Skoči na vsebino

Kdo se javi

sramezljiv

Priporočene objave

Vojska se je odločila uvesti prostovoljne rezerviste.

Prostovoljni rezervist mora podpisati izjavo, da se prostovoljno vključuje v rezervni sestav Slovenske vojske.

Na leto mora imeti 20 dni usposabljanja ter neko mero pripravljenosti na domu. Pogodbo s SV bodo podpisali za 5 let.

Ugodnosti, ki jih bodo taki rezervisti imeli:

- 23.000,00 SIT na mesec

- povrnjen izpad dohodka zaradi udeležbe na vajah

- plačo poklicnega vojaka med "AKCIJO" im mislim, da še celo med usposabljanjem (za to zadnje nisem povsem prepričan)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povrnjen izpad dohodka - pol se te pa v službi naveličajo ker menjkaš - kaj maš pa pod za nadomestilo? Dvomim da te sprejmejo kot poklicnega vojaka :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikjer ne vidim, da bi kdo koga prisilno silil za prostovoljca :roll:

hehehe pa še to :wink: kao tisti, ki niso bili in ne gredo v vojsko NISO KAO MUŠKARCI :D :D :D temveč so še vedno mamini fantje :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse lepo in prav, mam pa par izračunov koliko človek porabi denarja med

vojaško udeležbo.

1. kolega je spičil 400 000 sit v 7 mesecih

2. kolega pa 300 000 sit v 7 mesecih

Saj veste vsak drugi vikend si vzunaj in valda bluziš okoli, sami pa veste kolk so drage gostilne, bifeji. Kaj pa je zapraviti 10 000 sit na večer

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vojaško udeležbo.

2. kolega pa  300 000 sit v 7 mesecih

Saj veste vsak drugi vikend si vzunaj in valda bluziš okoli, sami pa veste kolk so drage gostilne, bifeji. Kaj pa je zapraviti 10 000 sit na večer  

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Da pa ta denar imaš moraš pa še eno leto imet službo in kar šparat skozi celo leto da greš lahko v vojsko! HVALA LEPA! :evil: Sem rajši naslednjo sezono postal motorist :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehehe pa še to :wink:  kao tisti, ki niso bili in ne gredo v vojsko NISO KAO MUŠKARCI  :D  :D  :D  temveč so še vedno mamini fantje  :D  :D  :D

Raje "kao" nisam muškarac in v teh sedmih mesecih naredim nekaj koristnega zase - karkoli, kot pa da preživim sedem mesecev svojega itak že kratkega življenja z tem da se naučim, kako lahko le tega nekomu drugemu vzamem.

Da te srat stisnepain30.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ha ha niti slučajno!!!

je pa idealno za tiste, ki že tako ali tako od podpor in raznih otroških dodatkov živijo, nekaj podpiše, pol 20 dni na leto malo miga naokoli pa vleče dodatnih 23 jurejv na mesec.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vojaško udeležbo.

2. kolega pa 300 000 sit v 7 mesecih

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Prjatu Bobo...a je teh cifer kriva vojska, al je tale tvoj kolega precej "žen" :lol: . Po moje tole nima veze z vojsko...bolj s karakterjem 8) . Tolk jaz za gostilne v civilu ne zagonim, pa sem vsak dan doma.... :wink:

Drgač pa..včasih smo bli rezervisti brez "mesečne plače", od naše vojne nas pustijo pr mir. Tole bo nekaterim pomagal neki malga zaslužit, res pa je da so se cajti precej spremenili....včasih so ble firme dolžne odstopit svoje zaposlene (v glavnem so jih mele preveč), danes pa ni več tako (vsak ma čez glavo dela), tako da najverjetneje ne bodo zadovoljne le s kompenzacijo. :?

Tisti, ki bo v to šou, mora vedet, da bo s tem sprejel tudi določene obveznosti...ko bojo poklical boš mogu it, pa tud če pokaš za na morje...s pogodbo se boš najverjetneje tako mogu obvezat, tako da se splača pretuhtat. :lol: Meni danes kej tacga niti ne pade na pamet.... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od mene so dobili : 11 mesecev in 7 dni redne vojske + 44 dni orožnih vaj z udeležbo na manevrih leta 87....dost majo !

Make love-

not war !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe pacifisti... Jest res ne vem, zakaj s svojimi trupelci in rožicami med slovensko osamosvojitvijo niste naredil naprimer kake barikade... ...kaj pa vem... naprimer na Brezovici ali pa v Trzinu... PIZDUNI!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A vi Slovenijo sploh razumete kot domovino?

A je pravilni odgovor "ne"?

Samo vprašam...

Zakaj bi ti povedal odgovor... Uporabi vendar tisto med svojimi ušesi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A vi Slovenijo sploh razumete kot domovino?

A je pravilni odgovor "ne"?

Samo vprašam...

Zakaj bi ti povedal odgovor... Uporabi vendar tisto med svojimi ušesi...

S tem nisem mislil na nos...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe pacifisti... Jest res ne vem, zakaj s svojimi trupelci in rožicami med slovensko osamosvojitvijo niste naredil naprimer kake barikade...  ...kaj pa vem... naprimer na Brezovici ali pa v Trzinu... PIZDUNI!

Bravo !

Men gredo taki podobno na,.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej SF ti si še stare šole in pri vas je bilo drugače!

Domovino si reku pha -pa tako domovina ( sem ponosen da sem Slovenc,

Vendar da pa živim v Slovenski državi, kle bi se pa dalo marsikaj predebatirati.)

V poduk na TRZIN

Vsi tisti ki so vedel kaj se lahko zgodi v vojni so bežali v Avstrijo, češ da družino gor peljejo in da se bojo vrnili v Slovenijo takoj ko jo odložijo!

(kdo ma kle kirga za norce) Poznam pa tipčke, ki so bili kle na brezovci in pravijo da ni bilo tako simpl kot folk sedaj pravi! (moj poklon)

Vendar pa ne podpiram vzgojo, ki jo sedaj podpira slovenska vojska!

Da pa morš iti v vojsko zato ker se tako pričakuje od tebe je pa čisto sranje- Izguba denarja in časa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!