Skoči na vsebino

Ste zadovoljni z izidom rezultatov glede predsednika?

Vrtnica

Ste zadovoljni z izidom?  

1 član je glasoval

1. 1. Ste zadovoljni z izidom?

• Da
      23
    • Ne
      29
    • Mi je vseeno
      17

Priporočene objave

Vrtnica -  

Si ti zadovoljna?

Zakaj?

Si že glasovala v lastni anketi?  8)

ja seveda sem glasovala v anketi

ce sm dala da al pa ne je pa moja stvar a ne :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmmm .....

Da 33% [ 3 ]

Ne 55% [ 5 ]

Mi je vseeno 11% [ 1 ]

Ummm .... :?:

Cakajte no .... kako je mogoce, da vec kot polovica ni zadovoljna z izidi? Ja ljudje, kaj ste pa na volitvah poceli? :D Razumel bi, da dobrih 40% ne bi bilo zadovoljnih, to bi bilo razumljivo ... :wink:

Saj vem, malo vas je ze glasovalo in takoj lahko pride do dovolj velikega popacenja, zabavno se mi pa vseeno zdi :wink: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bi polemiziral preveč, celo sam sem bil malo v dvomih, ko sem listek obkrožal, ampak so se mi hvalabogu vsi dvomi razblinili že v nedeljo čez par ur, ko sem na televiziji poslušal izjavo dr. Vaska Simonitija, vodje volilnega štaba Brezigarjeve. Toliko mržnje in netolerantnosti v volilnem vodstvu kandidatke, ki naj bi združevala, je bilo tudi zame preveč.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmmm .....

Da 33%                [ 3 ]  

Ne 55%                [ 5 ]  

Mi je vseeno 11%  [ 1 ]

Ummm .... :?:  

Cakajte no ....  kako je mogoce, da vec kot polovica ni zadovoljna z izidi? Ja ljudje, kaj ste pa na volitvah poceli? :D Razumel bi, da dobrih 40% ne bi bilo zadovoljnih, to bi bilo razumljivo ... :wink:

Saj vem, malo vas je ze glasovalo in takoj lahko pride do dovolj velikega popacenja, zabavno se mi pa vseeno zdi :wink: :twisted:

Cyc in 9 glasdov je reprezentativni vzorec motosveta ... ti ga pa serješ ... počakaj na končne rezultate ... gre že na boljše ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bi polemiziral preveč, celo sam sem bil malo v dvomih, ko sem listek obkrožal, ampak so se mi hvalabogu vsi dvomi razblinili že v nedeljo čez par ur, ko sem na televiziji poslušal izjavo dr. Vaska Simonitija, vodje volilnega štaba Brezigarjeve. Toliko mržnje in netolerantnosti v volilnem vodstvu kandidatke, ki naj bi združevala, je bilo tudi zame preveč.

Podobne občutke sem tudi jaz imel.

Sem pa drugače obkrožil kot ti in mi je ravno zaradi tega bilo za trenutek žal.

Sedaj je kakor je.

Mislim pa, da sta bila oba dobra. Sam Barbara bi bila bolj markantna in bi bili za kakšen promil bolj prepoznavni.

8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brezigarjeva markantna? :shock:

Mogoče kot pojava, na daleč, prek TV-ja, kadar ve, da jo snemajo.

Takrat si nadene nasmeh. :twisted:

Pozorno sem spremljala zadnje soočenje med njo in dr. Drnovškom na POPu, kjer so, ko je govoril eden, v drugem kadru zraven prikazovali mimiko - odzive drugega.... Ko je Drnovšek povedal kaj, kar ji ni bilo ravno všeč, so se ji ustnice skrivile v tanko črto, iz oči pa ji je gledala skoraj hudobija... :shock: (pa nimam nič proti njej :roll: , to so bila zgolj moja osebna opažanja)...

Del markantnosti osebe je tudi ton glasu, s katerim nagovarja soljudi, poslušalce , gledalce... na koncu njenega "volilnega spota", očem nedvomno prijetnega (populističnega) se je pojavil njen glas :

" Skupaj zmoremo več ".... Medel, tih, rahlo tresoč in preseneto neprepričljiv...

:? :? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brezigarjeva markantna? :shock:  

Mogoče kot pojava, na daleč, prek TV-ja, kadar ve, da jo snemajo.

Takrat si nadene nasmeh. :twisted:  

Medel, tih, rahlo tresoč in preseneto neprepričljiv...

:?  :?  :?

Če bi jo po svetu vozili, bi zgolj njena fasada vlogo igrala.

Drnovška je včasih tud tak izraz spreletel, kot da jo hoče v žlici vode utopit.

Ampak saj je brez veze.

