aquariumwild Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 Pozdravljeni, Ima kdo izkušnje s temi izpuhi predvsem z homologacijo? Vizuelno so mi všeč, zastopnik v sloveniji obstaja in za moj motor je tudi dobavljiv ta model (CSone) http://www.vanceandhines.com/products/products.html lp marko
mkosir Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 A to mislš na sportivo naštimat? Al maš že kej novega v garaži?
Bmflar Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 In kdo je njihov zastopnik v SLO ?????
aquariumwild Objavljeno Januar 25, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 tule je posnetek od hayabuse s temi rori. ponudbo sem že dobil, sedaj samo čakam da mi odgovorijo kako je z homologacijo. komplet pa pride ca.870eur (dvojni slip-on) lahko sporočim po pm ali mailu, kje se dobi pri nas, če kdo rabi informacijo.
aquariumwild Objavljeno Februar 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 silikonski vsadki za mojo lubico prispeli sayo 1
aquariumwild Objavljeno Februar 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 zadeva je zmontirana priporočam, da se posnetek pogleda na kakšnem rač ki ima surround al pa vsaj woofer, ker je zvok izpuha zelo globok (na notebookih se bo slabše slišalo). DINAMIK in mkosir 1 1
BenX Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 zadeva je zmontirana priporočam, da se posnetek pogleda na kakšnem rač ki ima surround al pa vsaj woofer, ker je zvok izpuha zelo globok (na notebookih se bo slabše slišalo). posnetki v garaži ne štejejo... tam ma še ATX globok zvok. izgleda lepo, to drži, za zvok pa bo potrebno posnet kaj pod milim nebom.
damci66 Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 zadeva je zmontirana priporočam, da se posnetek pogleda na kakšnem rač ki ima surround al pa vsaj woofer, ker je zvok izpuha zelo globok (na notebookih se bo slabše slišalo). ko jih boš malo skuro, pol bo pravi zvok
aquariumwild Objavljeno Februar 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 so bila garažna vrata odprta ko bo lepše vreme pride nov posnetek.......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se