greba Objavljeno Maj 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 A lahko prosim sporočite številko računa kamor lahko nakažem za prijavo? Hvala. V pisemski kuverti priporočeno na naslov Actinia d.o.o Zadobrovška 67c, 1260 ljubljana - Polje. pripišete za Grobnik, in dodajte svoj priimek.
greba Objavljeno Maj 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) Vsi, ki se boste udeležili prostega treninfga prireditve Shell Advance day, boste prejeli darilce. Za vse kategorije dirk smo Vam priskrbeli tudi lepe nagrade,kot so gume, motoristične jakne, motoristične rokavice, ščitnik hrbta in seveda olja Shell Advance. Nagrade bodo podeljene v vseh kategorijah do 5. mesta, seveda če bo dovolj prijavljenih po kategorijah. Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil greba
greba Objavljeno Maj 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Zadnji dan pedplačila smo zadi praznikov podaljšali na 05.05.2011. Prisoten pa bom tudi 03.05. na Štajercih. Lahko mi boste vplačali tudi tam.
kevin34 Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Se vidimo,lansko leto je blo super!! greba 1
greba Objavljeno Maj 3, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Se vidimo,lansko leto je blo super!! Nas veseli, da ti je bilo všeč. Letos nameravamo narediti vse še bolje.
greba Objavljeno Maj 3, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 (popravljeno) Za vse, ki bi se želeli posnetisvojo vožnjo na kamero v HD resoluciji, Vam bo to omogočeno na Shell Advance day-u. Na voljo bo 6 HD kamer, ki jih lahko pritrdijo na armaturo, tank, zadek ali kamorkoli boste želeli. Jaz sem danes to izprobal na "Štajercih" in posnetki so zares kvalitetni. Popravljeno Maj 3, 2011. Popravil greba
iom Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Za vse, ki bi se želeli posnetisvojo vožnjo na kamero v HD resoluciji, Vam bo to omogočeno na Shell Advance day-u. Na voljo bo 6 HD kamer, ki jih lahko pritrdijo na armaturo, tank, zadek ali kamorkoli boste želeli. Jaz sem danes to izprobal na "Štajercih" in posnetki so zares kvalitetni. Daj pokaži jih,da še mi "ocenimo". sesir in greba 2
komi Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 en izsek mojega posnetka iz Pannonia ringa letos aprila s kamero HD GoPro SE VIDIMO NA GROBNIKU LP iom in casper7 2
Gorgh Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 pa še en moj z isto kamero... iom, Jure in casper7 3
m@dness Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) pa še en moj z isto kamero... :notworthy: Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil m@dness
greba Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 pa še en moj z isto kamero... Misano je naboljša in najlepša steza, kar sem jih kdaj peljal. Zelo tehnična. Edino tista krivina, ko greš proti stadionu je ubijalska. Tam moraš imeti j..... Sem se peljal skoraj 250km/h po kolenu. Mislim, da se je lani na tem ovinku ubil dirkač iz moto 2 #48. Senna 1
crusty Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Misano je naboljša in najlepša steza, kar sem jih kdaj peljal. Zelo tehnična. Edino tista krivina, ko greš proti stadionu je ubijalska. Tam moraš imeti j..... Sem se peljal skoraj 250km/h po kolenu. Mislim, da se je lani na tem ovinku ubil dirkač iz moto 2 #48. A ni to Katar?? Baky23, logarr in greba 2 1
greba Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) Crusty, imaš prav. Ne vem zakaj sem mislil, da je to Misano. Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil greba logarr in hilton 1 1
