Skoči na vsebino

Rap

kocka

Kaj mislite o rapu??  

1 član je glasoval

1. 1.

• kul
      11
    • shit
      24
    • ni? proti njemu
      17
    • najbol?a glasba
      3

Priporočene objave

Rap ni način življenja. Rap je en opd štirih delov hip hopa (rap,brejkanje,grafiti,dejajstvo).

Hip hop je stil življenja.

Rap se razvija, reperjev je vedno več (malo dobrih).

Je pa splošno znano da niso motoristi in rap prjatli :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je pa splošno znano da niso motoristi in rap prjatli

na ja, je dost takih rap spotov k se ful folkcov s cestaki ukol fjaka, pa se grejo stunt mane, alpa kej podobnga(dokaz: KK-keš pi*ke)

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je pa splošno znano da niso motoristi in rap prjatli

na ja, je dost takih rap spotov k se ful folkcov s cestaki ukol fjaka, pa se grejo stunt mane, alpa kej podobnga(dokaz: KK-keš pi*ke)

v tem ni nobenega motorizma, namesto motorjev uporabjo avte...

sicer so pa v vseh videospotih stalno iste stvari: ženske riti, šumeče obleke, dragi avtomobili in ketne okoli njihovih vratov - standard :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne ni res, sem tut jaz že vidu v 2 al 3 "show your money" črnskih kao rap spotih razkazovanje z ninjami, RR,... v tem nekako vidim (in to z užitkom) zanikanje ameriškega way of life with the Harley Davidson

muzka je itak v pi***, nigri majo verjetno med sabo še zmeri kakšne plemenske boje v modernih časih (razkazovanje), še posebi če majo v krvi še kej belskega in postanejo že mal lepši-za naš način gledanja

dejansko so oni fizično precej bolj zmogljivi, lep primer je totalen vzpon črnega voznika na mesto prvaka v 125 cc motokrosu, US championship v zelooo kratkem času

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dejansko so oni fizično precej bolj zmogljivi, lep primer je totalen vzpon črnega voznika na mesto prvaka v 125 cc motokrosu, US championship v zelooo kratkem času

Seveda so bolj zmogljivi. Tudi ce bi crnskega sprinterja postavil na progo z gepardom bi fantic prav grdo zgubil, tako kot ljudje ne moremo tako teci, kot oni...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj rap-a (5 %) ala cypress hill, busta rymes,.... je dobrega, ostalo je nakladanje in pozerstvo. je pa zakon kombinacija rap-a in metala, npr. judgment night soundrack, pa house of pain in seveda ice-t z bodycount (ZAKON!!!!). pa v zadnjem času limp bizkit in linkin park.

ampak mam pa že rajši rap kot razne te(č)no in rave zadeve. tisti ki hoče to poslušat mu zrihtam sanjski šiht v tovarni impol kjer mu bojo preše celi dan lepo ritem dajale. tuc tuc tuc. :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rap ..ne hvala , mogoče ena dva komada od eminema . ostalo pa res ni za moje uho. :wink:

veliko bolj mi je všeč tehno, trance ipd.scooter je pa zakon!!!!! :wink: 8) 8) :lol:

dr.looney :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...men je pa ene par SLOrap komadov dobrih...dobra besedila...dasiravno mi amerški blond imitator nigrov sploh ne sede...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pervy morm nasprotvt.Neki najslabšiga je tako imenovani Nu-metal. Kvari ime samega metala :twisted: To nima saj po moje z metalom nč skupnga.

O rapu in rasističnih črnuhih sploh ne bom zgublju besed.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

te(č)no in rave zadeve. tisti ki hoče to poslušat mu zrihtam sanjski šiht v tovarni impol kjer mu bojo preše celi dan lepo ritem dajale. tuc tuc tuc. :twisted:

Tuki se globoko strinjam :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Neki najslabšiga je tako imenovani Nu-metal. Kvari ime samega metala  To nima saj po moje z metalom nč skupnga.

I agree 100% :twisted: :twisted:

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jup, to sranje se je zacelo ze z Faith no More... Kretenizem brez primere.

Zdaj sem pa jst kr užaljena - ampak ne tolk zarad benda, ki res da nima kaj dost skupnega z metalom, je bil pa to moj prvi koncert v Tivoliju; posledica je bila pa ta, da potem dve leti nisem smela nikamor ... ampak je pa zdaj maščevanje toliko bolj sladko - fotru ne pozabim omenit niti enega koncerta, pa še kakšnega si izmislim, če je suša al pa če rabim izgovor, da čimprej zginem od doma :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj sem pa jst kr užaljena - ampak ne tolk zarad benda, ki res da nima kaj dost skupnega z metalom, je bil pa to moj prvi koncert v Tivoliju; posledica je bila pa ta, da potem dve leti nisem smela nikamor ... ampak je pa zdaj maščevanje toliko bolj sladko - fotru ne pozabim omenit niti enega koncerta, pa še kakšnega si izmislim, če je suša al pa če rabim izgovor, da čimprej zginem od doma :twisted:

prebrisano.... Moj prvi koncert so bli Motorheadi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo ... moj tudi ... le da je odpadel ... sem pa videl Partibrejkerse, ki so bli zakon ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo ... moj tudi ... le da je odpadel ... sem pa videl Partibrejkerse, ki so bli zakon ...

