena samo nekaterim - izključno tistim, ki svoj potopis s fotografijami pošljejo na naslov urednice - mateja.pivk@motosvet.com in se strinjajo z lekturo. Zmenjeno. Slik še nimam čisto pripravljenih, računam, da bom lahko v tednu do dveh poslal vse na mail.
tomash Objavljeno pred 16 urami Opozori Objavljeno pred 16 urami Kako lahko objavim potopis v rubriki potopisi
MiNa Objavljeno pred 14 urami Opozori Objavljeno pred 14 urami pred eno uro, tomash pravi: Kako lahko objavim potopis v rubriki potopisi Podobno kot tale zapis. Vstaviš še slike mi se bomo pa slinil... Ali izbereš v zgornjem meniju (slika), zapišeš in objaviš. Evo, čakam v prvi vrsti za ogled
DAMI34 Objavljeno pred 13 urami Opozori Objavljeno pred 13 urami pred eno uro, MiNa pravi: Podobno kot tale zapis. Vstaviš še slike mi se bomo pa slinil... Ali izbereš v zgornjem meniju (slika), zapišeš in objaviš. Evo, čakam v prvi vrsti za ogled ne vem če tole gre, vsaj meni ne uspe. Kar vem to uredi Admin. MiNa 1
tomash Objavljeno pred 50 minutami Opozori Objavljeno pred 50 minutami Po moje bi morali biti dve možnosti. Prva, da na forumu objavim, kjer dodam potem lahko slik kolikor hočem ali pa Druga, da naredim potopis s par slikami, kot naprimer članek. Ono prvo bi znal, zanima me pa druga opcija. Se pa administratorji od motosveta ne odzivajo. Mogoče imajo že veseli december. Itak se nikamor ne mudi. Če bo prej pomlad pač ne bom objavil, ker potem pa res ne bo več časa. Malo za hec, pa to....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se