Brez veze ni pa nekaj drugega.

Večkrat ženske jamrate, (OK ti si izjema) da ste v politiki zapostavljene in se teško zraven prerinete.

Sedaj je bila edinstvena prilika, da si predsednico izvolite in še glasovi takih kot sem jaz, pa bi imeli predsednico z 60 % in več.

Ampak ne. Boljše je naprej jamrat. Ne zastopim in ne bom nikoli tega razumel.

8) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cyc in 9 glasdov je reprezentativni vzorec motosveta ... ti ga pa serješ ... počakaj na končne rezultate ... gre že na boljše ...

Saj sem, saj sem napisal na koncu :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cyc, brez panike, je že čez 50 % drnovškovcev.

Tisti Simoniti je pa čisto zares odkril pravo kožo pod makeupom. Še posebej, ker je morala Brezigarjeva tisto izjavo o tem kako naj se imamo vsi radi itd prebrati, ker ji na izust tako milozvočje verjetno nikakor ne gre.

Uspeh Brezigarjeve? Uspeh, vendar na truplu Arharja. Šele ko jo je desni blok pripoznal za nasledico preplačanega Arharja se je pričela dvigati, sicer bi pa verjetno končala tam nekje kot naš celjski slikar.

Dobršni del glasov je pridobila na način, kot jih je dobil Drnovšek proti Bulcu, po sistemu: dajmo jim vetra oblastnikom. Izgleda le, da se Drnovšek ljudstvi še ni dovolj zasral, vsaj še za 7 % premalo.

Sicer mi je pa vseeno, kdo je predsednik(ca) (od teh dveh seveda), ne eden in ne drugi nima neposrednega vpliva na moje življenje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa bi imeli predsednico z 60 % in več.

RAN, z veseljem bi glasoval za predsednico, vendar ne to, ki nam je bila ponujena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa bi imeli predsednico z 60 % in več.

RAN, z veseljem bi glasoval za predsednico, vendar ne to, ki nam je bila ponujena.

Brrrm, se pridružujem tvojemu mnenju. Nimam kaj dodat. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sladko se mi fučka..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz ne hodim na volitve,ker tej politični bandi ne privoščim 60sit iz prvega kroga oziroma 40 sit za drugi krog,ki bi jim ga s svojo udeležbo podaril!!!!

Raj klošarju za vin dam!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IMHO se mi zdi, da so Brezigarjevi k tako dobrem rezultatu kar nekaj doprinesli tudi glasovi tistih, ki niso hoteli Drnovška, ne pa zato, ker bi bila tistim posebej všeč..

• Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh ja.... volitve... metanje peska volilcem in denarja skozi okno..  :twisted:  :D

Tud jaz tako mislim zato sem se do sedaj enkrat udeležil volitev oziroma podobnih zadev v svoji 7 letni zgodovini odkar imam to pravico pa mi je še danes žal za tisti oddani glas. :cry: :evil: Saj to name ni nič vplival ampak ko enkrat zveš kako je v zakulisju vsega tega sr....a :x

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj to name ni nič vplival ampak ko enkrat zveš kako je v zakulisju vsega tega sr....a  :x

kako pa to zveš ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj to name ni nič vplival ampak ko enkrat zveš kako je v zakulisju vsega tega sr....a  :x

kako pa to zveš ??

Čisto enostavno. Greš za kulisnega delavca in se odzadaj postaviš in sam gledaš, pa si svoje misliš.

Dokler ti kulisa na glavo ne pade.

:evil: :evil: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na rezultate ankete, predlagam, da v izogib odvečnim stroškom čez 5 let predsednika izberemo kar na Motosvetu, saj so rezultati reprezentativni in dovolj točni :wink: 8) :arrow: :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh ja.... volitve... metanje peska volilcem in denarja skozi okno..  :twisted:  :D

jaz bi stal pod oknom, pa če bi že lahko izbiral bi raje devize

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IMHO se mi zdi, da so Brezigarjevi k tako dobrem rezultatu kar nekaj doprinesli tudi glasovi tistih, ki niso hoteli Drnovška, ne pa zato, ker bi bila tistim posebej všeč..
Ah ja.......možnost, da so volili Drnovška, zato ker niso hoteli imeti ženske, pa če tudi jim ni najbolj všeč, pa ne obstaja ali kako?
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brezigarjeva muti u tri pas, čeprav morem rečt da je kljub vsemu pametna ženska, razgledana, ampak mi njen pogled na večino stvari ni niti malo všeč. Ni mi všeč niti Drnovšek ker je totalno asocialen tip, čeprav v intervjujih (revije) dobiš čisto drugo sliko, ki pa pomojem ni prava, al pa se na TV obnaša nenaravno?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!