smuggy14 Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 mene pa zanima kako bi vgradil elektro vžig v mojo hondo orion...........kot je znano ti motorji nimajo akomulatorja
pevecm Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 mene pa zanima kako bi vgradil elektro vžig v mojo hondo orion...........kot je znano ti motorji nimajo akomulatorja Če se ne motm je to en izmed kitajskih fejkov?? No uglavnem, mislm da je to misija nemogoče. Mogu boš vgradit vso elektronko, štarter pa še akumulator. Zdej pa je vprašanje kako boš ti vgradil štarter? Uglavnem če bi se tega lotu bi te prišlo kar zelo drago. Škoda vsakega truda. Moje mnenje.
Bremzer Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 mene pa zanima kako bi vgradil elektro vžig v mojo hondo orion...........kot je znano ti motorji nimajo akomulatorja Tako kot ti je bilo že odgovorjeno! moral se boš zadovoljiti s tem kar imaš ali prodat in kupit motor z tem kar bi pač rad !!! Vsa vgradnja ODPADE !! special749 1
Priporočene objave