Brrrm Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 V MB je za 10 milijonov tolarjev več substance (pustimo davke in to). Čestitam tja levo, na vzhod. Zanima me, če je kdo od motorsvetovcev sodeloval ali poskušal sodelovati v Milijonarju? Kolik je bil izkupiček? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 In v kaj se je izkupiček pretopil (hm, butasto vprašanje ne :shock: :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Čestitam tja levo, na vzhod. LEVO :?: :?: :shock: No ja, zakaj pa ne, samo proti jugu je treba gledati, pa se izide :wink: PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 V MB je za 10 milijonov tolarjev več substance (pustimo davke in to). Čestitam tja levo, na vzhod. Zanima me, če je kdo od motorsvetovcev sodeloval ali poskušal sodelovati v Milijonarju? Kolik je bil izkupiček? Jaz zmeraj sodelujem doma pred televizorjem.. A moram posebej poudarit, da "vse vem"? :lol: :shock: 8) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Jst tud doma pa je bolj groza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Jst bi prec šel. Par jurčko bi ziher pobasu, sam sem premled :oops: :? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Jst bi prec šel. Par jurčko bi ziher pobasu, sam sem premlet :oops: :? :evil: kje si se pa dal premlet?! .....a je zelo bolelo?? :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2002 Tisto, levo desno stalno zamenjujem. Ker sem gledal proti severu, bi moral zapisati na tisto stran od roke s katero držim žlico. Sicer me pa veseli, da forumovci vzdržujemo vsaj nek minimalen nivo in se množično ne prijavljamo na to neumnost, ali pa vsaj dobro skrivate. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 ja brrrm kako bi pa zgledalo da jonasu rečeš da si motorist, pa da se ti "jebe" za HD, pa da smo ustanovili MAKSIJA, pol pa igra itak odpade, reklama bi bla pa dobra za makslna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 A je kakšn 10 miljonov pobasu? Pismo zakaj pa jst lih zdaj nism gledla. Ko drgač so itak sami butli, ko nič ne vejo, ko jst gledam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2002 Saj jaz sem ravno zato gledal, ker so že pred kakšnimi 14 dnevi objavili, da je eden zopet do denarja prišel. Marijan, imaš prav in nimaš prav. Tu, na forumu se delamo, da je motorist vsak, ki se motorista počuti. Torej pustimo to svobodo tudi g. J.Ž. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Ž. je čisto pravi motorist, saj je prvi dve leti vozil viragico :P :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Jaz sem pa bil na miljonarju in zadel 1.5 mio SIT :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Jst bi prec šel. Par jurčko bi ziher pobasu, sam sem premlet :oops: :? :evil: kje si se pa dal premlet?! .....a je zelo bolelo?? :P :lol: Oprosti za moje izražanje. Res sem zelo neotesan. Po mojem mnjenju sem izredno nekulturen. Prosim te za opravičilo. Kuko se ti pa to zdi. :) Bom popravu :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Jaz sem pa bil na miljonarju in zadel 1.5 mio SIT ne :D :D :D In kolk si prispeval za predvolilno kampanjo! :shock: Kolk % pobere država. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2002 Hanzi, Hočko o tem pojma nima. Si moraš pa ti povečevalnos teklo kupiti, da boš videl tisti mali "ne". :lol: Sicer pa, kolikor vem, gre tak dohodek v dohodninsko osnovo in plačaš davkov toliko, kolikor visoko na dohodninski lestvici si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Jaz sem pa bil na miljonarju in zadel 1.5 mio SIT :D :D :D Pizda a res al kaj? A boš pol naslednjič dal za pivo ? :twisted: :twisted: Hočevar, ti s' moj nartabulš prjatu :) :lol: :roll: 8) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Jaz sem pa bil na miljonarju in zadel 1.5 mio SIT :D :D :D Pizda a res al kaj? A boš pol naslednjič dal za pivo ? :twisted: :twisted: Hočevar, ti s' moj nartabulš prjatu :) :lol: :roll: 8) :twisted: Bi lahk dau za ene par pirov :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Jaz sem pa bil na miljonarju in zadel 1.5 mio SIT :D :D :D Pizda a res al kaj? A boš pol naslednjič dal za pivo ? :twisted: :twisted: Hočevar, ti s' moj nartabulš prjatu :) :lol: :roll: 8) :twisted: Če bi bilo to res, bi bil pri meni že zdavnaj parkiran Monster S4 :) ... nekako si spregledal en mali NE na koncu stavka :D :D ... ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Če bi bilo to res, bi bil pri meni že zdavnaj parkiran Monster S4 :) ... nekako si spregledal en mali NE na koncu stavka :D :D ... ha Jao što se sad vadiš - ali si lažnivc in si me zavedel, al ipa plačaš pivo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Nobenga NE ne vidim pri tvojem postu ne vidim. Sem si zrihtal oh in sploh t nartabulš mikroskop ki jih je v moji bližini kar nekaj pa iskal in iskal kakšen NE pa nič našel. (PIVO te čaka pr men :twisted: :wink: Pridi ponj! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Ma kakšn s4,če ne'b kupu vsaj 999 nis neč naredu,a Hotschko? :idea: :?: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Ma kakšn s4,če ne'b kupu vsaj 999 nis neč naredu,a Hotschko? :idea: :?: :shock: Nema 999 ... naked forever ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 Počasi se bo začel spet po televiziji Milijonar, vodil ga bo ''stari-novi'' voditelj Jonas Ž. A se bo kdo prijavil? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 a ma Jonas Ž še Harleya?...........čelade vem da nim,za moped pa res ne vem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se