Sej na tem sem bil tudi (moj 2. koncert), imam pa traumo pred partibrejkersi od takrat - nekaj bolj ogabnega, kar sem kdaj slisal (skupaj z Majkami, Let3 in podobno sranje)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol: :lol: :lol: Ja, sem te vidla zadnjič na koncertu od Hotschove bande v prvi vrsti, ko so Ace of Spades igral :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no sem kreten prve vrste (pa saj to že veste :twisted: :wink: ) in faith no more so še danes eden izmed mojih najljubših bendov in nikoli si ne bom oprostil, da sem zamudil njihov koncert. vidim da einher. dobro spremlja kretensko sceno :wink: ker so res bili pionirji, šele potem je na vrh udarila NY scena.

jebi ga vsak ima pravico do svojega glasbenega okusa, dokler so v špilu kitare :twisted: :twisted: :P :wink:

moje travme z "pravim" metalom pa so se začele ko sem kot navdušen sepultura fan začel hoditi na koncerte domačih metal bendov ki so poskušali posnemati to glasbo :? :shock: :x . pozneje sem kot član ska-punk benda imel dostikrat srečo da sem se znašel na koncertu skupaj z trash, death, noise, grind core in kaj še vem kakimi bendi in pač ne morem slišati tega (po mojem mnenju - da ne bo kdo užaljen) kruljenja z kitarsko podlago.

seveda pa proti dobrem metalu ali rocku nič nimam, motorheadi pa so itak zakon.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne morem verjeti kako ste vsi nastrojeni proti rapu.

Kdor še ne pozna tegale videospota (DMX - Ruff Ryders Anthem.mpg), naj si ga prosim na kaazi sname dol. Če mu ne bo niti en delček všeč, mu povrnem stroške downloadanja.

Poglejte, potem pa lahko pokomentiramo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v ´80tih sem ga poslusal - tisto je bil namrec rap in ne techno-zvitki - beat,scratch,voice in mogoce za dodatek & izpopolnjenje se kaj zraven.npr. grandmaster flash,africa baambata,run dmc,the fat boys,eric b.& rakiim,salt & peppa itd. ....nekje bi to bilo to.v ´90tih se je pa za moj okus vse prevec skomercializiralo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men je rap OK. Ne tok, de bi samo to zvrst poslusala, vcasih pa prov sede...

Od slovenckov sta mi vsec Murat&Jose; kul muzika pa dobra besedila (nc tistga sovrastva do zensk, pedrov ali politike,...) :arrow: sploh un komad je dobr: Od ljudi za ljudi... Plus njuno geslo: STRPNOST JE MEGA!

Od tujih mi je pa Eminem vsec; sicer so besedila cisto nasprotje prej omenjenim, ima pa fant dobre komade; ni kej :roll:

Drgac pa itak vsak poslusa kar mu pase in kadar mu pase...

LP :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma rap je kar neki!

moj bratec pa njegovi frendi skoz to poslušajo, pa tiste njihove hlače, da še hodit ne morjo...............mi gre kr na živce ko to vidim :roll:

Sploh mi ni jasno zakaj se morš če si raper tako oblačit, če si raver bit ves florescenten...............pa to je navadno poziranje 8) 8)

Sej ne rečem da ni ene par komadov od rapa dobrih, včasih prov sede :wink:

tud sloveski raperčki kej dobrega pogruntajo vsake tolko, sam kaj ko se pol čez dva meseca po prodoru na sceno tolk skomercializirajo, da mi začnejo it na živce

Naprimer murat&jose v spotu od vike potočnik :roll:

Pa sej vem brez dnarja ni danes nič........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, kdo pa prav, da ce si repar, da se mors tko tud oblacit? Tega jest se nisem slisala; sicer priznam, da sem bla vcasih zagrizena reparka, pa tud hlace z ritjo med koleni sem nosila; ampak to zato, ker sem jest tko hotla in NE ker nej bi se mogu, ce hoces bit repar.

In zakaj ti grejo na zivce, ko jih vids? Vsak ima svoj okus in ce njim pase se tko oblact in jim je taka zvrst glasbe vsec, zakaj pa ne! :roll: :roll:

Dobr, nad spotom za Viko Potocnik tud ejst nisem bla navdusena, sam ce je denar vmes... Ne verjamem, da lahko slovenski glasbeniki samo od prodaje svojih plosc zivijo; in ce se najde taka ponudba, kot sta jo onadva dobila... Nimas kej :arrow: dones je denar sveta vladar.

LP :wink: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sam kot kaže eni pač mislijo, če poslušajo rap, če so raparji ne, da se morjo tko tud oblačit :)

Eni so se pa prvo začeli tko oblačit, pa pol rap poslušat, da ne bi bli samo oblečeni kot raperji....sami pozerji :roll:

Ma sej mi ne gredo glih na živce, samo ne vem zaka folk nisi take hlače :?:

A so bolj udobne, bolj okreten pomoje že nisi v njih,pa tudi cenejše niso od navadnih :twisted:

Kakor da bi mi skoz hodil okrog v motoristični jakni,da bi še drugi videli da smo pač motoristi :roll:

no tnx :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!