siler86 Objavljeno Januar 25, 2011 Deli Objavljeno Januar 25, 2011 če kdorkoli kaj ve o tem avtomobilu,kje je,prosim če mi lahko pomaga. halls, Jure, krava in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Januar 25, 2011 Deli Objavljeno Januar 25, 2011 če kdorkoli kaj ve o tem avtomobilu,kje je,prosim če mi lahko pomaga. Kaj je bil ukraden,se spomnim,da si spraševal še na enem forumu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 25, 2011 Deli Objavljeno Januar 25, 2011 Kaj je bil ukraden,se spomnim,da si spraševal še na enem forumu? ha,ha,ha..pred enim mesecem ... pa še povedali so mu kje je .... malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 Poglej če se skriva kje na cesti dveh cesarjev, tam je še nekaj avto odpadov sjeng in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 vem da eno ful grdo vprasanje ... samo kdo bi sel to vkrast?? sayo, malakai in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 vem da eno ful grdo vprasanje ... samo kdo bi sel to vkrast?? saj so še taki fetišisti :naughty: malakai, hilton in sayo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siler86 Objavljeno Januar 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2011 kupu bi ga. unikat,hmal bo oldtimer,pa še neki posebnga je. no če pa ga kdo vid kje pa prosim da mi pove. malakai in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 (popravljeno) kupu bi ga. unikat,hmal bo oldtimer,pa še neki posebnga je. no če pa ga kdo vid kje pa prosim da mi pove. ne vem al nimas okusa :closedeyes: kupis dobro ohranjeno2 pa si jo predelas za cirka 1000€ v malce lepsi izdelk kakor to... ker ce samo blatnike pogledam kako so narejeni me srce boli ker ta je tako skupaj zmetan da Popravljeno Januar 27, 2011. Popravil hilton jamah 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hellfire Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 (popravljeno) kupu bi ga. unikat,hmal bo oldtimer,pa še neki posebnga je. no če pa ga kdo vid kje pa prosim da mi pove. hja glih nevem,če bi dobil certifikat oldtimerja.....olditmer je original avto,ki je v letih:) predelan avto pa je kar je.....sam ta na teh slikah je prov ampak vsak ima svoj okus Popravljeno Januar 27, 2011. Popravil hellfire hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Grozen je :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 kupu bi ga. unikat,hmal bo oldtimer,pa še neki posebnga je. no če pa ga kdo vid kje pa prosim da mi pove. Kar je na njemu posebnega, je edino dejstvo, da je GRD, da mu ni para. zupi, Gregc, maco47 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 te slike pošlješ na Volkswagen pa trije inženirji in 200 sestavljalcev takoj pade v depresijo ... Gregc, bajkr88, trebor in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 te slike pošlješ na Volkswagen pa trije inženirji in 200 sestavljalcev takoj pade v depresijo ... dej nehej..kera velka škoda... halls, bajkr88 in spidybaw 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 te slike pošlješ na Volkswagen pa trije inženirji in 200 sestavljalcev takoj pade v depresijo ... Ker sicer pa res neverjetne krasote sestavljajo pri VW ne ajd thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 2, 2011 Deli Objavljeno Februar 2, 2011 Sigurn je GTI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 2, 2011 Deli Objavljeno Februar 2, 2011 Sigurn je GTI Direkt za smle :grim drjanez, Kor13, malakai in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno Februar 23, 2011 Deli Objavljeno Februar 23, 2011 če kdorkoli kaj ve o tem avtomobilu,kje je,prosim če mi lahko pomaga. Mene bi blo sram se vozit s tako kišto. Še cigani majo boljše avte... Ta golf je verjetno že kocka 50X50 na kakšnem dinosu. roko, sjeng in halls 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 23, 2011 Deli Objavljeno Februar 23, 2011 Jaz sem ga vidu, sam ga je mal prefarbu damjanus in drjanez 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 23, 2011 Deli Objavljeno Februar 23, 2011 (popravljeno) Pa dobr, ni vprašal če vam je lep. Sploh je pa čist neumestno da lastniki skuterjev, suzukijev pa varader kritizirate druga vozila Popravljeno Februar 23, 2011. Popravil sjeng Kor13, ImenitnaPriložnost, thumper in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 24, 2011 Deli Objavljeno Februar 24, 2011 cuj ti......... nekateri ne potrebujemo hugoboss konfekcije, da smo lepi. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se