SLEPEC Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 (popravljeno) se vidimo dol Popravljeno April 25, 2011. Popravil SLEPEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 Če bo pa dež mam pa fleks zravn bomo dežne gume naredl...vreme pa nas nebo... :music3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 Za enkrat kaže, da bo dool suho! Mene sam skrbi napoved za jutri zjutraj pri nas upam da bo suho, da lahko gremo z mopedi dol! :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 mene zanima če bo šu kdo z avto pa če se loh h komu prpopam zraun rebel, Baky23, mojamiska in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 mater sem zajebal. na grobnik sem prišel še komaj ob štireh, tak da sem se glede na vreme lahko samo obrnil in nazaj domov! pol me je pa na poti domov še pralo od ljublnaje do maribora. uf... drugače? je blo fajn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Kaj je pol dež padu?? Mi smo bli tam kakšno urico. Od 11h-12h,potem smo šli ša naprej in takrat še ni bilo dežja. Pihalo je pa itak tolk,da je pomojem dons rekord padu,k jim je veter tolk pomagu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 če kdo najde kapo na šilt na krku, na kateri piše Yamaha, mi jo naj prosim vrne,ker mi jo je na grobniku odpihnilo. xyznanixyz, basbas in Kawc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Pihalo je pa itak tolk,da je pomojem dons rekord padu,k jim je veter tolk pomagu Ja u ciljni, proti Zagrebškemu pa štoper :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 mater sem zajebal. na grobnik sem prišel še komaj ob štireh, tak da sem se glede na vreme lahko samo obrnil in nazaj domov! pol me je pa na poti domov še pralo od ljublnaje do maribora. uf... drugače? je blo fajn? ....tisti ki imamo 65 kg....nas je skoraj odpihnilo!!!!!....drugič si bom kamne nabasu v nahrbtnik Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Tista bejba, ki mi je na Reški obvoznici iz bele Kie Ceed (bil sm na rdeče-srebrni Agusti F4) kazala svojo krasno ritko in pošiljala poljube, mi lahko pošlje svojo cifro na ZS, si je zaslužila eno vožnjo na zadnjem sedežu. :naughty: Drugače pa pohvale Čarmanu, da stvari gladko tečejo, da nam gledalcem ni dolgčas. Veter paaa, ja v ledru mi je bilo ravno prav toplo. sesir, colin, Kawc in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Se vozit z motorjem je bilo bolj toplo, kot pa v isti opravi s tribun gledat! Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 (popravljeno) Hola, danes je blo čist živalsko na Gju: mrzlo ko pes in pihalo ko svinja sem imel srečo in prišel malce premražen, a suh tja in nazaj evo par slikc za spomin PS se opravičujem k je taprva slikca mal neostra... Popravljeno April 27, 2011. Popravil suzuki DXR16, gsx750f, Ninč in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Hola, še nekaj slikc z Gja je v drugi temi SharpNinja in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazmrva Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Rezultati treningov in dirk so že na: http://www.carman-mo...obnik_2011.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 ]Naju je tud napihalo dol do kosti (hvalabogu za štirikolesno škatlo :notworthy:)......nekaj fotk vseh pogumnih, ki so jadrali po pisti: HyperJack, BenX, nejcgs in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 ..........nekaj fotk vseh pogumnih, ki so jadrali po pisti: ni bilo problem jadrat in kruzat po pisti - vse za publiko in naše navijačice (je pa res, da me je veter mal prestavljal po pisti - zato me tudi shark ni mogel prehiteti) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 (popravljeno) Na Gju je bilo super razen vetra...Imam pa eno prošnjo:Ali je kdo slikal nas laike na turistični vožnji? Če ima kdo slikce BMW 650xMoto-pilot črnobelordeče oblečen(thats me...) in Kawasaki z750 siv-pilot Marko v kavbojkah ) bi lepo prosil da jih nekako spravi do mene :notworthy: Hvala SharpNinja...ena tvoja je že v mapci :notworthy: :notworthy: :notworthy: Popravljeno April 28, 2011. Popravil actarus16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Tudi jaz se priporočam za fotke s panoramske vožnje, Aprilia RSV 1000R Factory, un taglasen . Oblečen sem bil pa v črn leder pa čelado z rošcami. bitch in crusty 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrangePower Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Pravkar dajem slike na net. Počakta kakšno uro. Niso najboljše (vreme, objektiv) ampak mislim da sta na kakšni slikci. actarus16 in MiriGSX600 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Ko bos mel sporoci :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 ni bilo problem jadrat in kruzat po pisti - vse za publiko in naše navijačice (je pa res, da me je veter mal prestavljal po pisti - zato me tudi shark ni mogel prehiteti) Ce so mi pa rekli, da ne smem . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 http://www.carman-motosport.si/motosport/slovenski-dan-na-grobniku-2011-v-boksih.html Nekaj slik je ze. :music3: rosse20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrangePower Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 V vsakem albumu so slike zložene obratno, se pravi da je pravi vrstni red od zadaj naprej. Ne vem zakaj tako aplikacija dela... 1. del albuma 2 del albuma Gabry18, actarus16, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 V vsakem albumu so slike zložene obratno, se pravi da je pravi vrstni red od zadaj naprej. Ne vem zakaj tako aplikacija dela... 1. del albuma 2 del albuma Pohvalno,moram povedat,da si se potrudil..slikce so pa dosti lepše od tistih ki sem jih jaz slikal HVALA...na eni sva Marko in jaz glih skupaj :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 David, bravo ! gasy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se