Skoči na vsebino

Oglasi iz interneta

Priporočene objave

Objavljeno
pred 27 minutami, Gasperr pravi:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10083131&show=1

Sem že vprašal nekaj strani nazaj, pa vprašam za vsak slučaj še enkrat, če slučajno kdo pozna to trgovino in/ali če je slučajno že kdo šel gledat motor? ..je res daleč iz LJ in če kdo kaj ve, se priporočam za info..da se ne vozim brez veze 2h.

tale trgovina je v murski soboti..klekl.. tako da nimaš daleč ;)

Objavljeno
pred 5 minutami, Zippo121 pravi:

za moj prvi motor se ga splaca kupiti?

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9059708&show=1

ali  bi bilo boljše če bi za začetek kupil kakšnega rabljenega

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9476853&show=1

Jaz bi kupil rabljenega,ne bo toliko izgubil na ceni kot nov do takrat ko boš želel močnejši motor oz. boš izpolnil pogoje.

Objavljeno
pred eno uro, Hytech pravi:

stankolovski, kako pa veš,da je to kristjan strommer? Strommer vem,da je imel rf900 pa hayabuso, čeprav čist možno,da je on, je suzuki fan... :)  

Telefonska je njegova.. Ce je pa on prodajalec pa nevem..

Lp

Objavljeno

Kličem zadnjič enega tipa, na avtonet-u prodaja bajk, ki bi me morda zanimal. Takoj pove, da ima tri podobne modele za prodat. Sicer hodi na šiht, tu in tam pa uvozi kakšen motor iz Italije, da si malo popravi družinski proračun...

A ima kdo kakšno izkušnjo, če recimo nabaviš rabljen motor v registrirani moto hiši (kot npr. BS Center ali Moto Hit ali karkoli drugega). Ali ti  trgovci nudijo (po difoltu) tudi kakšno garancijo za rabljen motor kupljen pri njih? V smislu ustreznosti papirjev, "približno realnih" kilometrov, poškodb... Ali je to ista loterija, kot če kupiš od tipa iz prvega odstavka?

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 11 urami, Gasperr pravi:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10083131&show=1

Sem že vprašal nekaj strani nazaj, pa vprašam za vsak slučaj še enkrat, če slučajno kdo pozna to trgovino in/ali če je slučajno že kdo šel gledat motor? ..je res daleč iz LJ in če kdo kaj ve, se priporočam za info..da se ne vozim brez veze 2h.

Direktnega stika z njimi nisem imel, sem pa lani ene 10krat klical in poslal 2maila za eno r1ko ki se je prodajala in nobenega odgovora..

Objavljeno

izibajker za Motohit vem, da vzamejo motor nazaj oz. popravijo če se kaj pokvari..Ne vem sicer pod kakšnimi pogoji, a se dogaja. Je pa res da tudi oni niso ziher kaj prodajajo in ti nihče ne bo garantiral za nekaj v kar ni prepričan. V vsakem primeru je nakup rabljenega motorja loterija. Pa srečno ;)

Objavljeno

lep pozdrav želim vsem skupaj.že vnaprej bi se rad opravicil za tole objavo ampak sem ze tam v temo aprilia rs napisu pa ni bilo odgovora.odgovor pa rabim cim prej.situacija je taka.v roku 2 tednov bom postal lastnik aprilia rs 125 2010 letnik. Motor ima usega skupaj prevoženih 10.000 km.ima pa še tovarniško blokado.zanima me koliko časa bi približno rabil da pride do 100 in koliko je končna hitrost?

Objavljeno
On 31. 1. 2016 at 1:02 PM, quattroooo said:

končne pa ne boš dosegu ker je prešvoh

What :D  Si pa predstavljam da je tam okrog 130 km/h

Objavljeno

kje pa so blokade v tem motorju če kdo ve?

Objavljeno (popravljeno)
Ob 5. 2. 2016 at 7:44, gretzky pravi:

Da je bil cel barvan ve vsak laik, druge podrobnosti pa ne poznam. Tudi če je bil paden še ne pomeni da je zanič. Če so le kvalitetno popravili z novimi oziroma dobrimi rabljenimi deli, in pregledati zvare na gaštelu.

Popravljeno . Popravil Kawl
Objavljeno
pred 24 minutami, Kawl pravi:

Da je bil cel barvan ve vsak laik, druge podrobnosti pa ne poznam. Tudi če je bil paden še ne pomeni da je zanič. Če so le kvalitetno popravili z novimi oziroma dobrimi rabljenimi deli, in pregledati zvare na gaštelu.

Hvala. Za barvo vem tudi sam da ni prvotna. Tudi mene ne moti, če je bil poškodovan in dobro popravljen.

Objavljeno

Zraven tega ima več kot 72kW in ni vozen z A2 izpitom, toliko v vednost :)

Objavljeno

Za A2 ne sme izvorna moč presegati 2 kratniku blokirane moči! To marsikdo spregleda 

Objavljeno

Zeh. 

Premleti in preizkušeno - če v prometno napišejo nazivno moč 35w je vozen z A2. 

Praviloma bi morali napisati v homologacijski kartonček,takrat pa kljub blokadi in vseh pooblastilih o vgradnji ni legalen. 

Objavljeno
pred 2 urami, 5413lvl3145 pravi:

Zeh. 

Premleti in preizkušeno - če v prometno napišejo nazivno moč 35w je vozen z A2. 

Praviloma bi morali napisati v homologacijski kartonček,takrat pa kljub blokadi in vseh pooblastilih o vgradnji ni legalen. 

ni legalno vozen z A2, ker nazivna moč v homologacijskem kartonu presega dvokratnik blokirane..kolikokrat je treba to še napisat..

Objavljeno

Tako je!

Policaj spregleda oz. večina tega niti ne ve, ve pa zato vse to zavarovalnica v primeru nesreče.

Objavljeno

Mah sej kdo pa se rab izpit za motor...r1,r6,skuter,tomos..to je kle kle :) 

Objavljeno
9 hours ago, HyperJack said:

ni legalno vozen z A2, ker nazivna moč v homologacijskem kartonu presega dvokratnik blokirane..kolikokrat je treba to še napisat..

Zaradi mene lahko še 10x, pa ne bo nič bolj resnično. 

Objavljeno
5 hours ago, 5413lvl3145 said:

Zaradi mene lahko še 10x, pa ne bo nič bolj resnično. 

Tako kot ti je blindek napisal, srečno z zavarovalnico če se karkoli zgodi :)

Objavljeno
pred 2 urami, Kawl pravi:

Tud jaz sem jo čekiral včeraj ,zdi se mi dober nakup ,ne poznam ,v oko mi je padla ker da človek poleg kar nekaj opreme ki je tik tak okrog 1500€,pa še se da kakšen popustek dobit,če je vse čisto je to to :)

Objavljeno

Grem ga gledat v naslednjih dneh. Pa bom videl. Nekaj popusta bo zihr še dal :)

Ima pa res tiste kufre neke gume itd. Tako da pomoje dober nakup...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!