Popularna objava orcus Objavljeno Februar 18, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Projekt UrbanRacer sem začel pred dvema letoma. Sedaj prihaja v zaključno fazo in računam, da bo gotov nekje aprila, najkasneje maja. Gre v bistvu za dve vrsti oziroma dva motocikla. UrbanRacer, ki se spogleduje z klasičnim cafe racer-om vendar kot moderna interpretacija, ter UrbanFighter z supermoto belanco. Vsi deli, ki spremenijo Ducatijev 999 ali 749 biposto v UrbanRacer-ja ali UrbanFigter-ja so narejeni iz karbonskih vlaken in epoksidne smole v tehniki vakumske infuzije. Za predelavo ni potrebno spreminjati okvirja, saj se vsi deli privijačijo, večina na ista mesta kot originalni. Tako predelava ni enosmerna in je možno motocikel spremenit v originalno stanje v nekaj urah in obratno. nekaj slik... več o izdelavi pa na UrbanjaMotorCycles bentley, HyperJack, malakai in 26 others 28 1
Robyy Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Odličen projekt, to umetnost bi pa res rad enkrat videl in slišal v živo Lahko bi dal gor kak posnetek
daneb Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Ali boš to lepoto upal voziti v prometu?
a79 Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Ali boš to lepoto upal voziti v prometu? Tole najbrz ne bo za na cesto, mogoce malo, v tem vidm le razstavni motocikel.. Vsa cast, da se kaj takega loti..:notworthy:
baddad Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Zelo zanimiv projekt. Ne vidim razloga zakaj taki motorji ne sodijo na cesto, prav nasprotno, naveličani smo konfekcijske sivine. Veliko uspeha in pričakujemo nove fotke. :worship: Sharko, miklavc, KUK679 in 2 others 5
a79 Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Zelo zanimiv projekt. Ne vidim razloga zakaj taki motorji ne sodijo na cesto, prav nasprotno, naveličani smo konfekcijske sivine. Veliko uspeha in pričakujemo nove fotke. :worship: Ne da ne sodijo, pomoje ga je le skoda za na cesto, kamencki in podobne stvari znajo iznicit ure dela.. daneb 1
trojan69 Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Eh motorji so za to da se vozijo, tud če je kaka praska kje. Drugače pa zelloo lep projekt . Bi ga izjemno rad vidu v živo daneb in KUK679 2
daneb Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Eh motorji so za to da se vozijo, tud če je kaka praska kje. Drugače pa zelloo lep projekt . Bi ga izjemno rad vidu v živo Tudi jaz. Nekega sončnega dne. Za vsak dan ga bo pa škoda. LP
Popularna objava orcus Objavljeno Februar 21, 2011 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 Ne, motor je absolutno namenjen cesti in upam , da se v začetku maja zapeljem na prvo vožnjo. Seveda, če mi bo moja pustila, saj je ta 749-ka njena . Naročen je še Storm izpušni lonec (po obliki je to kopija Zard izpuha) in mislim, da bo vizualno še bolj odgovarjal zadnjemu delu. suzuki, shark90, jamah in 10 others 12 1
RVT Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Ewo mal konkurence. Sicer pa osnova Ducati 996 DXR16, Cartman, benny0104 in 2 others 4 1
orcus Objavljeno Februar 27, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 trenutno stanje ... casper7, rudolf, ninjafan in 8 others 10 1
orcus Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Po 12 urah šraufanja sem danes naredil prve metre po ulici in razen nekaj ličarije in pospravljanja kablov je UrbanRacer gotov. Občutek je fantastičen in motor se pelje dosti lažje kot originalen 749. Presenetilo me je koliko manjši in okretnejši deluje proti prej. Nekaj slik od koncu dneva.. ninjafan, DXR16, Dr_Jakob in 6 others 9
dlicen Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Jaz tu pogrešam nekaj jasnih slik, bočno, spredaj, zadaj, z motociklom v horizontu (pravokotno), da se ga lepo vidi. Zelo zanimivo. Osebno bi sicer raje videl ostre linije, ampak to je pač stvar okusa. Pohvale. Samo želim si, da bi sam nekoč naredil kaj takega.
orcus Objavljeno Maj 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Jaz tu pogrešam nekaj jasnih slik, bočno, spredaj, zadaj... bočna spredaj bolj od zadaj pa nimam ninjafan, suzuki in Dr_Jakob 3
baddad Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Pravi urban racer. Radical Ducati ima konkurenco! Edino nisem prepričan v tisto srebrno plastiko ( MV Agusta? ). Mogoče optično preveč vleče pozornost. Čisto v razmislek, poskusi na photo shopu kakšno drugo varianto ( rahlo temnejšo ali kakšno drugo barvo). Kakšna zrcala boš dal? Vidim, da imaš Rizoma ročke. http://www.rizoma.com/en/bikes-accessories/gid:3/mirrors.html
orcus Objavljeno Maj 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Pravi urban racer. Radical Ducati ima konkurenco! Edino nisem prepričan v tisto srebrno plastiko ( MV Agusta? ). Mogoče optično preveč vleče pozornost. Čisto v razmislek, poskusi na photo shopu kakšno drugo varianto ( rahlo temnejšo ali kakšno drugo barvo). Kakšna zrcala boš dal? Vidim, da imaš Rizoma ročke. http://www.rizoma.com/en/bikes-accessories/gid:3/mirrors.html Tisto kar je belo, oz. sivo je špic-kit in bo rdeče barve, ravnotak sprednji blatnik in upam, da bo to linijo naredilo še za odtenek enotnejšo, lepšo. Ogledala pa so v stilu cafe-racerja na koncu ročk, že nabavljena
orcus Objavljeno Maj 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2011 thumper, mkosir, 919 in 6 others 9
orcus Objavljeno Avgust 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2011 Danes sem uspel naredit nekaj novih slik. Premierno jih napopam tukaj, daj jih lahko prvi. V kratkem bo tudi gotova varianta z supermoto bilanco in v črni barvi. Deli so že polakirani in čakajo na poliranje. Se pa ( če bo sreča naklonjena ) obeta za to zimo nov projekt in sicer bolj klasični cafe-racer na osnovi modela 750SS. Kalup za "rit" je že gotov, rezervoar pa je zaenkrat še samo na skicah. trebor in skoda 2
orcus Objavljeno Avgust 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2011 skoda, CeneR, LRR in 4 others 7
orcus Objavljeno Oktober 3, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 ta slika je sicer spremenjena v PS, vendar večino delov za črno varianto je že pripravljenih za montažo. Razlikoval pa se bo tudi v tem ,da ne bo več clip-on ampak superbike belanca. exaGee, salo, iom in 1 other 4
Dolenc™ Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Lepo zgleda tale motorček, idealka od nakeda
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se