greba Objavljeno Maj 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2011 Tukaj je še moj link vožnje z HD kamero. http://www.youtube.com/watch?v=tJKa5TD-DQg Tisti, ki se boste udeležili našega dneva, Vas prosim, da se prijavite na www.actinia.si strani, ker boste drugače plačali 2€ vstopnine Grobničanom na rampi P182, komi, iom in 2 others 5
bobr Objavljeno Maj 11, 2011 Opozori Objavljeno Maj 11, 2011 Upam da nam bo vreme naklonjeno :closedeyes: Zaenkrat ne kaže najbolje http://www.myweather2.com/Motor-Racing/Croatia/Grobnik-Circuit.aspx?sday=0&eday=7 MiriGSX600, greba in iom 2 1
greba Objavljeno Maj 11, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2011 Upam da nam bo vreme naklonjeno :closedeyes: Zaenkrat ne kaže najbolje http://www.myweather2.com/Motor-Racing/Croatia/Grobnik-Circuit.aspx?sday=0&eday=7 Nič se bati slabega vremena, ker je naročeno. Sodelujemo s tistimi tam gor. MiriGSX600 1
MiriGSX600 Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Mora bit lepo vreme. Tak mora bit ko je bilo 3.5. fenomenalno. :beer1: :beer1: greba in crusty 2
iom Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Pravi motorist se ne ozira na vreme.Gre peljat in PIKA Prix, crusty, MiriGSX600 in 6 others 4 5
Jure Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 No ja, mislim da noben od nas amaterjev, ki gremo na pisto parkrat letno nima želje po cjazenju v dežju. Ta hec (vožnja po Grobniku in ostalih podobni pistah) tako veliko stane, da pač enostavno vsak gleda da bo imel od tega kar največ. Bit premočen in premražen ter po možnosti še razbit motor (dežnih gum itak skor noben nima) pa ni ravno tisto kar bi si jaz želel.. greba, Andro82, iom in 6 others 6 3
kevin34 Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Tud vožna v dežju ima svoj čar,mene nemoti.edina negativna stvar je mokra oprema.tko da pridem,tud če bo dež(sj že morm k sm vplačal ). Senna, greba in iom 3
crusty Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 No ja, mislim da noben od nas amaterjev, ki gremo na pisto parkrat letno nima želje po cjazenju v dežju. Ta hec (vožnja po Grobniku in ostalih podobni pistah) tako veliko stane, da pač enostavno vsak gleda da bo imel od tega kar največ. Bit premočen in premražen ter po možnosti še razbit motor (dežnih gum itak skor noben nima) pa ni ravno tisto kar bi si jaz želel.. Tole je čist res.........če govorimo o "kao nekem dirkanju" ne o vožnji na kofe, to je beda totalna vsaj zame, to gre skoz po "jajcih" pred vsakim ovinkom in skozi njega maš oči velike k dva jabolka.........sam čakaš kaj bo..........tuki ni nobenga uzitka naj se vozjo po mokrem uni k so plačani za to.......mi k mormo pa plačat pa rajš skoz v oblake gledamo "kaj bo" Jure, SharpNinja, MihaJ in 5 others 6 2
gsx750f Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Pravi motorist se ne ozira na vreme.Gre peljat in PIKA Na motorju se principi ne obnesejo, vsaj pr men ne. Me je dž za 1 maja ujel (2 uri cijazenja) pol pa 4 ure čiščenja, biu makedam vmes, je blo treba s čopičem čistt. Faak. brez veze. hilton, crusty in greba 2 1
greba Objavljeno Maj 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Fantje ne se bat, saj sem rekel, da je vreme naročeno. Tudi napoved danes že kaže bolje, kot včeraj. crusty in MiriGSX600 2
crusty Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Fantje ne se bat, saj sem rekel, da je vreme naročeno. Tudi napoved danes že kaže bolje, kot včeraj. ma ti maš zmeri vse pošlihtan, še vreme.......pr teb se ni za bat tega, itak bo sonce na polno greba, bladzo in MiriGSX600 3
greba Objavljeno Maj 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 ma ti maš zmeri vse pošlihtan, še vreme.......pr teb se ni za bat tega, itak bo sonce na polno Hvala, res se trudimo, da bi bili obiskovalci zadovoljni. MiriGSX600 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se