Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Se mi zdi, da piše italijansko. Drugače pa Solbica po naše. Pri brusačih. Me zanima, če bi se dalo kako porabit - en tak kolutek na moped, potem pa ... ah, nič. rrrr super http://g.co/maps/hbu56 Scarabeo
gaberkosir Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 a pol zdej lahko jest eno gor dam? kje je tole? g.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 Ali je v ozadju mogoče Marmolada ???
gaberkosir Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 ne, tole je nekje v švici. g.
RSTDRIVER Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 ne, tole je nekje v švici. g. mao me kot slikanja jebe ampak..... oberalppass? (ma tud če sm zgrešu...... galerije so si podobne :) )
gaberkosir Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 že zelo blizu, malo bolj na jugovzhod. g.
gaberkosir Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 verjetno so vprašanja (slike) kjer je samo pokrajina bolj zahtevne. bom naslednjič skušal najti kakšen bolj konkreten detajl. g.
rrrr Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 (popravljeno) So zadnjič eni vpili "Cherchez la femme!" Pa dajmo: Tip je bil svoje dni eden tanajvečjih babjekov, frocov bojda okrog naredil, kolikor hočeš, žena je bila pa bolj umirjene narave menda. Model ima praktično vse, kar hoče, ogromna bajta, parcela, do zadnjič, ko sva bila pri njemu doma, pa nisem vedel, da je tudi navdušen biker. In evo, kaj si je pustil na dvorišču naredit. No, kako je ženski ime? Popravljeno Oktober 20, 2011. Popravil rrrr
Majesty Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 So zadnjič eni vpili "Cherchez la femme!" Pa dajmo: Tip je bil svoje dni eden tanajvečjih babjekov, frocov bojda okrog naredil, kolikor hočeš, žena je bila pa bolj umirjene narave menda. Model ima praktično vse, kar hoče, ogromna bajta, parcela, do zadnjič, ko sva bila pri njemu doma, pa nisem vedel, da je tudi navdušen biker. In evo, kaj si je pustil na dvorišču naredit. No, kako je ženski ime? Jožica?
rrrr Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Nope, pa Francka tudi ne. Hint: Tista v tadolgi roza obleki je - fotka mi pa ni najbolj ratala. rrrr
Majesty Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Nope, pa Francka tudi ne. Hint: Tista v tadolgi roza obleki je - fotka mi pa ni najbolj ratala. rrrr Αθηνά ?
rrrr Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Αθηνά ? Blizu. Αθηνά je hčerka vendar. Kaj pa mami? Pravzaprav nič hudega, po dvorišču se pa le lahko naganja. rrrr
Majesty Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Blizu. Αθηνά je hčerka vendar. Kaj pa mami? Pravzaprav nič hudega, po dvorišču se pa le lahko naganja. rrrr Zdej ne vem, kako so mel to na družinskih kosilih poštiman, ampak mama je bila ob enem tudi sestra njenega očeta, oz, hkrati tudi njena teta!! :grim ΉρΑ ampak kje točno je to pa vseen povej glede na to da si nam dva dni možgane kravžlal
rrrr Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 (popravljeno) Zdej ne vem, kako so mel to na družinskih kosilih poštiman, ampak mama je bila ob enem tudi sestra njenega očeta, oz, hkrati tudi njena teta!! :grim ΉρΑ ampak kje točno je to pa vseen povej glede na to da si nam dva dni možgane kravžlal Ah kje - na Olimpu se ta banda zadržuje. In na vrhu poti imajo še smučišče. http://maps.google.s...=h&vpsrc=6&z=15 Je pa res ja, da ne veš, če ni tip sam sebi foter in teta, pa še sestrin vnuk obenem. A dam še ene lepe ovinke? rrrr Popravljeno Oktober 21, 2011. Popravil rrrr
gaberkosir Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 (popravljeno) evo nekaj lažjega! upam, da ni že bilo v eni od prejšnih ugank. g. Popravljeno Oktober 22, 2011. Popravil gaberkosir
gaberkosir Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 pozabu sliko! umetnica51 1
musaschi64 Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Ah kje - na Olimpu se ta banda zadržuje. In na vrhu poti imajo še smučišče. http://maps.google.s...=h&vpsrc=6&z=15 Je pa res ja, da ne veš, če ni tip sam sebi foter in teta, pa še sestrin vnuk obenem. A dam še ene lepe ovinke? rrrr Dej že!
Banjo Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 pozabu sliko! Jez pred Val ´d'Isere-om. Čez jez se pa gre za Tignes. Na jezu pa narisan Jean Claude Killy.
rrrr Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Dej že! Evo: Jaz sem se nazaj pripeljal slikat jih, moja pa kake tri ravnince nižje čaka. Kje so? rrrr
eltrinajst Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 Kje je to? Scarabeo Mariazell?
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 Mariazell? Dobro opazuješ . Cerkev kot cerkev . Scarabeo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se