Skoči na vsebino

Mikstone blog

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

Objavljeno

jah..ti takrat še nisi bil tako velik kot si sedaj ... jaz pa sem ga tudi osebno spoznal -

In ti to veš - ker ... ? Glede na to, da sem krave pasel na istem travniku, kot on svoje goske ... BTW, pri tistih letih se imel že svojih 19x cm višine, tako da sem bil visok tudi že približno isto ...

No, ja, glavno, da je bil tebi všeč.

Zame je bil navaden kmetavz (pazi, ne kmet, pač pa kmetavz). In to, kar je s tistimi svojimi otročki zganjal, sori, izpod vsake kritike. Navaden klovnovski blefer.

Objavljeno

Navaden klovnovski blefer.

Katerih danes ni več v Slo. politiki? Ali kwa?

:klicaj:

Objavljeno

Aha, razumem. Srbi. :grim

Srbi ??? kva , kje ??? pa ne že spet no ....a zdej bojo pa vsakih 20 let ...

Objavljeno

Aha, razumem. Srbi. :grim

Oh ja, pa žal ne tisto kar očitno iščeš from behind pri moški populaciji ! :winkiss:

Zadnja objava Mikstone bloga je neverjetno polna bruhanja in sranja, kot bi lady ali slovenske novice bral ! Ni več tistega zanosa in elana, kot ga je imel v začetku. Pustimo to, da si razlaga dogodke po svoje, glede na ostalo pa se mi zdi, da bližje kot je njegov ob letu osorej, bolj se trese roka s katero piše ! Verjetno se ne boji kar tako, on že ve kje ga je usral... ja, ob letu osorej Mitja ! Držim pesti !

Objavljeno

Katerih danes ni več v Slo. politiki? Ali kwa?

Hočem le povedati, da res ni bil neki biser, kakor ga želijo prikazati nekateri.

Objavljeno

Hočem le povedati, da res ni bil neki biser, kakor ga želijo prikazati nekateri.

Brez zamere, sej se nisem obesil na tvojo objavo, samo lahko bi na osnovi le te, preteklo prakso uporabljali vse do danes, samo kaj ko nismo divji zahod iz 18 st..

.ebiga katera svinja bi pa lahko ostala zaprtega gobca pred polnim koritom ....... !?!

:glare:

Objavljeno

No Mitja, po Kopitarju ti pa res ni treba kozlat, tu si pa pihnil mimo ali pa tvoji prišepetovalci !

• 1 mesec pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Obsodba

http://www.slovenske...-veje-sovrastvo

Vatikanska cenzura na sodiščih. Kaj pa svoboda govora?

Včasih nismo smeli proti politikom nič reči - danes pa ...

Upiz...r - a KDO sploh vidi kakšno razliko?

današnja "demokracija" = fašizem = extremni-komunizem

Popravljeno . Popravil brojedan
  • 3 tedne pozneje...
  • 5 tedne pozneje...
  • 1 leto pozneje...
  • 2 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!